Aldatılan ve aldatılmasına rağmen sevgilisini/kocasını affeden kadınlardan nefret ediyorum. Gurursuz, onursuz ve haysiyetsizler?

aldatılmasına rağmen o namussuz kocayı öyle kabul eden, bu ahlaksızlığa göz yuman kadınlar da bu ahlaksızlığı desteklemiş oluyor. Aldatılan kadınlar kocalarını affetmeselerdi, birazcık olsa gururları ve onurları olsaydı erkekler bu kadar rahat aldatamazdı karılarını. Kaybetme korkuları olurdu. Kadınlar aldatıldıklarında kocalarını kapının önüne koyup insan gibi boşansalardı erkekler kesinlikle aldatmazdı veya çok daha az aldatırdı. Erkeklerin aldatmalarının sebepleri aldatılmaya göz yuman ezik, onursuz, gurursuz, ahlaksız ve haysiyetsiz ve midesiz kadınlardır!!! Sizden nefret ediyorum erkeklere bu yüzü veren sizsiniz!!! Sürekli evli erkekler asılıyor bekar kadınlara ve genç kızlara. Alın şu iğrenç kocalarınızı başımızdan bıktık be!!! Sokakta başı boş köpekler bu kadar dadanmıyor ve rahatsız etmiyor. Şahsen ben aldatmayı çok geniş bir yelpazede ele alıyorum. Aldatma başlangıcında yakalarsam bile gözünün yaşına bakmam anında ayrılırım, bitiririm, boşanırım. Sadece telefondan ve mesajlaşmayla aldatma da buna dahil!!
Aldatılan ve aldatılmasına rağmen sevgilisini/kocasını affeden kadınlardan nefret ediyorum. Gurursuz, onursuz ve haysiyetsizler?