Güzellik & Bakım Sizce erkekler hangi bölgeleri almak zorunda? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Bence erkekler kesinlikle koltuk altı ve genitali almak zorunda, eğer fazlaca kıllıysa diğer yerlere de el atmasını öneririm. Sizce erkekler hangi bölgeleri almak zorunda? Cevapla Erkek Soruları Öneri Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 353 cevap paylaştı. Ben her türlü bakım yapıyorum.. yani bölge ayırt etmeden. 0 0 Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Koltuk alti ve genital bölge kisisel hijyendir alinmasi gerekiyor erkek kadin fark etmeksizin, bacak ve göğüste olabilir 0 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Koltuk altı genital bölge. Bazıları kaş ortası kol bacak ta almalı 0 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl koltuk altı ve etek yeterli ama etek de cillop olmamalı, 3 günlük 1-2mm boy uygundur 0 0 Yorumla
goodgirlgonebaddy Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl koltuk alti ve kasik kesinlikle, goguste kil pek sevmiyorum ben. erkek arkadasim alsin isterdim 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl özel bölge, koltuk altı ve bence diğer yerleri de almalilar 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Amerikalı ve avrupalılar almıyorlar. Bizle de dalga geçiyorlar 😃 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Amerika da bazı sjw kadınlar da koltuk altını almıyorlar, buna mı geçelim biz de? Yorumla Nükleerteori +1 yıl Allah korusun ya. Onlardan bu yüzden tikisiniyorum Yorumla
AritzAdurizz Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl erkekkkkkk dediyin döşü gıllııı olurrr oyşşşşşl 0 0 Yorumla
berkecanmaster Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Koltuk altı alınmalı ve kasıkta komple almaktansa üst bölgede çok az bırakıyorum bence güzel duruyor çünkü turuncu-kızıl renkli tüylerim 🙃 0 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Zaten alıyoruz , almadığımızı mı söyledik 🙄 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bazı erkekler süt gibi beyaz iken bacakları kıldan esmer gibi gözüküyor bilemem🥷 Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Bacaklarımıza bakma çok ayıp Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sadece erkek değil bayanlar da dahil herkes koltuk altıni ve genital bolgesini almali 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yüzü ve kafası hariç her yeri. 0 0 Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Koltuk altı, özel bölge , döş ve sırt kılları 0 0 Yorumla
İzmir33 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kokar be pis pis 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O yüzden zaten genitali ve koltuk altını almak zorunda iki cinsiyet de Yorumla İzmir33 +1 yıl Ben komple aliyorum bacaklar gogus falan🙂😀 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Ben her türlü bakım yapıyorum.. yani bölge ayırt etmeden.
Koltuk alti ve genital bölge kisisel hijyendir alinmasi gerekiyor erkek kadin fark etmeksizin, bacak ve göğüste olabilir
Koltuk altı genital bölge. Bazıları kaş ortası kol bacak ta almalı
koltuk altı ve etek yeterli ama etek de cillop olmamalı, 3 günlük 1-2mm boy uygundur
koltuk alti ve kasik kesinlikle, goguste kil pek sevmiyorum ben. erkek arkadasim alsin isterdim
özel bölge, koltuk altı ve bence diğer yerleri de almalilar
Amerikalı ve avrupalılar almıyorlar. Bizle de dalga geçiyorlar 😃
Amerika da bazı sjw kadınlar da koltuk altını almıyorlar, buna mı geçelim biz de?
Allah korusun ya. Onlardan bu yüzden tikisiniyorum
erkekkkkkk dediyin döşü gıllııı olurrr oyşşşşşl
Koltuk altı alınmalı ve kasıkta komple almaktansa üst bölgede çok az bırakıyorum bence güzel duruyor çünkü turuncu-kızıl renkli tüylerim 🙃
Zaten alıyoruz , almadığımızı mı söyledik 🙄
Bazı erkekler süt gibi beyaz iken bacakları kıldan esmer gibi gözüküyor bilemem🥷
Bacaklarımıza bakma çok ayıp
Koltuk altı ve genital
Tüm vücudumu tamamen alıyorum
Koltuk ge özel bölgeler kesinlikle
Sadece erkek değil bayanlar da dahil herkes koltuk altıni ve genital bolgesini almali
Yüzü ve kafası hariç her yeri.
Koltuk altı ve penis mi
Koltuk altı, özel bölge , döş ve sırt kılları
Yüz , koltuk altı, özel bölge
Tüysüz pırıl pırıl her yerim süt gbi
Kokar be pis pis
O yüzden zaten genitali ve koltuk altını almak zorunda iki cinsiyet de
Ben komple aliyorum bacaklar gogus falan🙂😀
Hiç birşeyi
Her yeri alıyorum ben daha rahat
Heryeri