Sizce hangisi daha önemli goruşunuz ne yönde?
evlilik
üniversite
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Önce okulu bitirip kafam rahatlasın dersin, sonra iş bulup biraz birikim yapayım dersin, bir de bakmışsın ki insanlar evlenmiş düzenli bir hayat kurmuş, çocukları onlara anne baba diyor, sen öyle sap gibi ortalarda dolaşır, kimsenin evlenmek istemedikleriyle evlenmek zorunda kalırsın.
Benim gördüklerim böyle. Sana tavsiyem evlilikle üniversiteyi birbirine koşul olarak koyma.
Evlendikten sonra da üniversiteye gidebilirsin (Tabi bunu baştan konuşman gerek)
ya da Üniversiteye giderken de evlenebilirsin...
Benim üniversitede okurken böyle yapan arkadaşlarım vardı.
30 yaşında başlamıyorum ki üniversiteye mezun olunca yaşım 23 olacak yine genç olıyorum en azından egitimimi tamamlıyorum paramı kazanıyorum?
Diploma iyidir ama bana göre evlilik önce gelir. Ben de yüksek lisans mezunuyum.
18 yaşında senin gibi düşünüyordum ama fırsatları tepince geri gelmiyorlar...
Ben sana ayrıca üniversiteye gitme demedim, gene git ama önceliğin evlilik olmalı. Tavsiye sadece...
23 te mezun olucam acelem yom ikisi bir arada zor
Diplomanla mutluluklar o zaman :)
Önce Okulu bitir kafan rahatlasın sonra iş bul biraz birikim yap sonra evlen sistem böyledir :)
Cok doğru
Ikiside önemli tabiki. Ama egitiminini tamamlamadan bence izdivac düsünmek olumsuz olur. Insanlar önce bir meslek edinmeli kendi ayaklarin üstünde durmayi ögrenmelidir ki baskasina mühtac kalmasin. Ayrica saglikli ve de egitimli bir nesil yetisdirmek istiyorsak kendimizde belli bir egitimden gecmemiz gereklidir diye düsünüyorum.
Okulunu bitir evlen. 22 yaşına kadar duramam ben evlenirim diyosan bilemem tabi. İleride başına bin tane felaket gelir ondan sonra açıktan okumakla uğraşırsın. Kadın dediğin eğitimli olacak ki çocukları da aynı şekilde yetiştirsin. Ne diyeceksin kızına? Ben okulu bile bitiremedim mi? Böyle örnek olmaz.
SÜPERSİN!
Cevap
15Cevap
Üniversite Daha önemli tabiki yarın öbür gün kimse yanında olmayınca ayakta kalma gücünün olması gerekir çoğu kadınlar tek basina kalma korkusundan ses cikartamayıp kaderine mahkum oluyorlar
Üni ama isterdikten sonra aynı anda da yapabilirsin. Evli olup üni okuyanlarda var :)
en başta kendi bağımsızlığını al sonra istersen evlen.
herşeyin bir zamanı var... ikiside önemli tabiki ama benım için şu an önemli olan üniversite.
zengin kocayı bulduysan hiç kaçırma damla.
gerekirse o okutur seni
Önce üniversite sonra evlilik
Üniversitede evllilik.
tabiki univesite sorman bile hata
evlenip ne yapacagımki basımı yakmaya niyetim yok
Buda sorumu yani universite tabi ki
okuyunca daha çok koca adayın olur
Üniversite tabiki ;)
üniversite tabiki
Üniversite tabii ki
üniversite tabiki de
universite.