Üniversite mi evlilik mi?

Arkadaşlar benim çok kararsız olduğum bir durum var erkek arkadaşımla 3 yıllık bir ilişkimiz var bu yıl üniversiteye başlicam ama o benim okumamı istemiyor seni kaybetmekten korkuyorum diyor bende okumayı çok istiyorum ama ondan vazgeçemiyorum hem onu çok seviyorum hemde birlikte olduk tabi buna çok pişman ama oldu öbür dünyada vebali çok büyük bu da etkili oldu aramız çok çok iyi ailesi beni çok seviyor onun da beni sevdiğinden şüphem yok arkadaşlar bir akıl verin her gece ağlayarak uyuyorum bir yol bulmam lazım şimdiden teşekkürler
Güncellemeler
+1 yıl
maddi durumları çok iyi unuttum söylemeyi maddi açıdan hiçbir sıkıntı yok bir yandan da niye okuyoruz diyorum mutlu bir yuva kurabilelim diye değil mi ama çok kararsızım gerçekten arkadaşlar inanın ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bugün sevdiğimle bir kez daha konuştum çok zor da olsa ikna etmeyi başardım ama şehir dışı olmamak şartıyla :) çok çok mutluyum yarın ygs sınavım var umarım çok iyi geçer üstümden büyük bir yük kalkmış gibi okuldan vazgeçmeyi istemiyordum çok şükür her ikisi de olacak sizinle de paylaşmak istedim değerli yorumlarınız için hepinize tek tek çok teşekkür ederim :))
Üniversite mi evlilik mi?