Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Akli melekelerini kontrol ettirmiş mi bu arkadaş ya dalga mı geçiyor sen iyi tahammül etmişsin ona de ki bu iş burada bitti bbamın arkadaşının oğlu ile görüşeceğim sen beni sevmeye devam edersin öpücük yolla birde tamam kapa konuyu ailen bile bu kadar yeter diyorsa o işten hayır gelmez
23 Yorumla
Soran+1 yılÇok sevdim çok emek verdim bekledim;sence ne demek istemiş
- +1 yıl
Vallahi 28 yaşındayım bak ilk msjı sadece görsem çocuk seviyor yoğun belli ki derdim ama sen babamın ark oğlu var onunla görüşmemi istiyor demene rağmen gıkı çıkmayıp mal mal sono sovoyorom yazmışsa o hıyardan hayır gelmez seni çantada keklik görüyor belli ki ne yapar sen saf gibi bekliyorsun hep onu o gününü gün edip kafasına eserse seni alır esmezse sen bekliyorsun nasılsa herşeye rağmen
Soran+1 yılSüre verdim o tarihten sonra beklemeyecegm
En İyi Cevaplar
Mal mi bu cocuk ya de ki dalga mi geciyon istedin istedin yoksa baskasina yar olurum de bu aptala mi ugrasilir sen yüzlerce sey yazmisin o malin yazidigina bak acayip sinirlendim ona küfür etmek istiyorum gicik oluyorum oyle erkeklere
122 Yorumla
Soran+1 yılSence ne demek istemis
Soran+1 yılBilmiyirm ki yoğun biraz ama ne demeye çalışmis ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum
Soran+1 yılYukarıda yazdım zaten cvp vermeyim artk diyorum o birazda üstüme düşsün ne kadar kararlı ciddi olduğumu anlasn
Soran+1 yılEn son salı günü mesaj attım sözleneceksek mesaj at yoksa atma dedim tamm aşkım sen benmsin yazdı cvp yazmadım dün de ne yapiysn askim yazdı cvp yazmadım
Soran+1 yılHaftaya cuma doğum günü arayacağım tektas almıştı onu göndereceğim
Soran+1 yılSürünmez o canım sanmiyorm
Soran+1 yılNe kadar sure bekleyim
Soran+1 yılBence sessizce beklemek en iyisi değil mi
Soran+1 yılO artk sessiz face bile girmiyor
Soran+1 yılSanmiyorm gezip tozuyor bence
Soran+1 yılNasıl neyden korkayım ki
+1 yılOyalama taktiğini kullanmaya çalışmış ama bunu da çok basitçe yaptığı için eline yüzüne bulaştırmış. Seni sevdiği falan yok, seven adam şu son mesajına böyle hiçbirşey yokmuş gibi cevap vermez.
15 Yorumla
Soran+1 yılOyalıyor yani , ben ne yapıyım peki
- +1 yıl
Bu adamdan sana ne köy olur ne kasaba, önce bu insanı hayatından çıkarmalısın bence. Ailene de anlat şu isteme olaylarını biraz ertelesinler. Biraz kendinle başbaşa kal, kafanı topla.
Soran+1 yılTamm sağol
- +1 yıl
Önemli değil, umarım yardımcı olabilmişimdir.
+1 yılEn azindan seni seviyorumun yerine musait olunca konuşalım demesi gerekirdi. Sozde sevdigi kadın uçup gidecek adamın rahatliğa bahk :D haha
25 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmaya çalışıyor sence
- +1 yıl
Yaa erkeklerin yaptiklarina, yapacaklarina akıl sır ermez, :) Arkadaşın kisiligini ve karakterini bilmiyorum. Ne desem bos burdaki gorduklerim yaa seni istemiyor ya da fazla rahat veya senin başkasiyla gideceğine inanmiyor. Say say bitmez.
Soran+1 yılPeki ben ne yapıyım
- +1 yıl
Sen en iyisi diğer erkeği tanimaya bak ailelerde olumlu yaklasiyor, Sevgilinle ömür geçmez :)
Soran+1 yılDogru
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Sevip sevmedigini biz nerden bilel? Tanimioruz sevgilini ve sadece bu yazismalardan bir insan yargilanamaz..
25 Yorumla
Soran+1 yılPeki ne demek istemiş sence
Soran+1 yılSence ben ne yapıyım
Soran+1 yılHiç cvp yazmaym diyorm artk , zaten cumartesi gününe kadar süre verdim
+1 yılKanka bu hiyar cacik olmaz sen dion İstanbul bogazi o diyo yandi bilmem ne gerisni bilionz zaten 😂😂😂
17 Yorumla
Soran+1 yılSence neden boyke yapiyir
- +1 yıl
Ya dusunsene sevgilim elden gideck ve bana soyleyecek bunu bende ona seni seviyom askim feln dicem lan mal kiz gidio kiz boylelerne asik olyonz ya deli olym yeminle
Soran+1 yılÇok sevdim iste
- +1 yıl
Gonul boku iste ne yapcn
Soran+1 yılAynen öyle oldu sence ben ne yapıyım
- +1 yıl
Seni hak. edene git baban buldu diye evlenme gercktn seversen evlen diger cocukla da
Soran+1 yılOyke yapacağım zaten
Senin sorularına hem geç cevap veriyor hem kısa yazıp geçiştiriyor hem de baya ciddiyetsiz. Sen ona bir sorundan bahsetmişsin ama o seni seviyorum felan demiş ne alaka. Baya ilgisiz ve sorumsuz sanırım.
07 Yorumla
Soran+1 yılİşleri çok yoğun;ben ne yapıyım peki
Soran+1 yılEn son o mesaj attı cvp vereyim mi sence
Soran+1 yılNe yazayım sence bu msja
Soran+1 yılTamm oyke yapıyım
Kendisi cok kararsiz seni sevdiginden bile emin degil aslinda
116 Yorumla
Soran+1 yılNasıl hissettin bunu
Soran+1 yılNasıl kararsızlık anlamadım
Soran+1 yılBen ne yapıyım peki
- +1 yıl
Sen ne yap biliyormusun?
Simdi sevgiline mesaj at. Deki adi her neyse anladigim kadariyla iliskiniz baya eski evleneceksiniz. Ya beni sevdigini kanitlar gelip beni ailemden istersin cumartesiye kadar ya da beni sonsuza denk kaybedersin, bu durumda o eger Askimm seni cok seviyorum ama lutfen bu ara cok yogunum bana braz daha zaman ver gibi laflar ederse üzgünüm ama ondan sana yar olmaz.
Soran+1 yılBende hiç cvp vermeyim diyorm ne kadar kararlı olduğumu anlasın diye
Soran+1 yılYok yukarıdaki yazıyı msji attım yani
Soran+1 yılOyke diyir ama ailem söz konusu artk bişey yapamam hem bende kendimi cumartesi gününe kadar kendimi ayrılığa alıştıririm
Soran+1 yılYaparım çok yoruldum artk
Soran+1 yılTamm yazarım 4 yıl ekledim artk bıktım ikinci planda olmaktan benden daha güzelini bulur ama benden daha çok seveni bulamaz , bende ondan iyisini bulurum herhalde
Boşa caba harcama
Benden sana bir dost tavsiyesi
Bu seni üzer17 Yorumla
Soran+1 yılNerden anladin
Soran+1 yılHaklısın
Soran+1 yılAnladım
Aşk İlişkileri konusunda 810 cevap paylaştı. Bu ciddiyetsizliğiyle bir yere varamazsın nişanlanıp evlendiğini düşünsene 😱 Vazgeç yol yakınken
03 Yorumla
Soran+1 yılBen cvp vermedim şimdi de aşkım benm. ne yapiyorsn yazmış bende bir önceki msjimi okudun mu yazdım
Soran+1 yılTamm
+1 yılKafası karışmış gibi üzülme umarım hayırlısıysa olsun :)
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl kafası karışmış anlamadım
dalga geçermiş gibi yazmış. bu mesajdan sonra ne konuştunuz?
011 Yorumla
Soran+1 yılBen daha bişey yazmadım işleri yoğun;sence ne yapıyım
Soran+1 yılSevgilim polis canım yoğun, ama beni de önemsemiyor gibi
- +1 yıl
Benimkide astsubay canım yani bilmiyorum ama benimki o kadar stresin arasında da olsa bir şekilde yazıyor yani. Hele evlenmek için can atıyor ailesinden insanlarla yavaş yavaş tanışmaya başladım. Ne kadar yoğun olursa olsun isteyince bir yere kaçıp sesini duymak için bile arayabilir. Gerçekten önemsemiyor o
Soran+1 yılOlabilir canım aramız kötu zaten başka bir kızdan da supheleniyorm
Soran+1 yılFarklı şehirdeyz
Soran+1 yılSağ ol canm açıklama derken
Soran+1 yılHep bir bahanesi var canım cumartesi günü son brnm için
sen 1 paragraf yazmışsın, o okumaya bile zahmet etmeyip alakasız 1 cümlelik 1 cevap yazmış. Yani net olarak senden sıkılmış.
03 Yorumla
Soran+1 yılZaten cumartesi gününe kadar süre verdim
+1 yılRest cek. sen de onu sallama. o dert yapsin. bariz kaale almio. sen agirdan al. yoksa surundurur seni iyice
05 Yorumla
Soran+1 yılCumartesine kadar bekleyim diyorm;msjina da cvp vermeyim değil mi
- +1 yıl
Verme arama yazma hic uzun muddet
- +1 yıl
Bak polismis bir de. kesinlikle arama yazma gunler aylar gecsin. baska kiZlar bile vardir. isi yogun diye dsunme. Isteyen daglari deler
Soran+1 yılBitti zaten
- +1 yıl
Belliydi yani
Oyaliyor. Anı dakikayi kurtaracak cvp veriyor. Sen baskasi var diyosun cocuk tepkisiz kaliyor
016 Yorumla
Soran+1 yılSalağa yatıyor;ben ne yapıyım peki
Soran+1 yılDogru diyrsun dediğim cvpi yazana kadar cumartesine kadar süre verdim zaren
Soran+1 yılBiliyorm
Soran+1 yılSevgilim polis warsapta işle ilgili giriyor face şifresi faln var bende
Soran+1 yılYok canım tek face şi var ama oyalıyor belli
Soran+1 yılmesaj atıyor sadece
Soran+1 yılBelli olmuyor 10 gündür aramuz kötü ondan önce günde 2saat konuşurduk
Soran+1 yılAramız kötu canım
+1 yıldalga geçiyor seninle..
ciddiye almamış ne yazık ki..01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAl babanın arkadaşının oğlunu bak yoluna bu adamda sözlenecek göz Yok gözüküyor
015 Yorumla
Soran+1 yılBende oyke hissediyorum
Soran+1 yılOna nasıl davranıym peki
- +1 yıl
4 yıllık değil 4 günlük kıza yazar gibi yazmış
Soran+1 yılİşleri çok yogun
- +1 yıl
Umursama şakın mesaj bile yazma artık. Eğer seni seviyor ve devam etmek istiyorsa, köpek olur kapında Yok niyeti yoksa oda düşmez üstüne bu saatten sonra
- +1 yıl
Niyeti de belli olmuş olur ciddi düşünen adam iş güç hiç bir şey takmaz yalan onlar bence
Soran+1 yılSevgilim polis işleri yoğun gerçekten;cumartesi gününe kadar süre verdim zaten
- +1 yıl
Polis rahat olur ilk mesajda 1 saat 2 mesajda 2 saat takmış sana. İnsan yazacam der yine o kadar bekletmez
Soran+1 yılİşleri yoğundu bugün,
- +1 yıl
Başka bir hatunda olabilir hayatında bu arkadaşın farklı şehirdeyseniz kırığı filan olabilir
Soran+1 yılOlabilir şüpheleniyorum zaten
- +1 yıl
Ok gönlüne göre versin
- +1 yıl
Şüphelenmelisin zaten bu kadar boş kontrolsüz bırakmaz seven adam
Soran+1 yılHaklısın amin sağ ol
- +1 yıl
Sende sağol
+1 yılBanla gitsin bu sorumsuz adamı. yazdığın harflere yazık.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe demek istemiş
Çok açık değil mi ciddi konuşmanı bile tiye almış sevse senin başkasıyla gorustürmak istediğini duyucak babanın çıldırmasi gerek bundan bsy olmaz
08 Yorumla
Soran+1 yılBende cvp yazmadım aşkım benm ne yapiyorsn yazdı bende bir önceki msjimi okudun mu yazdım
- +1 yıl
Bak 23 yaşında 2 çocuk sahibiyim artık bu evrelerden çok iyi geçtim inan sen ona alttan alma bence o biriyle görüşüyor ve senin kalbini gururunu kirmis belli hayatta hiç birşey senden değerli olamaz kimse kimsenin olmazsa olmazı değil 4 sene bu az değil ama çocuk senden çoktan gitmiş canım sna hâlâ cvp wermeside alışkanlık 4 senenin alışkanlığı üzülme ama anla
Soran+1 yılBen ne yapıyım peki canım
- +1 yıl
Kendine gel önce bir sanki yeniden aşık olmuş gibi ama kendini seven kendine aşık olan bir kız ol kafanı dağıt şöyle düşün olacağın önüne ne geçebilir ki olmucaksa kendini ne kdr zorlasan da olmaz olan sana olur bakmışsın ki en güzel zamanın alıp gitmiş bırak onun sana yaptığını sen ona yap kale alma birşey yazarsa cvp değil onun gibi daha farklı bsy şöyle gez toz ararsa müsait değilim şu an de ama çok eylenceli bir ses tonuyla emin ol seni kaybedicegini anlaşın bak ne olur
Soran+1 yılCumartesi gününe kadar süre verdim zaten
- +1 yıl
Cumartesi gününe kdr ona süre vermen bile onun kendini bay sanması için yeterli yapacaksa senin cumartesine kdr süre vermene bile gerek kalmaz canım bence sen ters bir strateji uygula ve güzel bir veda mektubu gibi mesaj yaz duygularını yaşadıklarınızı falan ve onu asla unutmicani onun da seni unutmamasini şöyle ve bitti de bekle bak basit ama sağlam bir yöntem dır;)
Soran+1 yılSağ ol canm
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilinin adı belli oluyor bu arada. (Yasin)
15 Yorumla
Soran+1 yılİsmi çok önemli değil ki , sence ne yapmaya çalışıyor
Cevap sahibi+1 yılSen o kadar uzun yazmışsın. En azından doğru düzgün bir açıklama yapabilirdi. Ama bu sevmediği anlamına da gelmez. Sadece biraz düşüncesiz.
Soran+1 yılİşleri çok yoğun bu aralar ondan elli kısa yazmıştır
Cevap sahibi+1 yılİşleri senden önemli olamaz. Yapacağı alt tarafı mesaj atmak. 5 dakikasını almaz.
Soran+1 yılBelkide ;ben ne yapıyım peki
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu asktan hayır gelmez
128 Yorumla
Soran+1 yılNeden oyke dedin
Cevap sahibi+1 yılsenin için umrunda degil baksana geçiştirmiş
Cevap sahibi+1 yılson kez bir konuşun herseyi gerekirse herkes kendi yoluna gitsin ssven insan ugrasır bu tam tersi
Soran+1 yılFarklı şehirdeyz, ben ne yapmaya çalıştığını anlamadım
Cevap sahibi+1 yılnetten tanışmamı
Soran+1 yılYok hayır onun Tayni çıktı okuldan tanıstk
Cevap sahibi+1 yılögretmensiniz yani
Soran+1 yılYok üniversite ortaminda
Cevap sahibi+1 yılnese gelelim konuyu gördüğüm kadarıyla karsı taraf rahat birisi bian önce olsun gözü ile bakmıyor son kez konusun fikirleniriz uyuşmazsa ayrılın erkek tarafın istekli olması gerek bu relaks
Soran+1 yılFarklı şehirdeyz ikimizde izin alamayız, artk bişey yazmadım ne kadar kararlı olduğumu anlasin diyorm
Cevap sahibi+1 yılben sana birsey diyim mi sen boşuna bekliyorsun baksana sevgilisine mesaj bile yazmıyor
Soran+1 yılBu aralar yoğundu ama artk ender bişey yapmayım diyorm
Cevap sahibi+1 yılsen kendini geriye cek canım bakalım ne yapacak
baktın birsey yapmıyor
baksana bizim aşkımız bitmiş de bizim haberimiz yok muş de
Soran+1 yılOyke yapayım canım çekeceğim kendimi cumartesi gününe kadar süre verdim zaten
Cevap sahibi+1 yılbabanın arkadasının oğlunu degerlendir derim baksana sevgin ona süpe bakıyor güven vermiyor
Soran+1 yılÖyle yapıyım bende
Cevap sahibi+1 yılsaf mısın sen
Soran+1 yılNasıl anlamadım
Cevap sahibi+1 yıliyi niyetli misin
Soran+1 yılNiye ne oldu ki
Cevap sahibi+1 yılne bilim öyle geldin canım duygun gözle bakıyon aşka
Soran+1 yılSevdiğim için çok sevdim çok emek verdim
Cevap sahibi+1 yıltamam şekerim de bu cocuk bu durumu kullsnıyor belkide bu benden vazgecemez vs diyerek umursamıyor
Soran+1 yılBelki de oyke düşünüyorm bende kararlı olduğumu ciddi olduğunu anlasın diye cvp yazmayacağım artk
Cevap sahibi+1 yılAllah yolunu bahtını acık etsin
Soran+1 yılSağ ol
Gizli Üye(36-45)+1 yılne yapmaya çalıştığını anlamadım
11 Yorumla
Soran+1 yılBende anlamadım ne demek istemiş sence
+1 yılbir ara okuruz kanka soz
11 Yorumla
Soran+1 yılLütfen okur musn çok önemli benm için
+1 yılbence sizin bu iliskiden bir cacik olmaz
19 Yorumla
Soran+1 yılNeden oyke dedin;sence ne demek istemis
- +1 yıl
bastan savma cevaplarla seni geçistirmis
- +1 yıl
cumartesiden sonra yol ver gitsin bence
Soran+1 yılBende oyke yapacağım zaten
- +1 yıl
e yapmazsan hata zaten
- +1 yıl
ya tamam trollsun anladim
Soran+1 yılBu msjina da cvp vermeyeceğim belki ciddi olduğumu anlar değil mi
- +1 yıl
ya ne yaparsan yap
Gizli Üye(25-29)+1 yılMsjlardan anlaşıldığı üzere ilgisiz ve sorumsuz ve de seni oyalıyor gibi..
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbir süre onunla görüşme araya mesafe koy
Soran+1 yılCumartesi gününe kadar ailem sürekli verdi zaten
Cevap sahibi+1 yıltamam ışte eğer senin için ciddi düşünüyorsa bunu dikkate alır zaten
Soran+1 yılAynı fikirdeyim canm
Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Bundan sana yar olmaz asla. Vakit kaybetme bununla
07 Yorumla
Soran+1 yılNerden anladın bunu
Soran+1 yılİşleri yoğun belki de onun içindir, ben ne yapıyım peki
Soran+1 yılYasımız 29 oldu o polis
Soran+1 yılYeteri kadar bekledim cumartesi günü son
+1 yılne demiş bu ya manyak mı
011 Yorumla
Soran+1 yılNe demek istemiş sence
- +1 yıl
okumamış mıı napmış
Soran+1 yılİşleri çok yoğun belki de okumamıştır ne yapıyım peki
- +1 yıl
bunun sonrasında sen ne yazdın peki
Soran+1 yılBen bişey yazmadım
- +1 yıl
bir zahmet mesajı bir okusaydın yazsaydın
Soran+1 yılGerek var mı sence yazayım mı ya da cvp vermeyim mi artk anlasin ciddi oldugumu
- +1 yıl
bilemedim çok değişik biri olsa gerek
Soran+1 yılŞimdi bende kararsız kaldım ama bişey yazmamak en iyisi galiba kendimi geri cekeyim
- +1 yıl
aynen yazma
Soran+1 yılBenim ne denek istediniz anlamamaya calisiyir salağa yatıyor
+1 yılbence sevmiyor
114 Yorumla
Soran+1 yılNerden anladın
- +1 yıl
odunluğundan
Soran+1 yılNiye odun dedin ki
- +1 yıl
sen o kadar yazmışsın o kısa birşey demiş ve hiç içten gelmedi bana
Soran+1 yılSence ne demek istemiş biraz yoğun işleri buralar
- +1 yıl
onu tanımadan bilemem :/
Soran+1 yılYukarıda ki yazidan ne anladın peki
- +1 yıl
sen seviyorsun o çocuktan emin değilim
Soran+1 yılNedrn emin değilsn peki
- +1 yıl
Tanımıyorum onu belki yoğundue
Soran+1 yılYok yanlış anlama kötü anlamda demedim tarafsız olarak yorum yapmam için dedim
- +1 yıl
bence fazla güvenme buna
Soran+1 yılÖyle galiba
- +1 yıl
bence öyle gibi
+1 yılPek tınlamıyor gibi geldi bana
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. oyalar gibi seni seven erkek gelir ister hemen
01 Yorumla
Soran+1 yılBen cvp vermedim aşkım benm ne yapiyirsn yazmış ne yapıyım
yol ver gitsin bence
117 Yorumla
Soran+1 yılNeden oyke dedin zaten süre vereceğim sence ne demek istemis
Soran+1 yılFarklı şehirdeyz izin alamayz ikimizde, bende artk bişey yazmayim ne kadar kararlı olduğumu anlasn diyorm
Soran+1 yılYok ben elimden geleni yaptım içim rahat
Soran+1 yılÇok yordu yıprattı beni
Soran+1 yılEvet çok zor durumda kaldım aslında bende onun yaptığı gibi onu iplemeyim
Soran+1 yılOlsa da bir önemi yok artk cumartesi günü son benm için
Soran+1 yılYok ailemin dediğini yaparım 4 yıl bekledim
Soran+1 yılÇok bekledim
Soran+1 yılOyke görünüyor
Erkek biraz suluymuş
09 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek
Soran+1 yılNe yapmaya çalışıyor peki sence
Soran+1 yılOna ne yapıyım cvp olarak
Soran+1 yılTamam
Takmıyor bile
07 Yorumla
Soran+1 yılBen ne yapıyım cvp vermedim adkim benm ne yapiyirsn yazmis
Soran+1 yılSen venm önceki msjimi okudun mu yazdım
Soran+1 yılBilmem çocuksu olmaz mı en son o attı mesaj, ben cvp vermemiştim
Soran+1 yılTamm sağol
Oyaliyor
016 Yorumla
Soran+1 yılİşleri yoğun belki onun içindır;sence ben ne yapiyim
Soran+1 yılİlerde içim de ukte kalmasin istiyorm cumartesi gününe kadar bekleyeceğim sonrası için olmayacağım
- +1 yıl
dostum ben aynı durumda olsam şimdiye coktan konusmustum enazından bişey soylemiştim durum su su yuzden gelemedik bilmem ne bu surekli aynı cevapları verıyo yanı senin sordugun soruyla onun verdigi cevaplar araında daglar var bal gibi dalga geçiyo senle yası kaç bunun ve senin
Soran+1 yıl29 yaşındayız
Soran+1 yılİşleri çok yoğun sevgilim polis
- +1 yıl
ya allah askına görende terörü bitiriyo sanacak ya nekadar yogun olabilir işleri sana zaman ayıramıycak kadar seni geçtim kendinede zaman ayıramıycak kadar evlilik bukadar hafife alınacak bişsey degil ya seni oyalıyo ac gözünü korkut biraz geldin geldin bu iş biter de seninde ailene karsı sorumlulukların var ailen etraf ne der diye düşünücek vs vs herseyi düşün ama ilk ne dediysem hala ondayım ben oyalıyo seni
Soran+1 yılCumartesi gününe kadar süre verdim zaten ondan sonrası için bitireceğim;istihbaratçı sevgilim
Soran+1 yılYok savunmuyorum doğruları söylüyorm iki gün işleri çok yoğundu bunu biliyorm sadece korumak istesem buraya bile sormazdm tarafsız olsun diye akıl almak için yazdım
Soran+1 yılYok hiç görüşmedim
Soran+1 yılTamm sağol
Oyalıyo
03 Yorumla
Soran+1 yılBen cvp bile vermedim adkim benm. ne yapiysn yazmış ne yapiyim
+1 yılseviyordur yaa
01 Yorumla
Soran+1 yılNerden anladın
+1 yılYattığınız mı
01 Yorumla
Soran+1 yılHayir cinsellik yok aramızda farklı şehirlerdeyz
+1 yılbilemeyizz