Sevmiyor mu beni? ?

Sevgilimle 3 yıldır beraberiz beni hep arar müsait oldukça yazar günde 10-15 kereden fazla konuşuyoruz uzın uzun değil ama hep iletişim halindeyiz o arıyor ben arıyorum ve çalışıyor 2 işte hafta sonu ful çalışıyor ve anladığım kadarıylada yoğun işleri ama bunlara rağmen her boşlukta fırsat yaratıp arıyor arayamazsa da mesaj atıyor. Sık sık görüşemiyoruz ara sıra işten erken çıkmaya çalışıp yanıma geliyor benim sorum şu bunlar güzel gibi gözüküyor seviyor gibi ama bir konuda tartıştığımızda hemen uzaklaşıyor bu da bana beni sevmiyor mu diye hissettiriyor. Alttan alıyor sonra patlamaması gerkeen şeye gereksiz tepkiler verip bir anda benden uzaklaşıyor. Sanki dün ki adamla o an ki adam aynı değil laf anlatamıyorum beni sevmiyormuş gibi hareketler sergiliyor o an sizce sevmediği için mi böyle? Sürekli git gelleri var duruyor duruyor işlerine başka şeylere darlanıyor sonra bizimde aramızda bi konu geçtiğinde kaçıyor ya da kaçmak istiyor sanki benden hep kaçmanın yolunu arıyor o an ama iyi olduğumuzda da bizden iyisi yokmuş gibi davranıyor. Sevmediği için mi yoksa yaşamın getirisinden kaynaklı bi bunalım felan mı sevmeyen erkek bunları yapar mı ben anlamadım
Sevmiyor mu beni? ?