Şimdi bu abla da olmaz ya. Ne kadar olgun severse sevsin ne bileyim şu an bir şey söyleyemedim ama. İnsanı da dışa göre yargılamamak lazım 30 yaşında çok şımarık kız-erkek de var 20 yaşında çok olgunu da var.
Donatella Versace yi mi beğenmedin? Ama genç seksi erkekler beğeniyor onu
www.thefashionisto.com/.../...ella-Versace-002.jpg
Üzgünüm. Kadının elbette albenisi vardır. Çirkin ya da beğenmedim demek benim haddime asla değil zaten de. Kadın yaşına göre gayet bakımlı ama erkek olsam tercih edeceğim bir şey değildir.
Bu konuda herkesin görüşü kişiliği karakteri farklıdır bana sorarsan ben olgun mu Tercih ederim bence ruhu olgun olmalı oturup kalkmasını ne istediğini bilmeli karakter yaşta değil baştadır denirya o misal yoksa görselde ki bir teyzeye de bakmam 😀 ancak dediğim gibi kimisi böyle aşklarda yaşıyor saygı duyar sonsuza dek mutlu olmalarını dilerim 🙄🙏
hayır kimse annesi hatta annanesi yaşında kadınla birlikte olmak istemez
aynı şekilde kadınlar da babaları ya da büyükbabaları :D yaşında adamla birlikte olmak istemez
mevzu sadece paradır ve kalacak mirasdır
Cevap
10Cevap
Verdiğin örneğin gözü kör olsun.
Bu karı ölmeyi unutmuş.
Niye gayet yeterli güzellikte bir kadın işte
Güzellik görecelidir. Beğenen beğenmiş görüldüğü üzere
E herhalde koskoca Donatella Versace nin 400 milyon dolar serveti var.
Ne yani 18-25lik çıtırlara bu yaşlı buruşukları mı tercih edicem, sağ elim daha cazip
Olgun kadın yaş almış kadın demek değildir.
20 yaşında olup 30 yaşındaki erkekten olgun olan kadında vardır.
annem yaşında kadın kendisi 55 60 yaşında olgun dediğimiz 25 30 yaş arası diyoruz :D
25 30 yaş genç kadın oluyor
benim için biraz olgun oluyor
Zombileri annesi herhalde görsel
Yoo ünlü milyarder modacı Donatella Versace
Totom ondan güzel para alıcısı yüksek kalibre tutmaz
Çok seksi genç ve yakışıklı erkeklerle takılabiliyor.
Satın alıyor herhalde midem bulandı lannn hayatta işim olmaz Bülent Ersoy da parası var diye takılıyor 😉
Bülent Ersoy un yanında hiç böyle erkek görmedik. Hem güzellik görecelidir. Beğenmiş olabilir bu oğlan onu.
Yok lan manyak parası var ki bulentinde var yalan yok bir sürü modelleri var sen ne sanıyorsun para var da her şey vardır inan bana seninde paran olsun etrafında tonla adam olur
E herhalde paraları çok var. O yaşa kadar çok çalışıp başarılı olmuşlar
Çalışmak değil o gelir kaynağı şimdi aynı şekilde çalış aynısını yapamazsın ya anadan ya babadan gelir kaynağın olacak birazda çalışacaksın elbette fakat maddiyata göre güzellik sevmem
Hayır dostum tercih etmem
Kişiden kişiye değişir
@vnnnnbbbbj sen ne diyon değişik
Şimdi bu abla olgun mu oluyor ya.
Evet tam bir hot milf. Genç seksi erkeklerle takılıyor.
Erkekler olgun ya da milf sever ama bu abla olgun da değil milf değil.
Güzellik görecelidir. Fotoğrafta görüldüğü üzere beğenen beğenmiş
Fotoğrafta görüldüğü üzere derken o fotoğraf prodüksiyon yalnız:))
Prodüksüyon derken? Gerçek bu fotoğraf
iyi bakalım
Evet
Evet evet evet😍😍😍
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?