Zaten aşklar hep yalan dolan, sonu hep sızı hüsran geriye kalan hep ardından yalnızlık olsada sana değer.. dediğiniz birisi var mı...
Zaten aşklar hep yalan dolan, sonu hep sızı hüsran geriye kalan hep ardından yalnızlık olsada sana değer.. dediğiniz birisi var mı...
Yalan dolan olan aşk değil insanlar.. Seviyormuş gibi aşıkmış gibi yapıp tam aksini yapıyor.. Aşkı yaşamasını bilmeyen insanlar böyle söylüyorlar..
Aşk denen şey kadınların erkekleri ellerinde tutmak için uydurduğu bir manipülasyon yöntemi olduğu kanaatindeyim. Çünkü kadınlar size değil sizin onlara sunduğunuz imkanlara aşık olur. Kadınlar gerçekten aşık olmazlar ve sizle birlikteyken veya evliyken bile başka erkekleri size fark ettirmeden yedekte tutarlar. Aynı zamanda sizden daha iyisini bulduklarında da sizi çatır çatır aldatacaklar maalesef. Şimdi yorumuma gelip de bana , her kadın aynı değildir, demeyin. Kadınlar karda yürür izini belli etmezler.
Aşkı yalan dolan yapan adını kirleten insanlar, aslında yalan dolan olan insanın ta kendisidir,, aşkın da sevginin de değerini bırakmadılar ki,, bu yüzden gerçek seven aşık olan insanlar da arada kaynadı ve inanılmıyor güven kalmadı ki bitti bitirdiler insan denen varlık herşeyi olduğu gibi aşkı da mahvetti.
Aşklar değil aşıklar yalan dolan
yaaah, öyle her aşıkım diyene inanmayacağız 😂
He cano :D görüyorsunuz anlatmaya gerek yok mükemmel djdka
Aaamiiin ağmmmiiiin 😄
Naptım ben sana ya :D
Hee biliyom :D öylesine yazdım djskals
Ya de geeeet engelin şahı :S
Teşekkür ederim 🥳
Ne şaşırıyorsun be
Bana vermeyecek miydin :D
Hee ay :D kusura bakma ben de yanlış anlamışım
Bu sefer kaç dakika? :D
Kelebeğin ömrü kadar :D
Yok yazıyorum :D
Günah be günah :D
Sen günahkar 😅
Bilmek istemem :D sıkıcı günahlarını
Bööö 😃
Cevap
5Cevap
Çoğu yalan dolan aynen şarkıda söylendiği gibi. Şansın varsa doğru kişiyle ask yaşarsın, yoksa aşk yakar yıkar geçer ve aşka olan inanç biter.
Aşk diye bir şey yok ki yalan dolan. gerçekten birbirini seven kimse yok. sadece güven ve sevgi var.. oda zor bulmak
Aşkların bir suçu yok be hacım. İnsanlar yalan dolan.
Aşk yalan dolan değil sevmeyi bilmeyenler için o cümle ;)
Gün geliyor hayal kırıklığı da aşka inancı yitirebiliyor. Güzel seviliyorsa insan böyle düşünceye bile girmiyor. Arada bağa aşka bağlı her şey.
Aşk olayına inanmıyorum mutlu eden birileri girer hayatına o senin mucizen olur ama aşk olayını tam olarak açıklayacak şeyi bulamıyorum belki tecrübe etmek gerek 🌸🌸
Yalan olan aşklar değil insanlar maalesef. Aşkın suçu yok.
Aşk dedikleri şey birkaç günlük hevesten ibaret bana göre
Aşk diye bir şey yok kendinizi kandırmayı bırakın
Öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?