• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Aldatıldım, iki yılım çöp oldu. Nasıl geçecek bu?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
20
Yapay Zekaya Sor
2 yılıp çöp oldu ilk aşkımdı ilk defa inanmıştım güvenmiştim ne yapıcam bilmiyorum nasıl geçecek bu
Aldatma Soruları Aşk Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Sosyetic_SheqiiL u
    Sosyetic_SheqiiL Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.

Unutmaya çalışarak. Düşünsene iki yıldan daha fazla bir zaman geçmiş olsa ve aldatsa. Allah’ın sevdiği kulusun, öyle düşün. Önce acını Çek sonra hemen toparlan. İnsanların içine karış, kendine yeni uğraşlar bul, hiç bir şekilde onu düşünme başına gelenleri de unut. O seni hak etmemiş. Bir gün bugün üzüldüğün şeyler eskide kalmış olacak :)

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• madness06
    madness06 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 47 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 763 cevap paylaştı.

Hatayı kusuru kendinde aramak yerine böyle biriyle devam edeceğine iyi ki bitmiş demelisin bırak o kaybetsin iyi yönlerine bak en azından çok geç olmadan gösterdi gerçek yüzünü bu ilişki de bir tecrübe olarak kalsın kendine biraz zaman tanı hemen iyi hissedemezsin tabii ki ama zamanı kendine tanı farklı uğraş bul bağı kendi içinde sürdürme sonunda ben güçlüyüm diyebil tekrar geri dönmek isterse sana tavsiyem sakın yenik düşme hiç kimse böyle bir şeyi haketmez beni kaybettin diyebilmelisin

0
    0 Yorumla
  • Kartaliçe_1579
    Kartaliçe_1579 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 22 , eic 99%
    +1 yıl

Geçmiş olsun. Dua et sen sevip güveniyorsun keşke o böyle olmasa süre daha düşük de olsaydı yine bu kadar şimdi üzüldüğün gibi üzülecektin emin ol sevmeye devam ettikçe acı çekeceksin geçmez yani o değişir bir gün pişman olup hatasını anlayacak

0
    15 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet pişman olucak ama ben onu affetmicem

Yorumla
    • Kartaliçe_1579
      Kartaliçe_1579
      +1 yıl

Zor zaten sen güveniyorsun emek veriyorsun bitirmek yerine ihanet etmek onun ayıbı gerçekten gerek yok yani ne anlıyor ne kazanıyor sen hayatındayken sana sevdiğini söylerken aynı anda başka bir kişi ile olması hem gereksiz bir şey hem de hakkı yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

başkasını sevdiğini söylese bu kadar zoruma gitmezdi ama beni canım yerine koyup aylarca kandırması hazmedilmiyor

Yorumla
    • Kartaliçe_1579
      Kartaliçe_1579
      +1 yıl

O kadar zaman oldu mu ben bugünler de olan bir şey zannediyorum evet buna hakkı yok o kim oluyor ki onu da sevmiyor sevse ikinizin de hayatında olmazdı akndırmazdı karaktersizlik yapmazdı

Yorumla
    • Kartaliçe_1579
      Kartaliçe_1579
      +1 yıl

Kandırmazdı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben aylardır şüpheleniyordum ama 2 haftadır aldatıyormuş

Yorumla
    • Kartaliçe_1579
      Kartaliçe_1579
      +1 yıl

İşte günahı ona annesi babası böyle onu seven kişiyi üzmesi, ihanet etmesi için onu yetiştirmedi herkese karşı bu hatayı yapmış oldu tabii en çok da sana Allah ona da yaşatır sonra aklı başına gelir nasıl zorlayıcı bir durum olduğunu kendini nasıl hissettirdiğini ve saygısızlık yaparak çocuk gibi davranarak sana ne hissettirdiğini orada anlar kızı sevdiğini de düşünmüyorum öyle olsaydı sadece onun hayatında olurdu o sana nasıl saygısız davranıyorsa kızı kandırmış oluyor o kız iki senedir ilişkinizin olduğunu nasıl anlamıyor kimseyi tanımıyor mu kimse söylemiyor mu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yaptığı yanına kalmaz tabi şimdiden pişmanım demeye başladı ama bu daha iyi günleri o daha beni çok arayacak kıza gelirsek sevdiğini bende düşünmüyorum çünkü ben seni affetsem dediğim an kızı bırakırım dedi tabiki affetmem ama kızı da anlamıyorum beni biliyordu hatta bana istek falan atmıştı ayrılmamızı bile beklemedi onu seçti beni de aldattı zoruma giden de bu ya beni sevmemesi değil beni insanlara değişmesi

Yorumla
    • Kartaliçe_1579
      Kartaliçe_1579
      +1 yıl

Sen dün bana seviyorum dese gücüme gitmezdi aldatması gücüme gitti dediğin için kızı seviyor diyorsun gibi oldu kız da bile bile hayatındaymış kız da iyi biri değil demek ki onun dediği çok saçma utanmadan sana benimle barışırsan kızı bırakırım diyor hâlâ kızı bırakmıyor bir de utanmadan söylüyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kapıma geldi sabah ağlaya zırlaya annesini babasını soktu araya ama ben güvenemem ki evet severim ama sürekli kontrol içinde olacağım bir ilişki beni yorar bende affetmedim

Yorumla
    • Kartaliçe_1579
      Kartaliçe_1579
      +1 yıl

Yani iki sene emeğin var diyorsun utanmamış hiç saygısı yokmuş psikolojisi bozuk ihanet ediyor resmen kandırdı bir de eğer bitirmezsen kızı bırakırım diyor böyle bir şey olabilir mi sana böyle diyebilir mi kızı da hâlâ bırakmamış sen gelirsen bırakırım diyor ihanet ediyor bir de eğer sevgili olursak kızı bırakırım diyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ne kadar da samimiyetsiz değil mi ya? iki ağladı yalvardı kabul etmedim sonra bana iyi ki diğer kızla aramı bozmamışım onunla mutlu olurum bende dedi neye uğradığımı şaşırdım utanmazlığında böylesi görülmemiştir

Yorumla
    • Kartaliçe_1579
      Kartaliçe_1579
      +1 yıl

Hiç dinlemeyecektin psikolojisinin bozuk olduğu belli zaten senin değerini anlamadı hiç konuşmasına izin vermeyecektin saçmalar yani öyle yapınca ona gideceğini düşündü herhalde ya da kendi kendine saçma sapan sinirleniyordur psikolojisi iyi olmadığı için herkes birbirini aldatsın sonra barışalım o zaman onun düşüncesine göre

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

pişman olacak kadar aklı vardı madem neden aldatırken kullanmadı ya her şeyi bile isteğe yaptı

Yorumla
    • Kartaliçe_1579
      Kartaliçe_1579
      +1 yıl

Çok saçma yaa. Gerek yok insan onu seven kişiyi nasıl aldatabilir bir de hayatında yani. Güya o da seni seviyor ki hayatında. Hayır ihanet etmek ne oluyor yani iyi bir şey mi normal bir şey mi kendi sevgisine de saygısızı yok senin sevgine ve emeklerine de ayrılsa o kız ile olsa şimdi ki kadar ayıp olmazdı hakkı yok bir kere yani seni kendine güvendirip böyle yanıltamaz ne kadar büyük ciddi bir konu bu ne hakla yani

Yorumla
  • -Afroditimsi
    -Afroditimsi Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Ya evlenseydim ya 10-20yılım çöp olsaydı iyi ki şu zamanda olmuş demeye başlarsan düzelirsin Zamana bırak çokta güzel geçiyor.

1
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben onu kaybettiğime üzülmüyorum beni canım yerine koydu ben ona gözüm kapalı güvenirdim canım yerine koyulmama üzülüyorum

Yorumla
    • -Afroditimsi
      -Afroditimsi
      +1 yıl

Bilirim o hissi birde fark etmene rağmen inatla yapıyorlar. Hiiç üzülme kendi iğrençliği kendi s4laklığı.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bir haltlar çevirdiğinden şüpheleniyorsun bunu söyleyince de kafanda kurma diyorlar

Yorumla
    • -Afroditimsi
      -Afroditimsi
      +1 yıl

Bu aldtanların çoğuu cidden sal4k hepsi aynı cümleyi kuruyor kapasite yok daha üstü cünle bunlardan çıkmaz zaten.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

aynen ya ya kafanda kuruyorsun derler ya saçmalama derler ya da o kız benim kardeşim gibi herkes seni biliyor derler cümle kapasiteleri bu kadar o küçücük beyinleri aldatmaya yetiyor ama ilerisi yok

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

18

Cevap

26

Cevap

• Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 22
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.

Ayrılık yoluna bakacaksın bu yapacak bir şey yo

0
    0 Yorumla
  • powerrr4
    powerrr4 Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Geçer kardeşim neler geçmiyor babamız anamız ölüyor ona bile alışıyoruz buda geçer üzülme sen Adriana Lima bile aldatıldi yani erkekler için güzellik fedakarlık dürüst karakterli olmak önemli değil aldatan erkekler için. şu an taze olay serefsizler için ağlama lütfen sen değerlisin kendinin farkına var o kaybetti. Nah bulur buzamanda böyle seven o kız da aldatır beter olur kalp kırmak günah. Yeterki tekrar baarisma da. Evliler cocuklular aldatiliyor yani ne diyim üzücü ama geçicek

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok barışmam zaten ben onu kaybettiğime üzülmüyorum zaten beni canım yerine koydu her dediğine inandım o ne derse doğrudur dedim kendi canım üzülüyorum

Yorumla
  • furkan_ylmzz
    furkan_ylmzz Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 538 cevap paylaştı.

Kafanı alkole vs. vur diyenler olmuş ikinci bir hatayı daha hayatında yapma.
    Olacakları söyleyeceğim ilk bir ay canın gerçekten yanacak bunun şifası vs. yok..
    3-4 ay sonra tamamen unutmaya geçiyorsun aklına gelse de acı bir şekilde olmuyor.
    Kahve ve müzik dene.

1
    0 Yorumla
  • DamirAdalı
    DamirAdalı Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 93%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

zamanla hiç bir şey kalmayacak ona karşı. boş ver takma hayat tecrübe demek sen de bunu tecrübe etmiş oldun işte olaya iyi tarafından bakmayı dene. inan bana ileride "lan ne aptalmışım canım gibi üzüldüm onun için" diyeceksin :)

0
    0 Yorumla
  • Mervetsts616161
    Mervetsts616161 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

Geçiyor farkında bile olmuyorsun bunu daha kimler kimler için diyeceksin hayat böyle Birgün uyanıyoruz geçmiş acısı kalmamış zamana bırak

2
    0 Yorumla
  • UtangaçBirKız096
    UtangaçBirKız096 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 94%
    +1 yıl

eşyaların varsa onu hatırlatacak çöpe at aşk şarkıları ya da ayrılık şarkılarını dinleme foto varsa sil yeni şeylere yelken aç ve bunu unutma sen üstünsün ve daha iyilerine layıksın 😊

0
    0 Yorumla
  • İrşii
    İrşii Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Zamanla geçer..

1
    0 Yorumla
  • Illecebrous
    Illecebrous Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl

15 yıllık evliliğimi bitirdim.
    ve geçiyor. her erkek öyle değil çünkü

2
    0 Yorumla
  • JustEzel
    JustEzel Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

her şey geçer, hiçbir şey kalıcı değil. İlk zamanlar kötü geçebilir ama zamanla üzüntünün derecesi azalacak. Sabret...

0
    0 Yorumla
  • HesapsızHayat
    HesapsızHayat Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 90%
    +1 yıl

Yanlış tercih yanlış hayat ama sende hayatını bu sefer yanlış tercih yapmamak üzere kur. Bir akılsızlık ettin 2 de yapma.

0
    0 Yorumla
  • _LonelyWolf_
    _LonelyWolf_ Takip Et
    Bilge Yaş: 44 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı.
    0
    0 Yorumla
  • Pietro2
    Pietro2 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Hiç aldatılmadım. Gerçi böyle diyen insan aldatıldığından haberi olmayan bir saftır ama... umarım aldatılmamışımdır gerçekten de.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Zamana bırakmak tek çözüm. Birileriyle paylaşabilirsin sevdiklerinle falan o zaman hafifliyor insan ben yapamiyorum özelim gibi hissettiğim için ama sen yapabilirsen yap

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bende anlatmıyorum ki

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

geçiyor zamanla kafanı meşgul etmeye çalış sakın kendini eve kapatma ben niye bunu hak ettim diye düşünme insanoğlu çiğ süt emmiştir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Anlıyorum. Hiç değilse evlenmemişsin onunla, sıfırdan başlayıp iyi bi koca bulabilirsin

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yani ya evlenseydim ya evlenince aldatsaydı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yani düşün. Geçen burada bi soru okudum kadın 24 yaşındaymış 34 yaşında evli erkek için bodrumdan kalkıp Gaziantep’e yerleşmiş herif ev almış Gaziantep’ten. Bu kadın öyle çırılçıplak aynı evde yaşıyomuş evli herifle, aklım almıyor ya bir saniye bile evli erkeğin yanında çıplak durmanın günahını ve bunlar ev alıp yerleşmiş.3 yıllık ilişki ki mi ne b@ksaymış. Kadın hamileymiş herif karısına söylemiş kıyamet kopmuş. Herifin karısını düşün eşi açıkça başkasına ev almış 2 kadınlı hayat yaşıyor kadının kaç çocuğu vardır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Allah böyle insanlardan korusun iyi ki şimdi öğrendim sevgililikle evlilik bir değil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Amin. Gerçekten bu kadın da bu erkek de dünyada nasıl var olabilir diye düşünüyo insan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bak sen de oku daha şurda yaşıyorum bile yazamıyor yaşamaktayım yazan bi iqsuz Uyuyamıyorum günlerdir ölüm riskli hamileliğim? ↗

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

hahhahahaha :D :D ne yapsın devamlı aynı kadını s ikmek te sıkıcı oluyor ara sıra başka a mları s ikmek de zevkli

0
    0 Yorumla
  • sehertrx
    sehertrx Takip Et
    Xper 3 Yaş: 24
    +1 yıl

2 yılın çöp oldu diye düşünme o 2 yılda çok şey biriktirdim çok güzel anılarım oldu bana çok şey kattı diye düşün hayatına giren herkes sana bir şey katıyo sonuçta

0
    0 Yorumla
  • Anlayan_adam
    Anlayan_adam Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35
    +1 yıl

Onunla yatmadıysan sıkıntı yok. Unut gitsin. Yattın mı yatmadın mı?

0
    0 Yorumla
  • Yildizcnbz59
    Yildizcnbz59 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 23
    +1 yıl

Onu hatırlatacak herşeyi hayatından çıkarmalısın başka türlü unutamazsın çıkarsan bile kalbinin bir kösesin de unutamadığın o kişi olarak kalıcaktır

0
    0 Yorumla
  • tyfn41
    tyfn41 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

Daha önce hiç böyle bi şey yaşamadım. Tecrübeli insanlar vardır onlar meramlarını zaten ifade etmişler. Zamana bırakacan.

0
    0 Yorumla
  • Derpy
    Derpy Takip Et
    Xper 1 Yaş: 25
    +1 yıl

En azından tecrübe oldu herkese guvenilmeyeceği konusunda.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bende böyle düşünüyorum bana ders oldu

Yorumla
  • tuanadmr03
    tuanadmr03 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23
    +1 yıl

Neden çöp diye adlandırıyorsun ki, her anının kıymeti vardır. Önüne bak.

0
    0 Yorumla
  • Ankrlıöğrtmn06
    Ankrlıöğrtmn06 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 28
    +1 yıl

Direk tekmeyi vurdum yalvardı yakardı ama istemedim sende öyle yap

0
    0 Yorumla
  • SormaktanBıktım
    SormaktanBıktım Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 96%
    +1 yıl

Şu kızlara yaşattığınız yeter be
    Kişiliksizler

1
    0 Yorumla
  • SupremexGOD
    SupremexGOD Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı.

Biraz alkol, biraz müzik ve zaman.

1
    0 Yorumla
  • MrGYC
    MrGYC Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 96%
    +1 yıl

Zamanla. Her aşk birgün biter. Ders çıkarmaya bak.

0
    0 Yorumla
  • bghinvvcc
    bghinvvcc Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 82%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Alisirsin zamanla hatta sogucaksin bile 😶

0
    0 Yorumla
  • CemalEmreSehirli
    CemalEmreSehirli Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl

Hayatta neler neler geçiyor be

0
    0 Yorumla
  • sarumanın_yeğeni
    sarumanın_yeğeni Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Her genç kızın başına gelir

0
    0 Yorumla
  • İsasagir1
    İsasagir1 Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 96%
    +1 yıl

Anında bitirdim ama acısını çok çektim

0
    0 Yorumla
  • apro45
    apro45 Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı.

Kesin bakireliğinide ona vermişindir üzülme

0
    0 Yorumla
  • Board_Tennis
    Board_Tennis Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl

Her yanlış her yaşanmışlık bir tecrübedir

0
    0 Yorumla
  • nonnocereee0
    nonnocereee0 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 22
    +1 yıl

6 ayda kendine gelirsin merak etme

0
    0 Yorumla
  • ozgurejderha999
    ozgurejderha999 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 77%
    +1 yıl

zamanla geçer

0
    0 Yorumla
  • Ardafit67
    Ardafit67 Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 50%
    +1 yıl

İyi olmuş

0
    0 Yorumla
  • meriç_diyorki
    meriç_diyorki Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 88%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 436 cevap paylaştı.

geçmiş olsun

0
    0 Yorumla
  • taytayko7
    taytayko7 Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 96%
    +1 yıl

İş güç odaklan geçer

0
    0 Yorumla
  • t4yFun40
    t4yFun40 Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

ayrıldım.

0
    0 Yorumla
  • gilya5335
    gilya5335 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Ne zaman öğrendin

0
    0 Yorumla
  • Artgasm
    Artgasm Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Aglayarak 31 :(

0
    0 Yorumla
  • Kullanilmayannick
    Kullanilmayannick Takip Et
    Guru Yaş: 37
    +1 yıl

Hiç öğrenmedim

0
    0 Yorumla
  • Sanal_doyum_isteyen
    Sanal_doyum_isteyen Takip Et
    Xper 4 Yaş: 109
    +1 yıl

geçer bu

0
    0 Yorumla
  • opacarophile
    opacarophile Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Geçer geçer.

0
    0 Yorumla
  • FBArıyor
    FBArıyor Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Sevgilim olmadi

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Aldatıldım, iki yılım çöp oldu. Nasıl geçecek bu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

6 yıllık iliskimde aldatıldım nasıl geçecek bu aci? 15 cevap verildi
2 yıllık iliskimde aldatıldım? 13 cevap verildi
1.5 yıldır aldatılıyormuşum, ne yapacağım? 37 cevap verildi
İki yıl oldu aldatıldığımı unutamıyorum, nasıl toparlanıcam? 17 cevap verildi
Aradan 2 sene geçti ben aldatılmayı unutamadım? 17 cevap verildi
2 yıldır kandırıyorum? 13 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Yaş aldıkça üzülüyor musunuz?
  • Gerçekler biz kabullenemediğimiz için mi acıdır?
  • Acı bir gerçek mı sahte bir mutluluk mu tercih edersin?
  • Eldorina Gizem Çağları seviyor musunuz sizce nasıl birisidir?
  • Hayatınızda kaç defa araç kazasına rast geldiniz?
  • Sevince çılgınlaşır mısın?
  • Sevgilinizin bir bakışı, sizi etkilemeye yeter mi?
  • İki insan birbirini sevdikten sonra sizce yaşın önemi var mı?
  • Eşyalarımızı atarken neden zorlanıyoruz, geçmişe bağlılık mı sizce?
  • Bu evimizin yeni üyesi 6. Kedim 😹 adı ne olsun sizce?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨