İyi geceler. Beş yıllık evliyiz. ben eşimin her hareketini sorarım sorgularım sosyal medyası telefonu iş arkadaşları herşeyi didiiklerim ve eşim asla kendini özgür hissetmez ve kiskancligimdan bunalir.
Ben gecenin bir vakti bile eski bir iş arkadaşımla (erkek) mesajlarım yaninda, ne konuşuyorsunuz diye bile sormaz.
Çünkü bana çok güveniyor çok seffafim ve dürüstum asla ona yanlış yapmayacagimi bilir. Ve zaten sen bı yanlış yapsan ben yüzünden bile anlarım seni çok iyi tanıyorum der.
Ve gerçekten de ona yanlış Allah'ın izniyle yapmam.
Ancak kıskanmamasi zoruma da gitti acaba beni sevmiyor mu
Ben gecenin bir vakti bile eski bir iş arkadaşımla (erkek) mesajlarım yaninda, ne konuşuyorsunuz diye bile sormaz.
Çünkü bana çok güveniyor çok seffafim ve dürüstum asla ona yanlış yapmayacagimi bilir. Ve zaten sen bı yanlış yapsan ben yüzünden bile anlarım seni çok iyi tanıyorum der.
Ve gerçekten de ona yanlış Allah'ın izniyle yapmam.
Ancak kıskanmamasi zoruma da gitti acaba beni sevmiyor mu
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hemen bir sarılsam bir "oh kendine gel, dur" desem, böyle bir kendinizi motive etseniz? Kıskanmıyor diye sevgi azalır mı? 🫢 Kıskanmamak da bir güven göstergesi aslında. Bunu böyle bir "beni sevmiyor" gibi düşünme, sevgisini farklı ifade ediyor olabilir. Herkes aynı şekilde kıskanmaz ki zaten, bazıları daha sakin durur. Ama şu fazla sorgulama kısmını biraz çözerseniz hem kendinizi hem onu rahatlatırsınız. ❤️ Kendine bu kadar yüklenme, güven duygusu ilişkinize çok şey katar. Peki ona hissettiklerini konuşuyor musun, ne düşünüyor bu konuda? 🧐