Beni sevmiyor mu sizce?

Farklı şehirde üniversite okuyorum, ve yurtta kalıyorum, sevgilimde yurtta kalıyor, bizim yurdun karşısında bi kage var ama üstünde hotel var, o yüzden çok pe**** olur diye sevgilim o kafeye gitmemi yasakladı, bende ilk başta kabul ettim ve aynı yasağı ona da koymak istedim, ama o bi türlü kabul etmiyo neredeyse sevgili olduğumuz günden beri bu konuyu tartışıyoruz, arkadaşlarıyla buluşma alanlarıymış, bi ağırlığı varmış o yüzden sözümü dinleyip hanımcı dedirtmek istemiyormuş, daha yapmasını söyleyince uygulanmadığı şeyler de var, birde instagramda çok takipçisi olmasını seviyormuş o yüzden tanıyıp tanımadığı herkesi kabul ediyormuş, kız erkek fark etmez yani ve geri takipte yapıyormuş sadece tanıdığı samimi olduğu kişileri geri takip ediyormuş, banada sende erkekleri kabul edebilirsin ama sadece mesajlara cevap verme o zaman sıkıntı olur dedi ve o sırada annem aramıştım ve onunla konuşuyodum, konuşurken de yanımda bi kızın takip isteğini kabul edip inceledi! Dün de önemli bi şey konuşacak dedim ve rahatsız olduğun konulari yazdım, takipçi konusunda tamam feda ama kafe konusunda hala giderim diyo, ve bende ara verelim o sırada düşün eğer kararın değişmezse ayrılalım dedim ve biraz kem kum ettikten sonra tamam yarın düşünüp karar vericem dedi bende tamam dedim. Arkadaşıma konuyu anlatırken işlrtelim bi dedik ve kendi hesabından istek attı, anında kabuk etti ve o da istek attı, sonra geri çekti ve sonra arkadaşı istek attı, ondan sonra da kendisi tekrar istek attı, arkadaşımda kabul etti, benim takip ettiğimi anllayınca geri çıkardı, derdi ne sizce ne yapmaya çalışıyo?
Beni sevmiyor mu sizce?