6 senedir birlikteyiz aldatma şiddet vs hiç yaşanmadı ama erkek arkadaşımın bir özelliği beni deli ediyor görüldü atıyor mesajlara sürekli şöyle ki bu sadece bir konu tartışırken oluyor çok önemli bir şey söylüyorum mesela pat aynı saniye görüldü. Deli oluyorum ama herkes bunun yüzünden kavga çıkarmamı yanlış buluyor Yanyana bana çok ilgili işten gelip görüntülü arar iş yerinde yoğunken yazar evlilik düşünüyoruz instagramda falan kız takip etmez her yere fotoğrafımızı koyuyor kendi isteğiyle adımı dövme yaptırdı bileğine ablamla falan tanıştı ben ailesini tanıyorum küfür falan etmez alttan alıyor genelde benim sinirimi falan sık buluşamadığımız için telefonda tartıştığımızı farkettik o yüzden sık sık gelmeye falan çalışıyor artı ama bir insan önemli bir mesaj alınca işine gelmiyor diye neden görüldü atar ya cepte mi görüyor beni bu adam?
Hayır kaybetmekten de korkuyor gibi Yanyana falan bir iki kez ayrılık muhabbeti açtım sorumsuz olduğu için baya korkuyor yani ne yapsam şimdi yine görüldü attı bir iki saat önce sinirlendim saydırmıştım bende of
Hayır kaybetmekten de korkuyor gibi Yanyana falan bir iki kez ayrılık muhabbeti açtım sorumsuz olduğu için baya korkuyor yani ne yapsam şimdi yine görüldü attı bir iki saat önce sinirlendim saydırmıştım bende of
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
neden olduğu gibi kabullenmiyorsun
Bak mesela iş yerinde falan da yazmasa anlarım ama adam yoğunluğunda yazarken bir konu tartışınca neden yazmaz beni umursamıyor gibi davranıyor
tartışmak istemiyor demek ki. anlamak güç olmamalı. sessiz kalabilmek de erdemdir.
Ama konuşsak zaten tartışmayacağız böyle konu uzuyor
insanları değiştirmeye çalışmak iyi bir tercih değil. önemli olan olduğu gibi kabullenebilmek.
Bence bu iyi bir özellik değil o yüzden değişmesinde bir sorun yok bu konuda
Umursanmadığımı hissediyorum kırıcı
işte sence öyle ama o da çok normal karşılıyor olabilir. ego kasacak bir durum yok. adam dağları delse empati kurup bencilliğini törpüleyemediğin için önemsenmiyorum diyeceksin.
Öyle diyorsun ama bende onun için kötü olduğunu düşündüğüm özelliklerimi bırakmaya çalışıyorum
Ani sinirli hallerim vs azalttığımı düşünüyorum o da hak veriyor
Yanyana çok iyiyiz altı senede bir kere bile kavga etmedik ama sık buluşamayınca böyle oluyoruz of
sen de değişmek için fedakarlık içinde olma. zira değişim seni huzursuz edebilir. karaktere bağlı olarak aşırı olan davranışları törpülemek örnek sayılmaz.
6 senedir iyiyiz ama bu şekilde? Yani aşırı kıskançlığı azaltmak mesela ilişki için iyidir bunun gibi şeyler o da biraz bu konuya dikkat etse sorun kalmayacak üç saattir görüldü atıyor marifet gibi
marifet gibi sinir ediyor bu kızı :)
Sinirlenmeyi geçtim kırılıyorum artık sık sık böyle olunca umursamıyor demekki beni çevrimiçi oluyor hala aynı bende artık böyle anlamaya başladım
abartıyorsun ortada bir sorun yok. yeni yeni gösterdiği bir refleks olsa haklısın diyeceğim. adam hep böyleymiş. demek ki seni 6 yıldır umursamıyor :D
Bunu son bir iki senedir yapıyor zaten Yanyana mükemmel olmasa bu konu yüzünden koyacağım tekmeyi ama adam Yanyana kusursuz ilgisi sevgisi saygısı
hadi bakalım :)
Konuştuk kavga ettik engelledim 😂 ayrılırız büyük ihtimalle görüntülü konuştuk suratıma kapattı
ciddi misin :)
Gerçekten bana yeni uyandım dedi bende yalan söyleme gördüm biraz önce dedim görüntülü aradı kiminle konuşuyordun Bursa sabahtan beri dedim fotoğrafımız var bir erkekle konuşuyorum ne oluyor sana falan dedi bende bana söylemeyeceğin kim olabilir dedim özel falan dedi peki dedim saydırdı baya sonra suratıma kapattı bende telefonu benim suratıma mı kapattın sen dedin evet kapattım dedi engelledim bende her yerden 🤣
manyak mısın kızım :) ateşe niye körükle gidiyorsun
Suratıma kapatabiliyorsa
bu sefer sana hak verdim :)
Hahahaaha nihayet ya nihayet 🤣🤣
barışırsınız bir şey olmaz da velev ki bir kadınla konuşuyor nolur yani
Ayrılırım ne olucak ama wp falan fotoğrafımız var
yahu sen de burada konuşuyorsun ne var bunda. abartma.
Ben kimseyle burada konuşmuyorum soru dışında asla kabul etmem o da biliyor öyle bir şey olduğunu zaten düşünmüyorum da beni çok kırdı bu sefer
eyvah :)
Wp aramadan engelledim yazmak istese mesaj atardı ama atmadı onunda umrunda değil demekki ciddi ciddi
bu aşk biter mi?
Ben ona adım atmam bir özürle de barışmam çok bozuldum bu ne umursamazlık bu konuları konuştuk bir de rica ettim bozuluyorum lütfen dedim hala yapıyor madem olan olsun yetti
yetti artık yeter :) sağlık olsun canını sıkma
Ne yapayım sence? Ulaşırsa
içinden geldiği gibi davranma :) daha kötü olacak.
İşte içimden geçen onu buluşunca evire çevire dövmek hahahah
O yüzden diyorum çok iyi adam beni de çok seviyor biliyorum ama umursamaz davranıyor cepte görüyor sanırım altı senenin vermiş olduğu bir rahatlık var galiba ilk defa engelledim o yüzden şaşırmıştır ona ders vermek istiyorum yazmayacağım ama sana ne yapılsa tedirgin olurdun :)
ben kaşar olmuşum artık :) beni karıştırma.
Ahajahahahhaha neden öyle dedin
yeterince tecrübe etmiş bir insanım demek istiyorum
İşte bana tecrübeli biri lazım 😄 ne yapsam kaybetme korkusu Yaşar? Sevindir şu garibin yüzünü güldür ajajaj
her tecrübe kendine özeldir ama :) biraz sessiz kalmakta fayda var. tasalanma çok geçmeden ulaşır sana
Kaç gün sessiz kalayım ben biraz takıntılıyım her konuda
günler geçmesine gerek yok. tekrar iletişim kurup tartışmayın kalp kırmayın. sen de sakinleş o da sakinleşsin. o sana ulaşır zaten. engel falan çocukça şeyler. yapma bunları.
evet yüzüne telefon kapatması da nezaket dahilinde açıklanamaz ama bir insanın üstüne gidersen fevri tepkiler alabilirsin.
Ben onu her konuda alttan alıyorum zaten hafta sonu sınavlarım var anlayışlı olucağına kaba saba davranıyor yazmayacağım aramıyorum da dengesiz adam ya çok sinirliyim 😂
sakin ol sakin :)
Yok valla olmayacağım ilk defa engelledim altı senedir ve hiç tedirgin olmadı adama bak keyfi bilir
gazını da ben aldım he. anlattın dinledim. :D
Vallahi ya adam bir de hala wp çevrimiçi insan bir yazar aw
şerefsiz ya : (
Ayrılayım mı?
pek heveslisin :D
Hayır da çok sinirliyim istiyorum şu an
o yüzden iletişim kurma dedim zaten. sakinleşin
Ben dakika sayıyorum resmen nasıl sakinleşeyim bir saat oldu engelledim 😂😂😂
senden tırstım :D
Neden ajajajja of ben her konuda böyleyim o kadar takıntılıyım ki şimdi havta sonu için piknik planı yapsak mesela ben dört gün önceden götürüceğim şeylerin listesini falan yapıyorum eksik bir şey olmasın diye günlerce düşünüyorum takıntı her konuda böyle bende
kaç yaşındasın sen?
24 o 27
hayırlısı :) mutlu olmanı diliyorum
Bu gidişle zor
zaman
Sabırsız olduğum için cehennem gibi geliyor o kadar takıntılıyım ki bir saat tabletten çevrimiçi oldu mu diye baktım sen düşün artık
başka bir şeyle uğraş. obsesif misin sen
Öyleyim herhalde offf
pek tatlısın ama :)
Tatlılığı mı kaldı aman 😥
kalır kalır :D
Adamın da umrundaydı 🤣
Bu hafta sınavım var güya benimle gelicekti gelmesin istemiyorum da daha gıcık adam ya saldıracağım buluşunca
yaparsın sen :) çok zor bir hatunsun.
Öf öyleyim biliyorum takıntılıyım sinirliyim cinsellik yok bizde uzun süredir ve sabırsızım bin kat zor
cinsellik yok derken
Cinsel hayatımız yok yani
bu durum seni daha mı sinirli yapıyor
Biz daha önce birlikte olduk ben dini konulardan dolayı tövbe ettim ve evlenene kadar istemediğimi söyledim o da saygı duyuyor zorla da olsa ama evet sinirli yapıyor ikimizi de bu durum bence
anladım. kendi kendine yetemiyor musun
Onunla başka oluyor zevk sonra mutluluk sonra gelen huzur böyle nasıl desem cinsellikten çok onunla olan uyum inanılmaz geliyor büyülü gibi
Yoksa masaj aletim var onun zevki başka 😅😅
eyvah eyvah :D baya baya istekli bir hatun çıktın sen
İşte vicdanım el vermiyor ama bir bakıyorum kendimi fantezi kıyafetleri seçerken buluyorum manyak mıyım neyim kendime kızıyorum sonra
en verimli yaşlarındasın gayet olağan hisler. sağlıklı bir kadınsın. neye vicdanın el vermiyor?
Dini konulardan işte zina sonuçta sadece onunla oldum ama huzursuz oluyorum sonra diyorum öpüşmek sarılmakta günah onları da yapma ama bilmiyorum öf erkek arkadaşımda temas bağımlısı cinsellikten hariç sürekli yanımda temas etmek istiyor ona da zor oluyor bu durum beni sevdiği için katlanıyor resmen
sen masaj aletinle iyi geçinmeye bak evlenene kadar :D fantezileri de azalt.
Öyle görünüyor 😂😂 fantezilerim yeni yeni çıkmaya başladı senelerdir yok düşünmemeye çalışıyorum
Ayrılıcaz gibi masaj aletiyle devam 🤣
gerçekten libidosu yüksek bir hatun musun? fanteziler seni neden ürkütüyor?
Başkasıyla değil onunla istiyorum yani böyle ayrılınca zevk için biriyle birlikte olucak biri değilim
Ürkütmüyor dini konular sadece sebep yoksa evlensek sorun olmayacak
Masaj aleti konusunda vicdanın rahat mı 😁
Evet o da mı günah ölürüm o zaman 😄😄
Günah değil desem inanacak mısın 😅 seks hayatı olan bir kadın için mastürbasyona kalmak hiç sakinleştirici olmuyor dimi 😊
Bizim uzun süredir aktif bir seks hayatımız yok zaten maalesef 🥲 Ama sinirimin sebebinin o olduğunu düşünmeye başladım
Özel bir soru. İstemiyorsan cevap verme. Mastürbasyon ile orgazm olamıyor musun
Oluyorum ama çok zevk vermiyor bana odaklanmıyorum hiç hevesim yok gerçek birliktelik varken o çok saçma geliyor 😅😅😅
Abartmamak kaydıyla yap o halde. Fetva veriyorum 😅 bedenin istiyor çünkü.
Bak yaparım günahı sana olur 🤪 adam gitti daha geç kaldım 😂😂
Sen seks istiyorum de bak nasıl gelir 😊 nasıl dayanabiliyorsun?
Demesem de gelir o bensiz yapamaz olayı telefonda atar 😄
Ne yapayım mecbur hissediyorum kendimi iki sene olmuştur birlikte olmayalı
Sen ciddi misin? İki senedir seks yapmıyor musun gerçekten?
Evet birlikte olmuyoruz 🤦🏻♀️
Kızım nasıl duruyorsun? Mastürbasyonu sık yapıyor olmalısınız o halde
İki günde bir yapıyorum 😣
Şaşırtıcı değil 😊her gün yapıyorum demeni bekledim hatta.
İşte sevgili var birliktelik yok o da bıktı belki de bu durumdan
Beraber yapmaya da mı çekiniyorsun
Yok ne çekinmesi 6 senedir birlikteyiz zaten 😄
Arada sürekli gittiğimiz hotel var kalıyoruz 2-3 gün birlikte en son gittiğimizde hatta son 3-4 kez gittiğimizde hiç birlikte olmadık vakit geçiriyoruz Yanyana uyumak bile güzel geliyor 😇
Sen de git garipsin he 😅 yanyana sabredebilecek kadar dirayet maşallah. Seni tahrik etmeye çalışsa da sakin kalabilir misin
Genelde hep öyle oluyor zaten benim ki çok istekli 🤣 herkes adama büyü mü yaptın falan diyor hatta ajajajs ama duruyorum çünkü aklıma zina olduğu geliyor keyfim kaçıyor bir anda
En çok hazzettiğin şey nedir 😅 oral seviyor musun 😊
Oral ben yapmam o yapıyor seviyorum benim midem kaldırmıyor 🤣
Fark ettim onu zaten 😅 senin gibi bir kız sevmez yapmayı elbette aksi düşünülemez 😂
Seni sırt üstü yatırmış bacaklarını ayırmış öpüp yalıyor oral yapıyor dur diyebilir miydin 😊
Diyorum uyurken yapıyor bazen kıvama getirmek için ben kıvamdayım da zaten düşünceler huzursuz ediyor o yüzden yarıda bıraktırdığım oluyordu 😄
Yuh ciddi misin 😂 kolay ıslanabiliyorsan istekli olduğunu anlıyordur zaten.
Uyurken bile ıslanıyorum bir şey yapmasına bile gerek kalmıyor bazen 🤣
Adam yine iyi katlanıyor bana
Bence de 😊 ama sen de iyi dayanıyorsun. Tabi bunlar sonra mastürbasyon ile fantezi olarak dönüyor sonra. Bol bol hayaller 😂
Üf evet ya beyfendi de online oyun oynasın salsk yazmadı da
Dürüst ol. İstekli bir döneminde misin yine
E tabi onu düşünüyorum sürekli
Masaj aletin nerde 🙈
Onu istemiyor canım sevgilim varken 😂 ama inat ettim asla yazıp kaldırmayacağım o engelleri madem böyle gevşek oldu
Kudur bakalım 😊
Bi zahmet görüldü atmasın
Umursamıyor gibi davranıyor her şeyi mükemmel olabilir ama uyardım bu konuda ya kaç kez
Daha kesin bi dille konuş
Görüldü attığı için yine sinirliyim yazmam daha yazdığında yazmayacağım zaten ararsa konuşurum
Naz yap zaten biraz
Sürekli yapıyorum işe yaramıyor telefonda 😂
Hemen yelkenleri suya indirme
Hiç öyle biri değilim zaten de beyfendi telefonda çok umursamaz Allah için bir karı kız gezme muhabbeti falan yok evde olduğunu biliyorum şu an mesela bilgisayar oyunu oynuyordur muhtemelen 😄 ama telefonda nasıl tepki gösteririm bilmiyorum yazmayacağım bakalım
E hadi yap bir çılgınlık yazma bakalım😂
Muhtemelen yazınca yazacağım yine 🤣🤣🤣
E ama sen hak ediyorsun
Yok ya engelledim
Ajjaks yok artık
Ajajajaj evet görüntülü aradı kavga ettik suratıma kapattı bende engelledim ondan da ses seda yok 🤣
Engelli olduğu için olanllir mi
Wp ve aramadan engelledin istese instadan yazardı
Ya da SMS falan
Aman boş ver jsjs
bilemicem
Çok uzun yazmışsın
Hahahah haklısın okumadıysan da canın sağ olsun