Sevmeler kolay olduğu için mi gitmeler kolay oluyor. Seni seviyorumcular, iyi ki varsın diyenler nerdeler yanınızdalar mı...😄✔
#Acid_Qeenn.🌺

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yani evet bu sorunun cevabı. Genel manada sevgisi gerçek olmayan daha kolay ve çabuk gider. Sevgisi daha yoğun ve gerçek olan kişi de gitmekte zorlanır.
Kimseyi kandırmaya gerek yok ya.. Genelde seviyorum diyenlerin bir çoğunda beklentiler var.. Yani haybeye sevmeler diye bir olay yok.. :D Sonra ben gerçekleri söyleyince dokuz köyden kovuluyorum.. Birini sevemeyiz falan demiyorum ben ama nadiren çıkar o gerçek sevgi durumları.. %98 i sevgi değil al gülüm ver gülüm ilişkisi :D Hayır işin kötüsü zokayı yutmayınca da kızıyorlar :D Keyifli geceler..
Kalmalar daha çileli olduğu için evet gitmek daha çok kolaylaşıyor, ki gidilsinde zaten.
Gönül sevilmediği yerde durmasın, sahte sevgilerle kimse kendine yapmasın bunu zaten...
Sevmeler gerçek olsa da, sevilenler sevenleri gitmeye mecbur bırakabiliyor. Bazen insan severken de gidebiliyor, her ne kadar içi kan ağlasa da gidebiliyor.
Bu konuda ön yargılı olmamak gerekiyor, tamamen yaşanan ilişkilere göre değişiklik gösterebilir...
Cevap
41Cevap
Sevmeyen insan her zaman gider
Kesinlikle doğru tespit..
Azdan vazgeçmek kolaydır.. Çoktan ise zordur..
Çünkü kaybı da büyüktür, acısı da..
Unutmayın ki gidenler zaten sevmemiştir. Giderken yalana ihtiyaç duymazlar, sevgileri başta yalandır.
Evet ne güzel söylediniz.🙏
Teşekkür ederim. Hayatı yaşayarak öğrenip sonrasında bunları okuyorum. 🙏
Geceniz güzel olsun.
Tabii ki dee. Babamın oğlu mu/ Anamın kızı mı bana ne deyip gitmek daha kolay olur.
Lafa gelince de yürekten bahsederler.😄
Yalan yalan 😄
Zaman bizim zaman değil ve her şey kolay hızlı zahmetsiz olunca tükenmeside kolay hızlı zahmetsiz oluyor
Sevmeyen biri kolay terk eder. Bunu herkes anlar herhalde. Sevmediğim birini takmam zaten. Hadi hoşçakal diyip bitiririm.
Tek bir tarafın sevgisi yalan olur da gider ise ona kolay, kalana zor gelir. Bu değişmez bir şey bence. En azından benim bakış açımdan böyle.
Hayir yanimda değil. senin dedigin gibi parcamsin sana karıştım ben diyen biri arkasına bakmadan gitti
Gidecek bir yer yok aslında kendine dönüyorsun sadece sevmek gitmektir seversen gider aklın düşüncelerin ona çıkar hep ona gider
Evet çok kolay oluyor. Sevmeler koca bir yalandan ibaret.
Temeli çürük olan binayı çabuk yıkarsın ve yormaz. Sadece bir toz kalkar o da hemen diner. ☺️
Gerçekten seven kapında bekler gitmez yalansa menfaat dışında yanına gelmez
Sevgiler sahici olmadığı için gitmek de kolay oluyor
şıpsevdılık cogaldı gunumuzde.. haftada bır sevgılı degıstıren gordum
Evet, öyle oluyor. Seven insan kolayca vazgeçemez, kolayca gidemez.
seven sevdiğine zarar vermemek için gider sevilmeyenin gidişi de söze getirilmez
Kesinlikle öyle. Sevmem yalan ise gitmesi bana koymaz. Veya giderken rahat giderim
maalesef artık günümüzde kimse mucadele etmiyor herkes bana erkek mi yok kiz mi yok kafasinda kimse savasmiyor en ufak engelde ayriliklar oluyor
Seni çok kırdılar anlaşılan
Evet hemde öyle böyle değil. Ama artık kimseye müsama göstermiyorum.
gelen sizi bir yara bandı gibi kullanıp sonra s... olup gidiyor
Bu devirde kimse sevmiyor ki ya da ben sevenine denk gelmedim. Hep hayal kırıklığı
Bazıları için öyle bi kolay oluyor ki 💯
Aynen öyle seven gitmez.
Değerini yitirince daha da kolay.
Tabiii ardına bile bakmıyor hemde
Doğru
Hiç yalandan sevmedim, bilemeyeceğim.
Gitmek kolay kalana zor
Kolay olur. Palavradan seviyorumcular
Aynen öyle.. Sevmeler de kolay değil tabi.
Öyle oluyor
Aynen öyle efendim... Hemde çok basit gitmesi..
Evet daha kolay oluyor
Profile gir engelle tamam 😂😂
Kolay gitmediğim için sebebini bilmiyorum.
yok ondan degil.. beklentisi ve hissettiklerinden
Sevmeler zaten yalan.
Bazen üzmemek için gidersin zor olsada
Samimi olmayanlar daha kolay gider...
Aynen öyle oluyormuş ben de yeni öğrendim
Gitmenin kolay olduğunu kim söyledi?
Yani bencede kolay olur
benim icin kolay oluyor
Doğru söz.
Aynen grall
Cvp adı üstünde değilmi
Aynen öyle.