Bende kimsenin ikinci bir şansı yok. Çünkü seni üzen ve hayal kırıklığına uğratan birine ikinci bir şans vermek; gelip beni bir daha üzmene izin veriyorum demekle eşdeğer bence.. O yüzden hayatımdaki insanlara ilk ve tek şanslarını iyi kullanmalarını öğütlüyorum..
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBir insana şans verirken aslında o insana bir şans vermek olmuyor bu sadece..
Biz olmak için kendine de bir şans veriyorsun ve tabi umutta geliyor şansin kardeşi olarak.
Ve ben buradayım diyorsun sana değil seninle birlikte tüm hayata meydan okumak için buradayım.
Her şey için bir kişi olmak için buradayım.
Emek, çaba, duygular, uykusuz geceler emek ilgi ve en önemlisi zaman ve bunların hepsinin bir kendini bilmez yüzünden heba edildiğini görüyorsun.
Şimdi ikinci şansı verir misin?
Ap. tal değilsen vermezsin.16 Yorumla- +1 yıl
Hayran kalamadik
- +1 yıl
Kaldııık 😅 çok beğendim
- +1 yıl
Oy oyyyy kadının sesi Güleç ruhu arabesk 👊
- +1 yıl
😃😃
- +1 yıl
teşekkürler
- +1 yıl
Ricalar
Ben hayatından kolay kolay birilerini çıkartabilen biriyim. Kaç senedir tanıdığım falan pek önemli değil. Birinin tek yanlışını görürsem bana karşı, silip atarım. Bir daha da şans falan göremez 🤷🏻♂️
17 Yorumla- +1 yıl
Iıııyy çok katı :D
- +1 yıl
Ben ikinci şans veririm ki hıh 💁♀️
- +1 yıl
O zaman katııı sensin 😃
- +1 yıl
😃🥳
+1 yılVeririm çünkü gerçekten düzelip, düzelmediğine bakarım. Aynı hareketler devam ederse komple biter. Çünkü biri ikinci şansı da harcıyorsa, beni hak etmemiş demektir.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
+1 yılBilmiyorum. Büyük konuşmak istemem. Ama ben güvenimi bir defa kaybederim ve tekrarı olmaz. Affetmek istesem de güven mümkün değildir benim açımdan
12 Yorumla- +1 yıl
Güven zedelenince bir dahası olmuyor..
- +1 yıl
Mümkün değil 🤷
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılDeninmişi denemek yok hiç olmadı kitabımda olduramazsın nasıl bir düşmek bu böyle gözden Süpermen olsa toplayamazsın🤪 demiş hadise🤪
12 Yorumla- +1 yıl
Ah caaağnııım hadise 😄
- +1 yıl
🤪😂♥️😂
- Aşk İlişkileri konusunda 266,3b cevap paylaştı.
u +1 yılSevgilimin benden ne kadar şans istediğine bağlı
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir gün yine karşıma çıksan,
https://www.youtube.com/embed/cqTcKoM9mJI
Ellerimi tutup yalvarsan,
Yaptıklarından pişmansan,
Affetmem..
Bırakma beni ne olur desen,
Kalbinin sesini dinlesem,
Beni çok sevdiğini bilsem..
Affetmem..
İstemem artık aşkını,
Sensiz kurdum yaşantımı,
Zehir ettin bu hayatı,
Affetmem..
Unuttum hep sözlerini, o güzelim gözlerini..
Artık ne yapsan boşuna affetmem..
Aradan uzun yıllar geçse,
Her şeyi bırakıp yine bana dönsen,
Saçlarımı okşayıp öpsen..
Affetmem..Şarkının da sözlerinde geçtiği gibi..
Affetmem10 Yorumla Vermem.. yorgunum
Kimseyle uğraşacak tahammülüm kalmadı artık
Ben gittim ellere sen vur g.. tünü yerlere !16 Yorumla- +1 yıl
Hahaha oha Kaya Kayaaaa :D
- +1 yıl
Tövbe de :D yerle bir olur buralar
- +1 yıl
Yess be 😌 asil boğa kadınları dayanışması hahaha
Bir insana 2. şans vermek, eline silah tutuşturup beni bir daha vur demek. İnsanlar bir insanın gerçekten değişebileceğine nasıl inanıyor anlam veremiyorum. Ha fevrilik, ofke gibi duygular dizginlenir de bir insanın ruhunda sadakatsızlık varsa o insan değişmez, yedisinde ne ise yetmişinde de odur. 💔
20 YorumlaSelamlar,
Bana göre her insan ikinci bir şansı mutlaka hak eder. Tabii ilk şansı nasıl heba ettiğine bağlı olarak değişir bu durum. Misal eğer aldatma yoksa, çok ciddi bir zarar verilmemesi ilişkilerde. Yine arada güzel bir bağ ve sinerji varsa ikinci şans olayı tekrar düşünülmeli. Ben öyle kestirip atmaktan yana değilim.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılNeden?
Ve sonuç?
İkisinin de yanıtına bakar mısınız? Kocaman bir sıfır...
Bir kez daha kahrolmak için mi?
Biliyor musunuz? Ben kendime acı çektirmek ten hoşlanmıyorum...
Bu kadar, bu yaşa kadar çektim, ve gayet yeterli...10 Yorumla Genel olarak ikinci şans vermiyorum ben. Çok çok nadirdir. Güvenimi ve verdiğim değeri kaybeden birine asla eskisi gibi olamam.
O yüzden gerek duymuyorum tekrar denemeye.15 Yorumla- +1 yıl
İlk şanslarını iyi değerlendirsinler, konu Sen olunca :D yakarım bu gezegeni
- +1 yıl
☺️ hakkındır..
- +1 yıl
♥️
+1 yılŞans önemli ama onu kullanması da ayrı bir öenmli
10 Yorumla
+1 yılgerçekten onu istiyorsam
bir ikinci şans veririm ona
olursa olur
olmazsa kendisi bilir10 Yorumla
+1 yılHerkes ikinci şansı hak eder ama ilk şansını kaybetme nedeni ne bu onemli
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yıl12 Yorumla- +1 yıl
Hahaha yaaa 😅 bize milletimiz yeter 😅
- +1 yıl
O kaaaaaa 🤣🤣🤣
Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Vermem.
İki mükemmel insan asla birlikte olamaz. Çünkü mükemmel kadın ilk seferde evet demez, mükemmel erkekse ikinci şansı vermez.123 Yorumla- +1 yıl
Yaw He :D mükemmel insan bolluğu var zaten
- +1 yıl
Eğri oturup düz konuşuyorum Hugo :D ne şikayet ediooon
- +1 yıl
Denedim denedim olmadı :D
- +1 yıl
Çünkü sen seeeen gıcık uyuz Hugosun
- +1 yıl
Dırırımmm :D gizli sevilir gizli hayranları vardır 💁♀️
- +1 yıl
Elleri dolara doymayasacılar :D tabak bardak çanakları altından olasıcalar :D tatlı olduğumu düşünmüşler doğru düşünmüşler
- +1 yıl
Sen dislikecı uyuz odun Ferhat değil misin 😂
- +1 yıl
Ama sen odun olan Ferhatsın boşuna havalara girme 😒
- +1 yıl
Hahahah ya bırak 😃
- +1 yıl
https://youtu.be/6fbrMyQA3H8
Evet bırak bana 😃 - +1 yıl
Oh noo :( dislike atmışlar sana be :D
- +1 yıl
“ Ooo kızlar konuş içimiz açılsın diyorlardı ne odunu”
Aha bu kızlardan biri atmıştır hahah😅😅
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılOnun sacmaligi degilde benim ne hissettigim daha onemli. Icimden geldigi gibi davranirim. Eger icimden bi ses bir daha dene diyorsa denerim. Ikinci degil onuncu sansi bile veririm sonucta benim ne hissettigim daha onemli.
10 Yorumla Vermem.
Her insan hata yapar der, bir şans tanırım. Fakat verdiğim bu şansı heba eden birine ikinci şansı mümkün değil tanımam. Bir hatayı ikinci kez tekrarlıyorsan o hata olmaktan çıkar, yanlış olur...10 Yorumla
+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/yIXrF7i2hDAVermem muhtemelen. Ayrı dünyaların insanlarıyız iyi bak kendine der uğurlarım 👌💅🙏
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yılŞans adı üstünde veren kişiye bağlı ;) iki, üç artık Ne kadar isterse verir. Önemli olan iki ve sonraki verdiklerinde ona göre hareket etmeli ki tekrar kırılmasın 😎
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVermistim..
Bugün tekrar aldatildigimi ögrendim...
Icimdeki tüm iyi duygular yok oldu...14 Yorumla- +1 yıl
🥺🥺
Cevap sahibi+1 yılZor bir durum. Inan orucumu bile acamadim daha. Kabullenmek istemiyor insan.
Ama her serde bir hayir vardir. Belki allah bana onun gercek yüzünü görmem icin bunu yasatti.
Hayirlisi olsun.
Herkese tavsiyemdir. Sakin uzak mesafe iliskisi yasamayin.
Gözünüzün önünde olsun sevdiginiz insan. Yoksa sonu hüsran.,
- +1 yıl
Gözünün önünde olunca bile aldatılma riski var, zaman kötü
Cevap sahibi+1 yılsende haklisin.. Ne diyeyim..
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. 2. Sans kimseye vermem yaşım küçükken sans verirdim ama yaş ilerledikçe kimsenin 2. Sans haketmediğini gözlemledim ve deneyimledim
20 Yorumlaİkinci şansı kişiye göre veririm ben mesela birincisinde verdim ikincisinde yapar mı yapmaz mı anlarım genelde veririm
10 Yorumla
+1 yılAldatma gibi büyük bir şeyse olmaz tartışmaysa çok ileri değilse affederim. bana eşim küfür eder tokat atarsa
anında bosanirim küfürden iğreniyorum10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. İkinci şans verilse bile değişen bir şey olacağını sanmıyorum.
Bir kere hata yapan, o hatayı yine tekrarlayacaktır.
Özellikle ikili ilişkilerde10 Yorumla
+1 yılGeçmişte bunu çok yaptım artık pek vermiyorum kimseye bu şansı.
Tabi yinede vermiyorum tamamen diyemem veriyorum.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle. Zaten benim o şansı vermeme gerek yok ben onun icin bir şansım. Benim kaybetmek istemiyorsa bu duruma düşmeyecek.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 20,1b cevap paylaştı.
+1 yılVermem tabi. Anca kabahati minimum düzeyde bir konu olacak ki, bir de ısrar edecek öyle verirsem veririm..
10 Yorumla
+1 yılNeden ikinci şans vereyim ki?
İlkinde az ettin ikincide daha güzel etmesi için mi? 🤔
Teh umrumda olmaz.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Hata yapan birine bir şans verilmeli görüşüm hiç değişmeyecek. İnsanız biz hatalar yapabiliriz bu yüzden de şans verilmeli diye düşünüyorum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılherkes ikinci bir şansı hakeder ancak verdiğiniz şansı ne şekil ziyan ettiğine de bağlı biraz
10 Yorumla
+1 yılDenemiş biri olarak insanların ikinci şansı hakkettiklerini düşünmüyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Vermem. Benim karşımda kimse 2. şansı haketmez. Gerçi 1. şansıda vermem ama.
10 YorumlaHayır şans mans değil versem versem çürük meyvelerin posetini veririm la senin gibi çöp deyip djdjd
10 Yorumla
+1 yılBaşka sebepten ötürü ise olur ama 2. Tanınan şans birincisi ile aynı ise kabul edilemez
10 Yorumla
+1 yılİkinci şans ne kelime kaç kez şans verdiği mi unuttum ama sonunda noktayı koymayı başardım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Şans ve güven tek kullanımlıktır
İkinci şansı vermek gel benim hayatımı zehir et demektir10 YorumlaVeririm ama onu kullanamayacak kadar beceriksizse kesin olarak yol veririm.
10 Yorumla
+1 yılVeremiyorum mantığımda kalbimde bunu kabul etmiyor çünkü yapacak bir şeyim yok.
10 Yorumla
+1 yılGenelde ziyan edenler şansı tekrar kazanıyor kural bu sanırım
10 Yorumla
+1 yılVermem sanırım insan bir kere hayal kırıklığına uğrayınca ikinici şansı vermeye korkuyor
10 Yorumla
+1 yılO şansı verirsem kendi benliğime büyük haksızlık olur
10 Yorumla
+1 yılBirinde yeterince pişman edemedin ikincisinde iyice batır diyemi 😀
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yılVerdiğin şansı değerlendirmeyen birine tekrar şans vermek, aptallıktan başka bişey değil!
10 Yorumla
+1 yılŞifre bir kere değişince artık resetlenmiyor 🤣🤣 sonraki şifre girişlerinde ekstra özen gerekiyor
10 Yorumla
+1 yılDiyelim ki affettik.
Bir kere daha yaparsa asla..10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılİkinci sans demek birincisine doymadim ikincisini istiyorum demektir
10 Yorumla
+1 yılKim olduğuna bağlı. Yeniden şans verip değişimini görmek isterim açıkçası.
10 Yorumla
+1 yılİstisnalar dışında kimseye ikinci şansı vermem, hele ziyan edene hiç vermem.
10 Yorumla
+1 yıldaha önce vermiştim kötü sonuçlandı artık kimseye 2. şansı vermeyi düşünmüyorum
10 YorumlaBende yaptığı tahribata bağlı olarak değişiklik gösterir bu.
10 Yorumla
+1 yılİkinci şans verdiğim tek şey yani yıl ikramiyesi 5 senedir şans veriyorum 1 kere çıkmadı.
10 Yorumla
+1 yılHayır güven tek kullanımlıktır. Denenmişi denemek gerekmez.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞans vermek kelimesi bana göre değil. beni kazanmışsa ve kaybedecek bir şey yapmışsa 2. Diye bir şey olmaz
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen seviyorsam verirdim
Çünkü sevginin kredisi her zaman olur10 Yorumla
+1 yılİnsanına, karakterine göre değişir.
Verdiğim ilk şansı değerlendiremeyen ve kaypak olduğunu belli birisine ikinci şansı asla vermem.
Ama
İyi niyetli ve de istem dışı hata yapan birine evet veririm.10 Yorumlavermem... her ne kötülük yaptiysa bir daha yapan yine yapar, kalbini kırdıysa yine kırar, ha deli gibi seviyorsan o kisiyi ayri ama bir daha düşün derim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen de ikinci şans diye bir şey yok.
10 Yorumla
+1 yılCok buyuk ve onemli bir konu degilse veririm ama ciddi bir konu ise memleketine dogru bilet alirim 😉
10 Yorumla
+1 yılGenelde vermem Şekil Hanımcım.
15 Yorumla- +1 yıl
Ben gizlemiştim 🤔😃😃 muhtemelen yoruma kapalı yaptım 🤦♂️😃😃
- +1 yıl
İkisini de yapamamışsın 😃
- +1 yıl
Allah Allah aman kafam yerinde değil zaten sana gizem yaratim dedim ama olmadı 😃
- +1 yıl
Niye kafan nerde 😃
- +1 yıl
Boş ver 😑😑
+1 yılHerşeyi bana ver dese birisi nederdin
16 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka, derdim
- +1 yıl
Seni istiyorum diyo şayir
- +1 yıl
Şayiir ne 😣
- +1 yıl
Mesaj kutunu açıver
- +1 yıl
Yiooo..
- +1 yıl
Bi deneseydik XD 😂
Genelde verilir. Daha sonra dikiş tutmaz yok sogudumlar başlar yok kavgalar bre bre işte öyle devam eder
10 Yorumla- Devamını Gör (67)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne