Beni sevmiyor dimi?

Merhabalar 1 yıllık ilişkim var. İlk zamanlar en yakın arkadaşı ve sevgilisi bana misafirliğe geldiler ve arkadaşı ben tuvalete gidince arkamdan geldi koridorda senden hoşlanıyorum birlikte olalım dedi şoka grdim ertesi gün sevgilime söyledim. Arkadaşını sadece uyardı başka bir şey yapmadı. Aradan üç ay geçti arkadaşıyla aynı ortamda denk geldik çok sarhoştu birileriyle kavga etti bende öyle izliyordum bana sataşmaya başladı küfretti falan. O gece sevgilimle kavgalıydık hiçbir şey yapmadı bir ay boyunca konuşmaya devam etti sonra çocuğun borcunu ödememesi üzerine konuşmamaya başladılar. Aradan bir kaç ay geçti biz ayrıldık ayrıldıktan bir gün sonra başka kızla gördüm delirdim tabi. Buna rağmen defalarca geri döndüm yüzüme bakmadı. 3 ay ayrı kaldık geçen bana döndü affettim ama bugün yine kavga ettik 3 ay ona döndüm bakmadı en sonunda pes etmiştim 1-2 kişiyle date’e çıktım neymiş onu gerçekten seviyorsam beklermişim vs… napıyım yani 10 kere döndüm yüzüme bakmadı. Üstüne dün yemeğe çıktık beş karış surat yapıyordu eve kadar hiç konuşmadık sonra işim var dedi ne işin var dedim arkadaşımla buluşucam dedi. Bana asılan küfür eden arkadaşıyla buluştu.

Beni sevmiyor dimi?