Fiziki ve karakteri nasıl olmalı, tarzı, konuşması... Not: Arkadaş, sevgili, eş olarak fark etmez. Ben sadece hayatınıza alabileceğiniz insanları merak ediyorum.
Fiziki olarak bence kendini nasıl iyi ve güzel hissediyorsan öyle olmalısın (Yani yemek yemeyi seviyorsun diyelim ki ama kilo aldığın için şikayetçi isen yemene içmene dikkat etmelisin ama insanların sana bakışından korkarak kilo alamıyorsan eğer o zaman insanları takma) ha ama güzel bir fizik için spor yapmanı öneriri. Karakter olarak da bence kesinlikle doğal olmalısın insanların seni sen olduğun için sevmeli ki doğal insanlar benim daha çok dikkatimi çekiyor (Yorumlardaki erkeklerin şu boy şu vücut dediğine bakma sen. İnsanlar seni olduğun gibi sevmeli ve en önemlisi kendini olduğun gibi sevmelisin) 😚💖
Hım... Fizik olarak soracak olursan ben kesinlikle zayıf veya kaslı birini istemem. Böyle yanakları ele gelmelik tontiş bir beyefendi isterim. E boyum da uzun benden biraz uzun olmalı haliyle. İştahı da olmalı biraz ki ara ara onunla bir şeyler gömelim xhsjdjdjjd çocukları da sevsin mesela, iyi bir oyun arkadaşı olsun. Her şeyden önemlisi ise beni heyecanlandırsın. Kalbimi yerinden çıkacakcasına attirsin. Onu düşüneyim, onu görünce mutlu olayım. Falan filan shdhhdhhdj
Kendini bilen, saygılı olan, merhametli olan, oturup kalkmasını bilen, nerede ne zaman ne konuşacağını bilen, zekasını geliştirmiş olan, kişisel gelişim ve fiziksel olarak kendine önem özen gösteren insanlar.
Aklı başı yerinde hayata karşı bakış açısı çok olgunca olmalı. Fazla kasıp germemeli ortamı her şeyi akışına bırakıp güzel şeyleri anda yaşamayı bilmeli. Ek olaraktan kendi ayakları üzerinde durabilmeli bence.
zeki olmalı beyni güncellemeye açık olmalı (yaptığın espriyi anlamayan kezler var) seri gatil gibi gizemli olmalı yılan gibi soğuk gülmeli memikleri tombik olmalı tempra tamponu gibi kalça olmalı sarışın esmer farketmez yayla çorbası yapmayı ve hamur işleri yapmayı bilmemeli yaşlanınca gtleri leğen gibi oluyor istemem
168-173 arası beyaz tenli kısa saçlı zayıf elleri güzel Normal bir insanın zeka seviyesine sahip olmalı karakteri konuşması fark etmez hevesli ve heyecanlı olsun
Dışını fırçalayıp Üstüne başına bakan Spor yapan bir erkekle Bunları yapmayan erkeğin arasında devasa fark var Cunki o aşırı farklı Erkeklerin çoğu bunları yapmıyor 😂😂
Ohhh sen masrafsizmişsin Tabi dış fırçalama Önem li Koku filan masraf zaten ne gereği var dimi Ve tırnak törpüsü 🤣😂😂😂😂 Büyük vücutta çok itici Enayi gibi para harcıyorlar Bir de kızlar için yapıyorlar bunu hep 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Takiliyorum bu arada
Fiziki olarak cok takilmiyorum. Ne kadar minyon tercih etsemde illaki minyon olmali demiyorum. Kafamin uydugu, evlenince arkadas ve sevgili modunda devam edebilecegim biri olmali. Bu olursa mutluluk gelir.
Güvenilir özü sözü bir samimi olması yeterli bence. İlişki konusunda da bunlar önemli ve bunun üzerine eklenebilecek bir kaç tane daha karakteristik özellik var onun dışında dış görünüş hakkında spesifik olarak istediğim bir şey yok.