Kişilik & Karakter konusunda 14,4b cevap paylaştı.
Öncelikle Samimi olan kişileri daha yakın bulurum. Bu karşı cins olarak ta değil arkadaşlık açısından da böyle. Doğallık ta beni cezbeder. Ego sahibi olmayan yani mütevazı insanlar da değerli. Dürüstlük ve güzel mizah anlayışı, merhamet ve cesaret üzerine de arı gibi çalışkanlık. Kendi ile dalga geçebilecek kadar da özgüven olmalı kişide.
Esmer , sakallı , güler yüzlü , farklı ses tonu olan siyah gözlü, parfümü güzel, saat kullanan , telefonun zil sesi benim sevdiğim bi şarkı olan , konuşmayı seven , komik , ve üzerinde çalıştığı iş yerinde giydiği kıyafeti olan ( çalışkan insanı çok seviyorum).. daha bürsürü şey
Kendinden emin, ne dediğini bilen, dürüst laubali olmayan, kültürlü, akıllı, hayvan sever, sözünün eğri, insanları küçmümseyen, tepeden bakmayan, her lafa salça olmayan Kendi hâlinde olan insanlar dikkatimi çeker.
Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı.
Açık sözlü, rahat, yüksek libidolu, ortak zevklerimin olduğunu düşündüğüm, güzel giyinen bakımlı, son derece dürüst biri benim için büyük meraktır ve dikkatimi çeker çok
Kibar, temiz ve bakımlı, kendinden emin, oturup kalkmasını gittiği ortama göre davranmasını ve en önemlisi sadık olduğunu hissettiren kisiler dikkatimi çeker🤩🤩
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Dış görünüş olaraksa uzun boylu ve saçları senin gibi gür güzel olanlar abişş😂😂