Aşk İlişkileri Erkekler özel bölgenizi neyle alıyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Neyle alıyorsunuz?*Büyük harfle sordum diye sorumu kaldıran kişi seninde neyse... Güncellemeler+1 yıl ahahahah ulan doğru cevap verin testere ne mk ahahahahahahahahaha Erkekler özel bölgenizi neyle alıyorsunuz? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Victory4 Takip Et Bilge Yaş: 47 , eic 95% +1 yıl Tüy dökücüler gözenekleri tıkayıp sivilce ve beze yapabilir, tercih etmiyorum.Önce makine ile geçer sonra bu iş için yapılmış traş bıçağı kullanıyorum, pudrayıda döktümmü tadından yenmiyor 😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hangi tras bıçağı o Yorumla
Danadandini Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. soru başlığıyla sorunun alakası yok kardeşim ondan kaldırılmıştır. aşk ilişkileriyle özel bölge temizliği pek alakalı değil :) 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Aşk ilişkisinden değil büyük harf kullanımı kaynaklı kalktı saçma olanda bu ahshahd Yorumla
UnnamedPlayer Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı. Sir denedim ama kötü bir şey oldu.Tüy dökücü kullandım fakat zor oluyor onunla da.En güzeli geleneksel olanı jilet zahmetsiz ve temiz. 0 8 Yorumla Soran +1 yıl çok sağol ya karedşim için sordum da millet testereyle felan yazmış ashdkajhdakjdhj en doğru cevap sende sağol Yorumla Soran +1 yıl tüy dökücü diyo oda ama tüy dökücünün zararı ne olabilir Yorumla UnnamedPlayer +1 yıl Rica ederim ne demek en iyisi jilet :) Yorumla UnnamedPlayer +1 yıl Tahriş etme potansiyeli çok yüksek :/ Tecrübe ile sabit sonra penguen gibi yürümek zorunda kalıyosunuz :D Yorumla Soran +1 yıl jilet daha mantıklı dicem ama kendini kesebilir bu cocuk dfsfjs tüy dökücü desen falan aman ya üf az daha araştırım Yorumla UnnamedPlayer +1 yıl Kaç yaşında ki kendini kesecek kendisi kesebilmesi için gerçekten çok yeteneksiz olması lazım :/ Yorumla Soran +1 yıl ya çünkü özel bölge arka kısım vs oralara nasıl yani güvenemedim asdad Yorumla UnnamedPlayer +1 yıl Önde sorun yok ereksiyon olursa çok daha rahat hareket eder. Arkada da çok uğraşmaz ki Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ağda genelde karartma olursa eğer uzun süre almıyorum ve bu sefer jiletlw 0 0 Yorumla
5hulk5 Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Koltuk altımı ve penis yanlarını ağda ile penisin kıyısını köşesini yani kalanları da jilet ile 0 0 Yorumla
Libidinous Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 89% +1 yıl Baltayla töbe ya. Sen neyle alıyorsun onla 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ben erkek miyim mk ya alalal bişi sorduk uf Yorumla Libidinous +1 yıl Jiletle Yorumla
erkeğinırıspısıııı Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı. Tütsülüyorum genelde /: 0 0 Yorumla
Sahincanli Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 69% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 681 cevap paylaştı. Almiyorum uzattim belik ordum 0 0 Yorumla
Asude-m Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. sen kaç kardeşin kaç yaşında? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl bunu neden merak ediyorsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl kardeşim için küçük ve alması gerek artık bende bilgilendiricem ama neyledaha doğru olur bilmiyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Jiletle almayınn en iyisi ağda 2 1 Yorumla Keynesyen +1 yıl Hıhımm sonra 1 saat bağıralım :)) Yorumla
Delimine00 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 85% +1 yıl Tüy dökücü 0 2 Yorumla Soran +1 yıl nasıl oluyor onda kardeşim için soruyorum da jiletten farkı ne Yorumla Delimine00 +1 yıl Daha temiz ve yumşak oluyor Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. doner bicagiyla 0 1 Yorumla Soran +1 yıl asdajhdajhahash yaaa hahasjdhakj Yorumla
Burjuvalıyız Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 65% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 584 cevap paylaştı. Jiletle 0 0 Yorumla
Legend_Man_24 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 324 cevap paylaştı. Jiletle 0 0 Yorumla
Mitroglu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Makine 0 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Tüy dökücü 0 0 Yorumla
Jealous_14 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Jilet 0 0 Yorumla
BirCentilmen06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 69% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kılıçla 0 0 Yorumla
LimanunGemileri Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Satırla. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl aahahahahaha hiç gülesim yoktu Yorumla
Delibirisi1 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Jiletle 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Testereyle 0 13 Yorumla Soran +1 yıl ahahahahahahah ulan ahahaha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Balta girmemiş ormanlar... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabiki de traş makinasıyla. Sırf onun için kullandığım bir makinam var.Jilet batıyor tahriş oluyor Yorumla Soran +1 yıl makinenin adı ne nerden alınır ya çok dalga geçilmiş ya sjkdhajskdahj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bimden a101den şoktan standart şarjlılar iş görür ya da pilli.Kablolu olmasın sakal için üretilenler iş görür Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bunun gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yorumla Soran +1 yıl he bu bildiğin sakal makal kesilenden bundan var onda yapsın bunla ama bu dipten alır mı ki yoksa kısa mı kesiyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dipten alır ama sinek kaydı olmaz.Kıllara tersten vursun Yorumla Soran +1 yıl çıkış yönüne vurcak işte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen 😅 sonra yüzüne kullanmasın söyle ona.Makineyi de sık sık steril etsin Yorumla Soran +1 yıl tamam ya tüy dökücü jilet felan demişler jiletle bu makinenin farkı ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Jilet bana yaramıyor batıyor kaşındırıyor çıkınca.Geçen hata ettim jiletle alayım dedim 1 hafta battı testis kıllar Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 24,5b cevap paylaştı. Çakmakla yakıyorum 0 0 Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Jilet benim 0 0 Yorumla
hammzza11 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Tüy dökücü 0 2 Yorumla Soran +1 yıl nasıl oluyor onda kardeşim için soruyorum da jiletten farkı ne Yorumla hammzza11 +1 yıl Daha rahat sen jilet li mi alıyorsun vajinani Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
Tüy dökücüler gözenekleri tıkayıp sivilce ve beze yapabilir, tercih etmiyorum.
Önce makine ile geçer sonra bu iş için yapılmış traş bıçağı kullanıyorum, pudrayıda döktümmü tadından yenmiyor 😂
Hangi tras bıçağı o
soru başlığıyla sorunun alakası yok kardeşim ondan kaldırılmıştır. aşk ilişkileriyle özel bölge temizliği pek alakalı değil :)
Aşk ilişkisinden değil büyük harf kullanımı kaynaklı kalktı saçma olanda bu ahshahd
Sir denedim ama kötü bir şey oldu.
Tüy dökücü kullandım fakat zor oluyor onunla da.
En güzeli geleneksel olanı jilet zahmetsiz ve temiz.
çok sağol ya karedşim için sordum da millet testereyle felan yazmış ashdkajhdakjdhj en doğru cevap sende sağol
tüy dökücü diyo oda ama tüy dökücünün zararı ne olabilir
Rica ederim ne demek en iyisi jilet :)
Tahriş etme potansiyeli çok yüksek :/ Tecrübe ile sabit sonra penguen gibi yürümek zorunda kalıyosunuz :D
jilet daha mantıklı dicem ama kendini kesebilir bu cocuk dfsfjs tüy dökücü desen falan aman ya üf az daha araştırım
Kaç yaşında ki kendini kesecek kendisi kesebilmesi için gerçekten çok yeteneksiz olması lazım :/
ya çünkü özel bölge arka kısım vs oralara nasıl yani güvenemedim asdad
Önde sorun yok ereksiyon olursa çok daha rahat hareket eder. Arkada da çok uğraşmaz ki
Sevgilime yaptırıyorum. Çok iki biri. Hakkını ödeyemem.
Ağda genelde karartma olursa eğer uzun süre almıyorum ve bu sefer jiletlw
Koltuk altımı ve penis yanlarını ağda ile penisin kıyısını köşesini yani kalanları da jilet ile
Baltayla töbe ya. Sen neyle alıyorsun onla
ben erkek miyim mk ya alalal bişi sorduk uf
Jiletle
Almıyorum kıllı hoşuma gidiyor
Söylerim ama burdan değil
Tütsülüyorum genelde /:
Ateş yakıp üzerinden atliyorim
Tek kullanımlık jiletle 🙄
Jilet bazen tüy dökücü
Almiyorum uzattim belik ordum
Jiletle.
Gel gösteriyim
Kolonya döküp yakıyorum
sen kaç kardeşin kaç yaşında?
bunu neden merak ediyorsun
kardeşim için küçük ve alması gerek artık bende bilgilendiricem ama neyledaha doğru olur bilmiyorum
Cim bicme makinesiyle
Jiletle almayınn en iyisi ağda
Hıhımm sonra 1 saat bağıralım :))
Jilet çok can yakıyor makine ile alıyorum
Tüy dökücü
nasıl oluyor onda kardeşim için soruyorum da jiletten farkı ne
Daha temiz ve yumşak oluyor
doner bicagiyla
asdajhdajhahash yaaa hahasjdhakj
Jiletle
Jiletle
Bunumu merak ettinyahu🦂
Napcn
😀
makine ile
Jilet
Jilet yav
genelde jılet arada tuy dokucu krem
Tüy dökücü krem
Makine
Ağzıyla tek tek çekiyor 🤣🤣😂😂
Tüy dökücü
Neyle almalıyız?
Jilet
Yorgan ipiyle
falçata ile
Kılıçla
Ne çok meraklısın
Satırla.
aahahahahaha hiç gülesim yoktu
Jiletle
Testereyle
ahahahahahahah ulan ahahaha
Balta girmemiş ormanlar...
Tabiki de traş makinasıyla. Sırf onun için kullandığım bir makinam var.
Jilet batıyor tahriş oluyor
makinenin adı ne nerden alınır ya çok dalga geçilmiş ya sjkdhajskdahj
Bimden a101den şoktan standart şarjlılar iş görür ya da pilli.
Kablolu olmasın sakal için üretilenler iş görür
Bunun gibi
he bu bildiğin sakal makal kesilenden bundan var onda yapsın bunla ama bu dipten alır mı ki yoksa kısa mı kesiyo
Dipten alır ama sinek kaydı olmaz.
Kıllara tersten vursun
çıkış yönüne vurcak işte
Aynen 😅 sonra yüzüne kullanmasın söyle ona.
Makineyi de sık sık steril etsin
tamam ya tüy dökücü jilet felan demişler jiletle bu makinenin farkı ne
Jilet bana yaramıyor batıyor kaşındırıyor çıkınca.
Geçen hata ettim jiletle alayım dedim 1 hafta battı testis kıllar
Tüy dökücü
jiletle
Jilet kardeşim.
Parmatik.
Baltayla 😂🤣
berberde usturaya vurduruyorm😆
Kremle sen?
Çakmakla yakıyorum
jilet
Jilet benim
Bakım kiti