Erkek arkadaşım benimle dalgamı geçiyor sizce?

Merhaba arkadaslar bisi sorcam lutfen yardimci olur musunuz benim 2 yıldır sevgili olduğum tanıştığım bi erkek arkadaşım varda bununla 4 aydır nisanliyiz yüzük taktik erkek arkadaşım sürekli benimle ilişki konularını konuşuyor sizce bu normal mi? Geçenlerde erkek arkadaşımın annesini aramıştım öyle hal hatır sormak için işte oda bu düğün işini nasıl edicez diye konuştu bende siz geliceksiniz samsundan bilmiyom dedim annesi bana kızım biz gelemiyoruz benimde eşimin de dizleri ağrıyor bende dedimki kusura bakmayın siz oğlunuzun arkasinda durmadiniz hiç dedim o an kız kardeşi gülüyor ordan bende sinirlenip kapattım tabi biraz yüksek sesle konuşmuştum ona karşı sonra kız kardeşi bana sen çok şımarıksın işte bana git aldığın seltifikadan kendine aile terbiyesi için yazıl oldumu faturani odeyemiyorsun falan gibi şeyler yazıp beni engelledi beni erkek arkadaşım ben evlencem ciddiyim seninle diyor ama böylede olmuyor bana sen kapanacaksin abdest alacaksın namaz kılcaksin başını yeri geldi örtücen diyor bende çok kapalı biri değilim ama açıkta değilim çok ama başım açık ben çok kararsızım ne yapsam bilmiyorum sizce ayrılsam mi?
Erkek arkadaşım benimle dalgamı geçiyor sizce?