Kadinlara faydaniz ne niye sizinle sevgili olalim evlenelim sizi sevelim

Kadinlara faydaniz ne niye sizinle sevgili olalim evlenelim sizi sevelim

Eğer aşık olursam; Saygımı, sevgimi ve ilgimi bariz belli ederim. Çift kişilik düşünürüm. Güvendiğimi ve sadık olduğumu bilir. Sahiplenici olurum, tecrübe ve olgunluğum ile huzurlu ve güvende olmasını sağlarım. Naz ve tribini belli ölçüde çekerim.
Özellikle özel günlerine yakın ona Çikolata sepeti, Çiçek ve Parfüm alırdım. Eve girmeden ya da gideceği yere gitmeden vede iyi olduğunu bilmeden rahat etmem. Tek olsun, benim olsun ve hep olsun isterim.
Aslında doğru söylüyorsun hayvanlarda ki gibi dölleyip diklememek lazım sizi... Senin bakış açınla cevap verecek olsaydım böyle yapardım. Fakat kadın ne işe yarıyorsa erkekte o işe yarıyor demek daha uygun gibi...
erkek , kadını her anlamda mutlu edebilmek için vardır benim düşüncem budur
eğer sizi gerçekten mutlu eden bir erkek varsa hayatınızda evlenilir ve sevilir
Cevap
13Cevap
Ben kendimi seviyorum. kimseye işe yaramak gibi derdim de yok.
Evet , yine cinsiyetçi bir yaklaşım ile soru soran biri. Şaşırdık mı? Hayır. Bakın , samimi olacağım. Sürekli "Erkekler böyle , Kadınlar böyle" tarzında sorular sormayın. Rica ediyorum. Tüm insanları aynı kefeye koyup "Sen şöylesin , Sen böylesin" demek pek akıl işi değil. Neden toplum olarak erkekleri , kadınları gömüyoruz, eleştiriyoruz? Neden hiç birbirimizin iyi yanlarını görmüyoruz? Belki de Türkiye'nin geride kalmasının nedenlerinden biri de budur. Hiç kimsenin birbiriyle barışık olamaması ve anlaşamaması.
Evlilik durumu sevgi isteyen bir şey ve sevdiğiniz zaman o kişiyle beraber olmak için gerekçe aramazsınız, sadece size hiçbir faydası olmadığı halde aşırı derecede ihtiyaç duyarsınız, o olmazsa hiçbir şeyin anlamı olmayacakmış gibi; ama sevmiyorsanız o zaman da gözünüzde hiç kimse işe yaramayacak; yani mantıklı bir açıklamamız yok. İnsanı kıymetli yapan tek şey ona olan sevgidir çünkü :)
Bu üslupla sorulmuş bir soruya s*kmeye yarıyor demek lazım ama demicem :) siz kadınlar menfaatinizi düşünmek dışında neler yapıyorsunuz mesela ömrünüz hep bir erkeğin cebindeki parayı düşünmeklemi geçecek kendi çabanızla bir don alamayacak mısınız? Aslanlar gibi çıkıp kahvenizi içemeyecek misiniz? Hep sömürmeyimi düşünüyorsunuz? Gününüz nasıl geçiyor?
Bu soruyu kadınlara sormak lazım bence cinsellik dışında bize vaat edebileceğiniz bir şeyiniz var mı acaba 🤔
ben cinsellikte vaadetmiyorum kimseye
Önce kendini sevmekle başla Kimseyi de sevmek zorunda değilsin Kimse de seni sevmek zorunda değil.
Eşime sorabilirsin. gerçi 10 yıl önce burdan ayrıldı o ;)
Erkek ve kadın birbirini tamamlar her yönden.. Erkek sevmek için, kadın ise sevilmek için vardır..
valla sevmenize ya da sevgili olmaniza gerek yok verin kurtulun...
Şöyle bir düşündüm de gerçekten bir işe yaramıyoruz
Güven, sevilme arzusu, paylaşmak, en iyi dost arzular ve ihtiraslar
Bunu titreyerek çırpınmadan anlayamazsın...
Harbiden.. Erkek dediğin faydalı olur
Karıları tatmin etmeye
Çalışmaya..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?