Tam tersine dikkat çekmek istemiyorum çünkü gözlerin üzerimde olmasından hoşlanmam. Gerçi ne kadar dikkat çekmemeye çalışırsan o kadar dikkat çekiyorsun, buna dikkat etmek gerek. Ama sonuç olarak hiçbir zaman dikkat çekmek için bir uğraşım olmadı.
Sokağa çıkarım merhaba teşekkür ederim siz nasılsınız merhaba ve bu yüzden de bir şey yok ki benim için çok teşekkür ederim canım benim ya da arama yapabilirsiniz merhaba ve bu yüzden de bir şey yok ki benim için çok teşekkür ederim canım benim ya da arama yapabilirsiniz merhaba ve bu yüzden de bir şey yok ki benim için derim herkesin dikkatini çekerim
Benim bir şey yapmama gerek kalmıyor her nedense. Nefes almam yetiyor ve birilerine boğazda kalmış bir gıcık gibi rahatsızlık veriyorum bazen. Öyle ki kız arkadaşına beni işaret ederek "bunu engelle..!" diyor takip listemde olan bir arkadaşa.. Belli ki rakip olarak görmüş kendine ve kompleks yapmış arkadaş. Oysa ben kulvarda bile değildim. Demek ki dikkat çekiyorum, bir şey yapmasam da.. 😃
Galiba dikkat çekmek gibi bir çabam olmadığı için dikkat çekiyorum🤷🏻♀️😅 Popüler olmak bazı insanlar için hayat hedefi yaşam tarzıdır, benim gerçekten umrumda değil. popülerlik insanı insan yapmaz ya da bir insanı daha değerli kılmaz. o yüzden hem özel hayatımda hem iş hayatımda hep kendim oldum, bu bazı insanları rahatsız etmiş olsada ben kendimden ödünç vermedim hiç bir zaman ben buyum, kabul etmiyorsan da sağlık olsun 🙂✌🏼
Bunun için ekstra bir çaba sarf etmiyorum😉 Genelde girdiğim ortamda dikkatler üzerimde olur. Giyim kuşam, duruş, ifade ve ikna yeteneğim, ses tonum, bakışlarım, fiziğim... Hepsi bir bütün halinde etkili oluyor diye düşünüyorum.
Umurumda mı sahi... geldik geçiyoruz kimsenin gönlüne giremedikten sonra kimsenin dikkatini çekesimde yok gönüle girmek aşk ile olur dikkat çekmekle değil o bir hevesdir aşk ise nefes..
Genelde az konusup kendimi merak ettirirm herkes sohbet edip konusurken ben laflara cok az katilir agırligimi koyarım ve az konustugum icin dikkati cekerim