Beni hic sevmemiş mi?

Merhaba arkadaşlar. Uzatmadan konuya gireceğim. Biraz uzun olacak kusura bakmayın. 8 yıllık bir iliskim vardı. İkimiz de 30 yaşındaydık. Ben memurum kendisi lise mezunuydu. Açıkçası düzgün bir isi olmadığı icin ailem kabul etmedi. Ayrıl barış bir iliski olsa da birbirimizden kopamadık. En son bir iste düzgün çalışmaya başladı. Aileme tekrardan actım konuyu. Annem isteksiz olsa da bir gelsinler demişti. İlk öğrendiğinde seni silerim bir daha beni göremezsin diyen kadın artık gelsinler tamam dedi. Bu konuşmalar Şubat ayında oldu. Yazın tatilde gelip istersiniz demiştim. Eski sevgilim de tamam Temmuz sonunda bir sınavım var ona girerim öyle söyle babana dedi. Bu şekilde anlaştık biz. Temmuz sonuna doğru onun da sınavı bitti. Ben babama konuyu açacağım sıra bana babam bir is icin şehir dışına çıkacak falan demeye başladı. Ben de 1 hafta beklesin sonuçta biz 6 aydır bu konuyu konuşuyoruz dedim. Üstünden bir kaç gün geçti. Ben babama konuyu açıyorum dediğimde de babam gitti biz istemeyi 6 ay sonraya alalım dedi bana. Bu süreçte bütün ailem, arkadaşlarım, hemen hemen herkes yazın istemem olacak diye biliyor. Annem de ben ona güvenmiyorum ama yine de gelsinler demişti. Biz gelemicez dediği an ben sinirden gelme hic bir zaman ne şimdi ne şubatta beni rezil edeceksin , biz ne zamandır konuşuyoruz bu konuyu dedim. Öyle tartışıp konuyu kapattık. 1 hafta konuşmadık. Bir yandan da içim gidiyordu tekrar yazdım bana etmediği hakaret kalmadı ben yazınca. Beni sevmiyormuş artık, lütfen git evlen dedi bana. Ama o süreçte de whatsapptan beni silmedi sürekli durumlarıma bakıp durdu. En son yazıp numaramı sil dedim. Yine tartıştık. Beni hic umursamadan hikaye paylaşıyor. Hayatından öyle memnun ki. Numaramı sildi. Gönderi paylaşıp daha önce engellediği kızların engelini kaldırmış. Kızlar durumlarını beğeniyorlar ordan biliyorum. Facebook’tan hikaye yapmıştım hikayeme bakmış utanmadan. Birbirimizde ekli değiliz. Bana yaptığı haksızlığı unutamıyorum. Dhaa önce olsa dayanamaz yazardı. Şimdi gerçekten beni hic sevmediğini düşünüyorum. Nasıl böyle hayatına bakabildi birden. Ben sürekli profilindeyim. Beni kandırdı. Bu yaştan sonra artık kimseyi sevemem gibi geliyor. Bir insan 1 2 haftada unutabilir mi? Ya da gerçekten sevmemiş mi hic beni😥

Beni hic sevmemiş mi?