Aşk İlişkileri Erkekler genç kız mi yoksa olgun kadınları mi daha çok beğenir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sorum yukarida. Genç kızları Olgun kadınları Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Erkekler genç kız mi yoksa olgun kadınları mi daha çok beğenir? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Jieun_ Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 39% +1 yıl Belli bir yaşa kadar olgun kadınları, belli bir yaştan sonra da genç kızları seviyorlar nedense. 3 1 Yorumla bipolarhastanız +1 yıl evet genelde erkekler 30 una kadar olgunları istiyor 30 undan sonra çıtırları istiyorlar ama açıkcası bu yasta benimde tercihim olgun olurdu Yorumla
yagmuuradam Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ben olgun kadınları daha çok beğeniyorum, bana daha çekici geliyorlar. 0 0 Yorumla
Melikşah_ Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Olgun her zaman iyidir.Monica'nın güzelliği (kalp) 0 0 Yorumla
hknmhmn2 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Ben genç bir kadınla evlendim çünkü ben de genç bir erkeğim ve gayet mutluyum 0 0 Yorumla
12Mustang Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl olgun eşim vardı hiç memnun kalmadım penisimde büyük boşandık şimdi genç bir kızlayım çok çok iyiyiz ateşli güzel biri 0 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 40 +1 yıl Yaşa göre değişir… Genç bir erkek olgunlardan olgun bir erkek yaşıtllarından hoşlanır... 0 0 Yorumla
Gerson23 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 +1 yıl Kendini tanırlar, bakıma daha çok dikkat ederler, en önemlisi gizlidirler 0 0 Yorumla
Eren1ko Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl 18 yaşındaki kizlar beni bulun. Kadının şevkatına ihtiyacım var. 0 0 Yorumla
mlhszn01 Takip Et Xper 2 Yaş: 37 +1 yıl 30-40 yaş aralığının güzelliği biraz daha çekici oluyo bence 0 0 Yorumla
Guseeee Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 42% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Genç ama olgun düşünen isterim 0 0 Yorumla
Uyumsuzuz Takip Et Master Yaş: 34 , eic 58% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Genç kızlar daha enerjik 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. olgun erkekler genç kız, genç erkekler oldun kadın 0 0 Yorumla
wimpi Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. olgunlar daha cok begenilir genelde 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 43,7b cevap paylaştı. Erkeklere kalırsan fark etmez 😂 1 1 Yorumla 19yaşındaingabebek +1 yıl Aklımdan direk bu geçiyordu başta senin yorumun çıktı 😂 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı. Kafa yapısı olgun güzel fizikli akıllı olanları. 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı. Değişiyor bu durum. 0 0 Yorumla
PunkMey Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 693 cevap paylaştı. Olgun kadına bak 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Belli bir yaşa kadar olgun kadınları, belli bir yaştan sonra da genç kızları seviyorlar nedense.
evet genelde erkekler 30 una kadar olgunları istiyor 30 undan sonra çıtırları istiyorlar ama açıkcası bu yasta benimde tercihim olgun olurdu
Ben olgun kadınları daha çok beğeniyorum, bana daha çekici geliyorlar.
Olgun her zaman iyidir.
Monica'nın güzelliği (kalp)
Ben genç bir kadınla evlendim çünkü ben de genç bir erkeğim ve gayet mutluyum
olgun eşim vardı hiç memnun kalmadım penisimde büyük boşandık şimdi genç bir kızlayım çok çok iyiyiz ateşli güzel biri
Yaşa göre değişir… Genç bir erkek olgunlardan olgun bir erkek yaşıtllarından hoşlanır...
Kendini tanırlar, bakıma daha çok dikkat ederler, en önemlisi gizlidirler
18 yaşındaki kizlar beni bulun. Kadının şevkatına ihtiyacım var.
30-40 yaş aralığının güzelliği biraz daha çekici oluyo bence
Genç ama olgun düşünen isterim
Genç kızlar daha enerjik
Gencleri terch ederler çoğunlukla
olgun erkekler genç kız, genç erkekler oldun kadın
olgunlar daha cok begenilir genelde
Biraz şevkat ve sevgi tüm istediğimiz bu
Erkeklere kalırsan fark etmez 😂
Aklımdan direk bu geçiyordu başta senin yorumun çıktı 😂
Bnce böyle yani yalana gerek yok ✌️
Kafa yapısı olgun güzel fizikli akıllı olanları.
genc kızlar memesi ufak hafif zayıf
Bunların 2 side olgun gibi
Değişiyor bu durum.
yakışanı tabiki
normal de gen ama o iş te iş değişebilir
Olgun kadına bak 😂
olgun tabiki
Karakteri olan
Çıtır sjdj
performansa bağlı
Genç tabi
olgun başka şimdi