Nerde kâmil, olgun, pişmiş insan var buraya toplanmış. 🤣🤣 Her soruda görüyoruz ki nerede kusursuz, karakterli, eksiksiz insan varsa KS'ye toplanmış. 🤣🤣
bana göre dikkat çekmeye çalışmam diyenler ya; söyledikleri yalana en çok da kendileri inanan yıkık insanlardır. ya da sadece dışarıda insanların yanında değil evde yalnızken de hep makyajlı dolaşan, yapan, sakal bırakıp yüz hatlarını gizlemeye çalışmayan, dışarıda giydiği kıyafetlerle evde giydikleri açısından
bana göre dikkat çekmeye çalışmam diyenler ya; söyledikleri yalana en çok da kendileri inanan yıkık insanlardır. ya da sadece dışarıda insanların yanında değil evde yalnızken de hep makyajlı dolaşan, sakal bırakıp yüz hatlarını gizlemeye çalışmayan, dışarıda giydiği kıyafetlerle evde giydikleri arasında şıklık açısından bir fark bulunmayan, çektiği fotoğrafları kimseye beğendirmeye çalışmadığı için filtre ve shop yapmayan, sosyal ortamlarda sırf kendini kanıtlayabilmek için entelektüel bilgi birikimini gözler önüne saçmayan, zengin fakir nüfuzlu nüfuzlu fark etmeksizin herkesle aynı üslup ve diksiyonla konuşan, sosyal medyada yediği yemeği, gittiği lüks mekanı hiç etiketlememiş insanlardır. xd
mesela bu yorumu yazmam bir koyun olmadığımın, kendimi kendi yalanlarımla kandırmadığımın, farklı düşünebildiğimin dikkatini çekmek için. ya da dur kendimi kandırayım; insanları aydınlatmak için kdndlsmfk
helal sana güzel cevabı vermişsin zaman zaman kim ilgi çekmek istemezki aşkımızın ilgisini çekmekte isteriz hatta bazen gururumuzu hiçe sayar her tür şeyi yaparız şerefimizi bile ayaklar altına alabiliriz bize üzülmesinide isteriz ya da başka birşeyde olabilir ben aşktan örnek verdim o kadar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kafam kopsa alır kendim koyarim bide dikkat çekmeye mi çalışacağım yorulurum ki.
Dikkat çekmek için bir şey yapmam
dikkat çekmek istiyorsam her şeyi, şaklabanlığı yaparım.
dikkat çekmek istiyorsam her türlü şaklabanlığı yapar, her türlü olumlu ya da olumsuz eylemde bulunabilirim
Dikkat çekmeye çalışmam diyenler sence üstün birer insan mıdır? 🤣
bana göre dikkat çekmeye çalışmam diyenler ya; söyledikleri yalana en çok da kendileri inanan yıkık insanlardır.
ya da sadece dışarıda insanların yanında değil evde yalnızken de hep makyajlı dolaşan, yapan, sakal bırakıp yüz hatlarını gizlemeye çalışmayan, dışarıda giydiği kıyafetlerle evde giydikleri açısından
bana göre dikkat çekmeye çalışmam diyenler ya; söyledikleri yalana en çok da kendileri inanan yıkık insanlardır.
ya da sadece dışarıda insanların yanında değil evde yalnızken de hep makyajlı dolaşan, sakal bırakıp yüz hatlarını gizlemeye çalışmayan, dışarıda giydiği kıyafetlerle evde giydikleri arasında şıklık açısından bir fark bulunmayan, çektiği fotoğrafları kimseye beğendirmeye çalışmadığı için filtre ve shop yapmayan, sosyal ortamlarda sırf kendini kanıtlayabilmek için entelektüel bilgi birikimini gözler önüne saçmayan, zengin fakir nüfuzlu nüfuzlu fark etmeksizin herkesle aynı üslup ve diksiyonla konuşan, sosyal medyada yediği yemeği, gittiği lüks mekanı hiç etiketlememiş insanlardır. xd
mesela bu yorumu yazmam bir koyun olmadığımın, kendimi kendi yalanlarımla kandırmadığımın, farklı düşünebildiğimin dikkatini çekmek için.
ya da dur kendimi kandırayım; insanları aydınlatmak için kdndlsmfk
🤣🤣
Aslında soru genel bir soru. Bir insan mutlaka bir yerde veya zamanda veya durumda dikkat çekmeye çalışır.
tabii ki
helal sana güzel cevabı vermişsin zaman zaman kim ilgi çekmek istemezki aşkımızın ilgisini çekmekte isteriz hatta bazen gururumuzu hiçe sayar her tür şeyi yaparız şerefimizi bile ayaklar altına alabiliriz bize üzülmesinide isteriz ya da başka birşeyde olabilir ben aşktan örnek verdim o kadar
hasta numarası ölüyormuş ayakları intihar etmeyeceğin halde edeceğine ikna etme çabaları vs de dikkat çekmektir
dikkat çekmek diyince illa her ortamda öne çıkan insan olmaya çalışmak gelmemeli sadece tek bir kişiye karşıda dikkat çekmeye çalışırız
aynen öyle, örnekler çoğaltılabilir
abi seninkide insan diyaloglarında full donanımlısın yani nasıl diyim emlakcı gibi
Ben mi insan diyaloglarında full donanımlı?
Hiçbir şey. Dikkat çekme gibi bir amacım yok, kendi halinde yaşayan biriyim.
Dikkat çekmek için bir şey yapmıyorum hiç
Can alıcı şakalar yaparım
Gerek yok dikkat çekmeye falan
Dikkat çekmeye çalışmam
Yapamam artik
Niye l?
vicdan yaptırıyoz acındırak
Dikkat çekmeye ihtiyacım yok