Kendisi ablam olur. Üstelik o kadar ağlamaya, depresyona rağmen affediyor açıklayabilecek olan var mı?
Herkes ikinci şansı hak eder.
Aptallık etmiş.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İşin içinde çocuk varsa ablanın ekonomik özğürlüğü yoksa ailenin desteği yoksa
buna aptallık demek biraz önyargılı konuşmak olur. Büyük lokma ye büyük konuşma demişler. Aynı durumdan müzdarip bir yakınım boşanmaktan vazgeçmişti. Sebebini ise şu kayseride üvey annenin dövdüğü çocukları örnek vererek yapmıştı. Kesinlikle kabul edilemez diyoruz ama o kişinin yerinde olmadan bilinmez bu durum. Allah kimseye yaşatmasın.
Bekara konuşmak kolay olabilir böyle durumlarda. Kimse gurursuz değil ama bir noktada düzeleceğine inanabilir insan. Gerçekten kınamamak ve dahası ayıp görmemek lazım diye düşünüyorum. Kimse gelinlikle çıktığı baba evine bavuluyla dönmek istemez. O da çok zor.
Bu durumdaki kişi ne karar verirse destek olunmali diye düşünüyorum.
Katılıyorum
seni çok bilmiş arkadaş sen hiç elinde çocuklarla baba evine dul bir kadın olarak dönmenin ne demek oldugu hissini yaşadın mı bizde bir atasözü var bekara karı boşamak kolay derler yani evli değilsen herşeyi yapmak çok basit ama evlende göreyim seni
İlki hata ikincisi aptallıktır. Güvenirsin hata yaparsın, affedersin aptallık edersin.
Bunların temelide özgüven eksikliği, buna bağlı olarak maddi zorluk, yok elalem ne der düşüncesi gibi gibi.
Cevap
20Cevap
Afer boşanma çok kolay değil bekara koca boşamak kolay bir şans verilmeli ama şans vermeden önce cezalandırmalısın kendinde mahrum bıran bedeninden sevginden pişman olsun desin bir daha yaparsam bitter desin aman nasılsa afediyo hissini vermeyin
Kendi olamamış insanlar ezilmeye mahkumdur. Ne yazik ki kadınlarımız böyle kendi olamıyor ve birine hapsoluyorlar. Ee sonra gelsin aldatılmalar efendime söyliyim gelsin affetmeler, yapılan yanlıslara kılıf bulmalar falan.
Huylu huyundan vazgeçmez 😏 aptalliktan başka birşey değil. Midesi nasıl kaldırıyor merak konusu. Umarım ikinci kez yaşamaz aynı duyguyu, ama yinede dikkatli olsun.
Vardir kendine gore bir sebebi mutlaka yoksa kimse affedemez yani ama bazilari daha cok seviyor oylelerini anlamis degilim adi sevgi mi yoksa baglilik mi? bilemiyoru z. Allah buyuk konusturmasin
genel olarak konusursam bence,, iki sebebi olur. ya maddi özgürlügü yoktur ya da kendisi de aldatiyordur. cünkü insanlar bu tarz seyleri unutamaz ve kolay kolay hazmedemezler.
Kendisini sevmeyen kadındır. Sevgiye ihtiyacı olan kadındır. Kendi değerini anlaması gereken kadındır.
aldatma bagımlılıktır.. cocugu var ıse ondan yapıyor olabılır.. genelde bayanlar cocuk ıcın sıneye cekıyor bu durumu
aptallık demeyelim bunada baba evinin katı kuralları desek daha doğru malesef
Mecburiyetten değil de bilinçli bir seçim olarak bunu yapıyorsa kötü düşünmem.
Ne aptallık ne de ikinci şans bu. Bence ablan kendini çaresiz hissetmiş ona bunu yaşatacak adamı bırakmayacak kadar onsuz yapamayacağını düşünüyor ama bir kere yapan bir daha yapar
boşanma sürecinin gözde büyümesi, baba evine dönecek olmanın getirdiği tedirginlik, el alem korkusu, kendi ayaklarımın üstünde duramam düşüncesi... başka bir şey değil. aldatılmak affedilemez.
Bu tür olaylarda... Birincisi karşı tarafın, ikincisi senin hatandır.
Yıkılmasın yuva diyon ama adam devam edince yol ver gitsin kafam rahat naparsa yapsın artık
Siz dışardan gördüğünüz kadarını bilirsiniz o içinde ne yaşıyor bilemezsiniz o yüzden yargilamak düşmez
şıkları beğenmedim , bazıları mecbur kalıyor onların tercihi olmayabiliyor maalesef toplum yargıları da var
Bir kere yapan, gene yapar unutmamak ve affetmemek lazım..
büyük konuşmamak lazım ama evliysen dikkat edeceksin. etmeyeceksen evlenme, bu kadar basit
Sadece acıyorum. Şunu unutmamak gerek her hatanın bir bedeli olmalı bu hayatta.
aldatıldığını anlamayanlardan çok farklı değiller bana sorarsan.
Yapıyolar maalesef oyle seyler kadınlar
köpek b*k yemekten vazgeçmez derler.
kimse ikinci sansi haketmez
o adama bağımlı olduğunu düşünüyorum
köpek pok yemekten vazgcemzz
Erkeğe muhtaç olduğunu düşünürüm.
Ablaniz belki buna mecbur kalmıştır.
Allah başımıza vermesin demek en güzeli.
Genişlik Meselesi derim
Herkes ikinci bir şansı hakeder
Aptallık ettiğini düşünürüm.
Ablanın geliri filan yok muydu?
mecbur kalmış olabilir :D
Mecbur kalmıştır
suçu biraz kendisindede arasa iyimiş
Diyecek söz yok..
Af yok!
Cok sevmis
Çok salak oluyorlar.
aptallık etmiş