sizce hangisi
beni aday olarak goren bi aile var cocugu burdayken issizdi yurt disinda calisiyor dugunu icin aday arıyorlar falan arada icki iciyormus evi yok arabasi var sadece tofas kirada oturuyorlar ama efendi karakterli biri annesine de sen bulursun bana ben kizlara guvenmiyorum demis sizce bundan hayir gelir mi huzur icin maddiyat mi sart karakterler bir olunca onemsiz mi
beni aday olarak goren bi aile var cocugu burdayken issizdi yurt disinda calisiyor dugunu icin aday arıyorlar falan arada icki iciyormus evi yok arabasi var sadece tofas kirada oturuyorlar ama efendi karakterli biri annesine de sen bulursun bana ben kizlara guvenmiyorum demis sizce bundan hayir gelir mi huzur icin maddiyat mi sart karakterler bir olunca onemsiz mi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Arada icki icmesi bile basli basina bir sorun
ya kaliba gelebilecek kivamda mesela ileride ben esi olursam dinler cubku agir başlı biri saf kalpli
Biilemem ama ben olsam icki kelimesini dahi kaldiramam sonradan icip hayatimi mahfetmeyecegi ne malum yinede cagir tani
yani konus sınırlarından bahset mi diyosun ama en samimi arkadasimin abisi arkadasim da beni annesine aday gostermis annesi de annemin en samimi dostu aile dostuyuz 3 4 yildan beri
En samimi arkadaşın diye mecburmusun arkadaş saçma yani bide şu var kimse abisini kötülemez diyorumki görüş kendin tanı iyicee araştır ortamini falan
yok mecburdan degil ailem evleneceksen burdan olsun tanidik birine git en azindan biz sana sahip cikariz bilmedik yere gitme diyor ama o da dedi konusur tanisirsiniz diye bakalim
Evlen o zman ne desek zaten yok böyle diyosun ama dediğim gibi bolca araştır öyle
ben zaten merakli degilim bunu bil sadece ailem icin yapiyorum bunu ulkenin hali ortada geçinemiyoruz is bulup calisicam izin vermiyorlar kiz kismi calismaz diyorlar
Sen mi üniversiteye gideceksin ya da evleneceksin
evet 12 yim 18 yasindayim ailece fazla maddiyatimiz yok kazanirim ama gidemem durumumuz pek iyi değil benden baska okuyanda var evde
Öğretmenlik bölümü tercihin olabilir. Gerçekten fakir olup okuyan çok. Gece Taksiye çıkıp çocuklarını okutan kişi çok. Evlenmek bu yaşta kendi hayatını bitirmek. O okuyor ama sen okuma bu mu? Senin kıymetin bu mu?
ama universiteyi bitirince de evleneceksin ki baskasini bilmem ama bizde oyle yani kızları evlendirip barklandirilar leke gelmesin diye belki geri kafalı dersin ama uni ortami insnai bozuyor değişitiriyor hem kiymetlendirmek insnain kendi halinde oyle birsey olursa baskin taraf ben olurum zaten
Ben bir gün öleceğim diye kendimi öldürmüyorum. Üniversiteyi bitirince hemen evlenmek zorunda değilsin ki bir insanın 18 yaşındaki ile 22 yaşında ki hatta bırak 22 yi 18-19 yaş arasında bile fikirleri büyük ölçüde değişebiliyor. Leke Meke anlamam kız hele. Tek Tanrı katında kadının erkeğin günahı önemlidir. Allah kadın zina etmesin erkek etsin dememiş. Bozulacak olan lisede de bozuluyor. Kaç kadının sorusunu gördüm aldatılıyorum ama ekonomik özgürlüğüm olduğu İçin ayrılamıyorum diyen ve gerçek hayatta da kaç kişiye böyle şahit oldum. Okumuş kadınlar bile şiddet görüp aldatılıyor bir güvenceleri var ama kendileri adamı terk edince sakın ben aldatılmam şiddet görmem deme hiç belli olmaz. Namaz kılıp sonra zinaya düşen gördüm ben
ama sözelciyim sayisalci olsam asla oyle demezdim is garantisi yok uni mezunu olduktsn sonra her sey nasip kader Allaha biraktim ben her şeyi
Olduğu İçin değil olmadığı İçin yazacaktım olmadığı İçin ayrılamıyorum*
cocuk gercekten iyi biri
cok saf ya arkadaslari hep kafaya aliyor onu
Sözelden bildiğim Türkçe öğretmeni tarih öğretmeni çoğrafya öğretmeni olabiliyorsun. Öğretmenlik iyi bir meslek her sayısal okuyan doktor pilotmuş gibi davranma. Öğretmenlik ideal ama görmek istemiyorsun. Arkasına sığın bölümünün tebrik ederim
kafam karisik ya bilmiyorum ekonomiden mi bu 18 yas boyle birsry mi o kadar cikmazdayim ki her sey ust uste geldi
Bence hiç acele etme. Şu an yapman gereken sadece derslerine çalışmak. Yapabildiğinin en iyisini yapmak.
ama ben halkla iliskiler okumak istiyorum sence nasil öğretmenlik istemiyorum ben
birde her yerde torpil var zaten herkes issiz kaliyor aklima mezuna kalmak da gelmiyo degil ama 1 sene daha bu psikolojiyi cekemem
ki cocuk cidden cok karakterli efendi ağırbaşlı babam seviyor ama iste bu belirli bi isi yok burada birikimi yok yani o kötu maddiyatı yok fazla bazilari da parayla saadet olmaz diyor annem cocugu begeniyo ama iste geliri yok yurt disina gitti calismaya ondan pek sicak bakmiyo ise
kader diyip biraktim bende her seyi Rabbime bıraktım ben calisiyorum olursa olur olmazsa dünyanın sonu değil ne yapayim ki
üni ortamı tabiki
ama o kadad maddiyatimiz yok yani kazanirim ama gidemem kıt kanaat geciniyoruz evde benden baska okuyanlarda var
senn bi kazan önce
sonrası, Allah kerim..
baktın seni seven senin
okumana vesile olur..
yok ya olmaz bence sözelciyim fazla bolum yok zaten sayisalci olsam direkt garanti olurdu ama neysr
kısmet artıkk
yaş uyumu nsll
18 25 aramizda 7 yas var ama uygun dediler erkek buyuk olursa daha iyi kiz kucuk olursa yaslanmaz dediler yani olgun duruyorum zaten birde ahlaka onem veriyorlar zaten bizde mutevazi aileyiz hoslarina gitmisim
sade evlilik
ya abi okudun mu bu sekilde biri ile olur mu
içki çok pis bir şey
ya kaliba gelebilevek biri abi saf kalpli arada arkadaslari ile iciyormus zaten bu yani ayyas biri olsa annesi beni layik gormezdi ogluna dimi ona guvenmese
kapalı mısın 1
2 acele etme
kapaliyim evet aceleden degil bu sene uni sinavina giricem ama ailece kıt kanaat geciniyoruz benden baska okuyanda var evde bu yuzden kazanirim ama gidemem aile dostumuz onlar zaten anneside beni aday olarak goruyor agir baslisin bize yakisirsin diye ama annem kultur catismasi olur diyor biz kürdüz onlar turk bilirsin biz daha muhafazakariz onlar daha sosyal falan
belliki sadrliğin çokk,
ama yaş farkını çok tutma
2-3, max 4 en iyisi..
10 yaşa kadar uygun bizde
sen öyle sann..
ilerde anlarsın ne dediğimi
kendine hakkın yokk, bunun için..
parayla saadet olur mu abi cocuk cok efendi karakterli babamda seviyor ama gel gor ki birikimi yok belirli bir isi yok yurt disina gitti dugun parasi cikarmak icin bende halkla iliskiler dusunuyorum bakalim her şeyi Allaha biraktim ben
para her şey demek değildirrr
bu lalfımı hayatta unutma..
bilmiyorum kafam o kadar karisik ki Kariyer mi yoksa kafanin uyustugu ailenin begendigi kisi mi ve soyle bu kader nasip hic ummadigin zamanda geliyormus sanırım oyle oldu şu an ama dedigim gibi ben elimden geleni yapiyorum her anlamda hem hayirlisi olsun hakkimda diyorum calisiyorum gerisi Allah kerim bakalım
her ikisine mesafeli durr
hayırlısını dua et, ve çizgini hiç bozma..
yaşın kaçtı demiştin..
merhaba desek