Siz dikkat çekmek için böyle yollara başvuruyor musunuz?

Ben genelde insanların dikkatini çekmeye çalışan birisi değilim yani benimle konuşmak ya da tanışmak isteyen insanlar muhabbet etmek isteyen insanlar olursa tanışırım ve konuşurum hatta, konuşmaya başladıktan sonra bazı insanlar çok içten birisi olduğunu söylerler Ama öyle illaki birisinin dikkatini çekeyim ya da birisi benimle illaki sohbet etsin diye bir çaba içerisine girmem.
Çünkü insanları karşı yapmacık olmak yerine samimi ve içten olmayı her zaman için daha fazla tercih ediyorum.
Mario olmak yetiyor yönteme gerek yok
Cevap
11Cevap
Hahah ben de işte araç takla attı da bizimkilerin 2 gün sonra haberi oldu öyle bir dikkat çektiriyorum.
Yok bayağı oldu 2012 de falandı o zmaan ciddi bir şey değildi tarlaya uçmuştuk tofaşla kimseye bir şey olmadı 😅
Offfffff evet yaaa. Birayi tekte içtiğim video atmıştım hikayeye hoşlandığım çocuk yanıt versin diye sjjsjdkd ( vermişti de bu arada ) sjkdkd
Hayır. Dikkat çekmek için genelde mutlu, eğlendiğime resimler çekilmeye çalışıyorum ya da sessizliğe gömülüyorum😄
İlgi çekmek için bir şey yapmam, bir şey yaparım o şey ilgi çeker
Duruşum ve konuşmam yeterli bence 😏
Kafam kopsa sesim çıkmaz, hiç dikkat çekip ilgi gören biri olmadım 😂
Hiç bir zaman böyle foto atmadım. Engelleneceğim düzeyde atılacak foto ve videom vardı oysa ki
Ajitasyon yapmaya bayılıyor insanlar
Dikkat çekmek için kullanmıyorum
Duruş ve bakisimla dikkat çekerim
Bakışlarım yeter.
Hayır
Hayır yok.
Hiç gerek duymadım
Konusmamak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?