Aslında her yaş grubundan kadınlar aldanıyor burada önemli olan erkeğin doğru kadına yürümesi yorulmuş ve sığınacak bir liman arayan aşk arayan bir kadını çok çabuk inandırır erkek ama duygularını ikinci plana atıp aklını kullanan kadınlara zor yanaşılıyo yaşın önemi yok
Eğer istediği erkekse genç, olgun, yaşlı, akademisyen, müstahdem, kraliçe vs vs vs hiç farketmez. Pamuk prensesi bile kandıran Pinokyo bize ne kadar güzel tüyo veriyor. Odunda olsan kadına değer verirsen prensesi bile kandırabilirsin diyor.
Not: Son paragrafı ben uydurdum yok öyle bir şey 😎 kadınlar gebette ustaya özenip odunlara aşık oluyor ama marangozluk yapamıyorlar. Pamuk şekerleri odunun gövdesinde rendelenip tükeniyor, gerçek bu maalesef.
Aldanmak demeyelim de tutulmak diyelim. Daha çok genç kızlar tutulur. Çünkü gençlik heyecan, adrenalin, aksiyona daha yatkınlık, ciğer gücü, matematiksel düşünmemek, mantıksız eylemlerin çokluğu ve daha duygusal verilerin yükleniş çağı ve dönemi açısından genç kızlar diyebiliriz.
Genç ya da olgun fark etmez sonuc olarak insan faktörü ortada. Zor durumda bırakmak isterse yapiyor. Kıme guvenip kime guvenmeyecegimizi iyi bilmeliyiz. Önyargılı davranmadan.
%100 genç tabikide şaşmaz kesin o kadar yani :D tv de ne zamandır örneklerini görüyoruz dizileri izleyip alfacılık peşinde koşup dayak yiyen öldürülenden geçilmiyor profile bak piskopat erkek modeli :D
Bana hiç bir kadın kız aldanmaz sevmez de hayatı yalnız yaşayıp gideceğim beni kim ister ki 5 defa reddedildim 4 ü dış görünüşüm den yargılayarak diğeri normal bir şekilde bu devir de bizler ♿ yalnızız kendi yüreğimiz ve kalbimiz bize yeterli 😕
Alternatif meselesi değil ki. Sosyal medyada hoşuna giden ilgi duyduğun insanlarla samimi olmak yakın olmak kötü bir şey mi? Reel hayatındaki olumsuzluklar zorluklar arasında nefes almana büyük yardımı oluyor
Bir söz vardır, gönül kimi severse aşk onda güzeldir diye. Sevmek için çok daha fazla şey lazım. Mekan, anılar, yaşanmışlıklar, ilkler, sancılar mutluluklar...
Erkek kaç yaşında o önemli. Olgun ve yaşça büyük erkeklere genelde genç kadınlar aldanıyor. Küçük erkeklere ise büyük kadınlar biraz kanıyor. Kendilerini genç hissettirmelerinden galiba..
@kanarya001907 evet bencede ama çok saçma özellikle evliler kocasından ilgi bulamadım başkasına kaçtım diyenler oluyor ya hani ulan kendi kocan ilgi sevgi vermemiş diğer elin adamı sana sanki guzel gözle mi bakar. Hobi edin başka şeyle uğraş her şey erkek kadın sanki
genç kadınların tecrübesizliğinden daha fazla kanabileceğine inanıyorum olgun kadınları kandırmazsın zaten herşeyleri önceden sezebilecek deneyimlere sahiptirler
Bencce kadınla alakalı olgun olanlarda bu girdabın içine düşebilir ancak yüzdeye vursak genç kesim daha cok erkeklerde bu girdabın içine düşüyor sadece kadınlar ile sınırlı değil maalesef...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Gençler meraklı tecrübesiz oldukları için daha kolay ikna olurlar