valla dürüst olayım aşk acısı çekmek zorundaysam öldüğü için çekmek isterim sebebi de şu onu kaybettiğim zaman ki gibi günahsız hep en güzel haliyle en güzel anılarımızı hatırlamak ve o anılara tutunarak yaşamak için eğer aldatma falansa sahip olduğum her güzel anıyı bütün duygularımı kirleteceğine bu günahla kalan hayatımı onun o güzel ve temiz halini hatırlayıp kalan ömrümü ona adayarak onun gurur duyacağı şekilde yaşayarak geçirmek ve ahirette birbirimizi yeniden bulmak isterdim. aşkım yalan olacağına ölüm bizi ayırsın, ihanetle kirleneceğine aşkım ölümde buluşalım zamanı gelince.
Aldatan birine karşı gram sevgi beslemem o yüzden o olsun. Aşk acısı çekmiş olmam en azından. <3
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kazık sormuşsun. Hm bakalım, yani ben pek aşk acısı çekecek bir tip değilim ama her insanın canını sıkan bir şeyler illa vardır.
Meselaa anlaşılmamak veya yanlış değerlendirilmek evet kötü etkilerdi ama bana aşk acısı çektirecek seviyeye en yakın şey bir konuda bana inanması olurdu. Benim için genel olarak konu güven ve idrak yani.
Aldatma der muhtemelen çoğu kişi. Bu durumda ilişkinin fişi çekilmiş olurdu benim için yani aşk acısı çekmezdim ama emeğime üzülürdüm ve delicesine güven sorunu yaşardım.
Platoniklik ya da aldatılma bunların ikisi de olmazdı sanırım. Beni üzen şey iki tarafın birbirini seviyor olmasına rağmen değişen zaman birlikte ayak uyduramayışlarından kaynaklı anlaşmazlıkların çıkması ve ilişkinin bitmesi. Zaman vermelerine, düzeltmeye çalışmalarına rağmen ilişkinin toparlanmaması. Bu çok daha acı verici bence. Her şey fazlaca güzel olabilecekken zamanın değişimine ayak uyduramayıp bitirmek ve bir nevi severek ayrılmak ya da en azından bunun farkına bile varmak çok kötü.
Beni sevmeyen veya duygularımdan haberdar olmayan biri için aşk acısı falan çekmem varsa duygum söylerim başkasını seviyorsa zaten umrumda bile olmaz o ayrı. En kötüsü aldatılmak bence onun için aşk acısı çekebilme ihtimalim var hiç yaşamadım umarım olmaz da
her şey bitmiştir artık Yolumuz ayrılıyor Seninde benim gibi İçerin kan ağlıyor Çok yalvardım bir zaman Dinlemedin hiç beni Gururumla oynadın Artık affetmem seni
Platonik aşık olduğum için isterdim.. Çünkü en azından başkası düşüncem yok.. Aldatılıp üzülmek ya da hayatında başkası olduğunu bildiği halde sevmeye devam etmek daha üzücü durum.. Platonik en azından kendi içinde haberi bile yok..
Bunu çok defa yaşadım sevdim denedim ama o sadece dış görünüşüme baktı 1 senedir denedim ilk de sevgilim var dedi sonra yazın ayrılmıştı ben deneyim tekrar dedim olmadı tek yaptığı şey yargılamaktı ♿😔