Merhaba genetik olarak boynumdaki kemik yapısından dolayı hamileliğim riskli ölümle sonuçlanabilir 3 yıldır sevgilim var evliymiş sonradan öğrendim görüşmeye devam ettim çünkü aşık oldum yargılamazsanız sevinirim çünkü ilk başta söylese görüşmezdim uzun bi zaman kandırıldım diyebilirim bi ev aldı orada yaşamaktayım Bodrumdan Gaziantep’e yerleştim sırf sevdiğim için şimdi hamileyim ama hamileliğimin ileriki evrelerinde karnımda büyürse sorun oluyor boynumda bi sorun varmış daha önceden de biliyordum tesadüfen öğrenmiştim normal hayatımı etkileyen bi durum degil ama hesapta olmadan hamile kaldım ve hamileliğim devam eder bebek karnımda büyürse ölüm tehlikem var ve ben bu çocuğu aldırmak istemiyorum sonuçta allah tarafından oldu derdi veren dermanını da verir galiba sizce ne yapmalıyım günlerdir uyumuyorum sevgilim yorumsuz çocuğu çok istiyor karısına bile söyledi kıyamet koptu filan ama durum böyle sevgili kardeşlerim sizce ne yapmam gerekiyor ne olursa olsun aldırmayacağım ölürsem de çocuğum için değer siz olsanız ne yapardınız
Uyuyamıyorum günlerdir ölüm riskli hamileliğim?

En İyi Cevap