Erkek arkadaşım beni zorluyor?

Erkek arkadaşım , evet erkeğim ve sevgilim erkek , evimizin yakınında oturuyor sürekli ona gitmemi istiyordu bir dönem gidiyordumda ama bir şey yaşanmıyordu. yasaktan önce nerdeyse hergün buluşuyoduk ve toplum içinde sevgisini çok belli ediyor oda gizli bende gizliyim buna rağmen ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. fakat bu son dönemlerde farklı istekleri olmaya başladı üstelik yasak var ve ramazandayız. istemediğimi hazır olmadığımı söylesemde sorun çıkartıyor kavga ediyoruz. ne yapmam lazım? ailem onu tanıyor yakın arkadaşım sanıyorlar onun aileside beni. bu yüzden göze batmıyoruz. ama bir gün gelecek herşeyi anlatacak diyede ödüm kopmuyor değil. kınamadan önce akıl verin lütfen.
Güncellemeler
+1 yıl
öncelikle yorumlar için teşekkür ederim herkesin görüşü kendine bunu unutmayalım. günah sevap kısmına gelicek olursak kimin 4 duvar arasında ne haltlar çevirdiğini tahmin etmek zor değil. kimse
klavye hocalığı yapmasın. ayrıca bana bugüne kadar kimlerin gizli gizli yürüdüğünü şaka ayağına ellediklerini ki bunların hepsini gizli olmama rağmen yaşadığıma göre benden önce hesap verecek çok kişi var. kimse bana istemediğim bir şey yaptıramaz yapsamda hesabını ben veririm.
Erkek arkadaşım beni zorluyor?