Erkek arkadaşımı zorluyor muyum sizce?

6 senedir birlikteyiz aldatma şiddet vs hiç yaşanmadı ama erkek arkadaşımın bir özelliği beni deli ediyor görüldü atıyor mesajlara sürekli şöyle ki bu sadece bir konu tartışırken oluyor çok önemli bir şey söylüyorum mesela pat aynı saniye görüldü. Deli oluyorum ama herkes bunun yüzünden kavga çıkarmamı yanlış buluyor Yanyana bana çok ilgili işten gelip görüntülü arar iş yerinde yoğunken yazar evlilik düşünüyoruz instagramda falan kız takip etmez her yere fotoğrafımızı koyuyor kendi isteğiyle adımı dövme yaptırdı bileğine ablamla falan tanıştı ben ailesini tanıyorum küfür falan etmez alttan alıyor genelde benim sinirimi falan sık buluşamadığımız için telefonda tartıştığımızı farkettik o yüzden sık sık gelmeye falan çalışıyor artı ama bir insan önemli bir mesaj alınca işine gelmiyor diye neden görüldü atar ya cepte mi görüyor beni bu adam?
Hayır kaybetmekten de korkuyor gibi Yanyana falan bir iki kez ayrılık muhabbeti açtım sorumsuz olduğu için baya korkuyor yani ne yapsam şimdi yine görüldü attı bir iki saat önce sinirlendim saydırmıştım bende of
Erkek arkadaşımı zorluyor muyum sizce?