Aşk İlişkileri Sevmeler yalan olunca gitmeler kolay olurmuş doğru mu? __NedenBen__ Takip Et Xper 4 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor yoksa gercekten sevende gidermiGerçek bir bahanesi olabilir mi ki vazgeçebilmenin Sevmeler yalan olunca gitmeler kolay olurmuş doğru mu? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Eray-Demirci Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Gerçekten seven gitmez arada aldatma ve şiddet yoksa.. 1 1 Yorumla __NedenBen__ +1 yıl Haklisin 2 kisi birbirini seviyorsa gitmek olmaz Yorumla
yıldırım39 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 709 cevap paylaştı. Seven insan her ne olursa olsun sartlar ne olursa olsun gitmemeli yarim birakmamali bence 😅 1 3 Yorumla __NedenBen__ +1 yıl Evet ama neden gülüyorsun:)) Yorumla yıldırım39 +1 yıl Elim carpti ona ya sonradan farkettim bende Yorumla __NedenBen__ +1 yıl Olsun iyi yapmışsın Yorumla
haklısıınvolkan Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Seven gitmez gidiyorsa sevmemistir. Bahanesi olmaz bu işler işte şundan dolayı bundan dolayı hep hikaye.. 1 0 Yorumla
metropoltilkisiii Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bazen mecburiyetler olabiliyor onun dışındaki keyfi gidişlere bir şey diyemiyorum 1 0 Yorumla
k1ssee Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Geçmiş olsun allah en iyisini nasip etsin bu cuma gününün hürmetine ağmin 1 0 Yorumla
slytherin_varisi Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Seven gitmez 2+2=4 eder. Seven dünyanın bir ucunda da olsa gitmiş sayılmaz. Son ana kadar hep kalır. 1 0 Yorumla
furkanimya Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 85% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı. Hic sevilmemiş birinin bunu görmesi kadar absürt bir şey olamaz 1 0 Yorumla
Uykucupandaaaaaaaa Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Gerçek seven gitmez ne olursa olsun gidiyorsa gerçekten sevmemiştir ya da yeteri kadar sevmeye yüreği yoktur 0 0 Yorumla
Damüstündesaksağan Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Herşeyi açıklamışın zaten bu soru değil bilin gençler bunları olmuş😅 0 6 Yorumla __NedenBen__ +1 yıl Evet soru değil ic dökmek gibi birsey sorun yoktur umarım 😏 Yorumla Damüstündesaksağan +1 yıl Yok tabi bilinçlendik gece gece🤭 Yorumla __NedenBen__ +1 yıl Keske bilinclendiremeseydim bilmeseydim hic bunları Yorumla Damüstündesaksağan +1 yıl Bir gün bu duyguyu tadıcaktın zaten ne kadar erken o kadar iyi emin ol Yorumla __NedenBen__ +1 yıl Valla tadali cok oldu sorun o değilde nerden baksan 3 sene olacak odun gibi birsey oldum hissiz işin kötü yani o Yorumla Damüstündesaksağan +1 yıl An gelir de o hislerin seninle meç olur inş. Yoksa hissizlik veya odun kereste falan daha çekilmez oluyo. Doyur ruhunu yap hataları sınırlar dahilinde ama ben şöyleyim ben böyleyimleri yani kendinle uğraşmayı bıarak. Zaten yaşanan yaşanıyor ya Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Vazgeçmenin bahanesi zaten hazırdır 1 1 Yorumla __NedenBen__ +1 yıl Bahanesi olanin sevgisi zaten yoktur Sanirim Yorumla
YezidinKizi Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Cok doğru yerinde bir söz 1 0 Yorumla
Unicornlugökkuşağı Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eskiler ne güzel sözler söylemişler ya 0 0 Yorumla
Ruhkix Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Dogru 1 0 Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Doğru 1 0 Yorumla
MuRaT300 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı. Olamazzz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Gerçekten seven gitmez arada aldatma ve şiddet yoksa..
Haklisin 2 kisi birbirini seviyorsa gitmek olmaz
Seven insan her ne olursa olsun sartlar ne olursa olsun gitmemeli yarim birakmamali bence 😅
Evet ama neden gülüyorsun:))
Elim carpti ona ya sonradan farkettim bende
Olsun iyi yapmışsın
Seven gitmez gidiyorsa sevmemistir.
Bahanesi olmaz bu işler işte şundan dolayı bundan dolayı hep hikaye..
Bazen mecburiyetler olabiliyor onun dışındaki keyfi gidişlere bir şey diyemiyorum
Geçmiş olsun allah en iyisini nasip etsin bu cuma gününün hürmetine ağmin
Seven gitmez 2+2=4 eder. Seven dünyanın bir ucunda da olsa gitmiş sayılmaz. Son ana kadar hep kalır.
Hic sevilmemiş birinin bunu görmesi kadar absürt bir şey olamaz
Gerçek seven gitmez ne olursa olsun gidiyorsa gerçekten sevmemiştir ya da yeteri kadar sevmeye yüreği yoktur
Herşeyi açıklamışın zaten bu soru değil bilin gençler bunları olmuş😅
Evet soru değil ic dökmek gibi birsey sorun yoktur umarım 😏
Yok tabi bilinçlendik gece gece🤭
Keske bilinclendiremeseydim bilmeseydim hic bunları
Bir gün bu duyguyu tadıcaktın zaten ne kadar erken o kadar iyi emin ol
Valla tadali cok oldu sorun o değilde nerden baksan 3 sene olacak odun gibi birsey oldum hissiz işin kötü yani o
An gelir de o hislerin seninle meç olur inş. Yoksa hissizlik veya odun kereste falan daha çekilmez oluyo. Doyur ruhunu yap hataları sınırlar dahilinde ama ben şöyleyim ben böyleyimleri yani kendinle uğraşmayı bıarak. Zaten yaşanan yaşanıyor ya
Vazgeçmenin bahanesi zaten hazırdır
Bahanesi olanin sevgisi zaten yoktur Sanirim
Cok doğru yerinde bir söz
Eskiler ne güzel sözler söylemişler ya
Aynen öyle
Seven ne olursa olsun sevdiğinin yanında olur
Sevgisi az olanın gitmesi an meselesidir
Dogru
Aynen öyle
Doğru
Olamazzz
Bahaneler hazır olur