TERK ETTİĞİM TERK ETTİĞİM SEVGİLİM ALDIGI HEDİYELERİ İSTEDİ VE TEHDİT EDİYOR NE YAPICAM AİLEM DUYAR DİYE SAVCILIĞA VERMEDİM?

Ben ona simdiye kadar ne bi hata ne yalan nede olumsuz kötü güven kıran hiç bişe yapmadı ama o yalanlarda söyledi sürekli saygısızlıkta yaptı Ve asırı egolu hatalı olsada trip atmamı istemez atarsamda suclu ben oluyorum ve günlerce aramazsam aramaz vs. Buda daha cok soguttu bni bıraktım sesiz kalarak terk ettim o görgüsüz aradan 2 ay sonra bana mesaj atmıs aldığı hediyeleri istiyor ben şok oldum ilk aradı anneme söyledi para istedi veririz dedîk kapattı bana bi mesaj attı sende biraz gurur varsa hediyeleri gönderirsin hediyede kardeşime ve bana kulaklık almıstı ilk basta hiç istemedim bile ısrar la aldı ben onu sürekli kullanıyorum kardeşlerim falanda kullandı aptal bilseydim bu terbiyesizliğini yüzüne çarparım hediye bu emanet mi bende o msja güldüm sende asıl gurur onur olsa verdiğin hediyeleri almak istemezsin dedim ve cıktım bidaha hiç bi mesaj görmedim açmadım moralim bozulmasın diye sonucta vericez demiştik önceden sonra tehdit msjları attı ben hiç birini görmüyordum ama o göryorum sanıp sinirleniyormuş inşallah kalpten gider pislik! Sonra bi gün galerime bi bakıyorum benim uygunsuz fotoğrafımı bizi tanıstıran onun cok labali oldugu bi kıza atmıs ekranı bana atmıs galeride gördüm o fotoğrafı gizli gizli almıs cekmiş pislik nasıl yaptıysa ölmek istedim o an namusuma laf geliceğine ölmek tercihim olur :( o kız zaten beni çekemiyor o aptaldahalen duryor dur ne yapıcam bilmiyorum gözlerini güzel korkutmak lazım ya da telefon sıfırlamak ama nasıl ben çook iyi niyetliyim kimseyi kırmak bile istemem neden beni böyle kötü karektersizler buluyor anlamıyorum hayatım boyunca ilk defa bi hataya düştüm ve birine cok güvendim en basından sebebi belki namazlı abdestli olması ve hac yapmıs olmsı bana güven verdi belki tövbe etmiş vs bu ayy evlilik yapmak isterdi ben istemediğm halde sabırsızlanırdı ısrar ederdi ben güvendim ona Ve kesinlikle gercekte eli elime değmemiş biri böyle bi pislik canavar olması aklının ucundan gecmez dindarlıgı bile sahte Şu an arabistan da ama buradada dükkanı var ailesi vs nasıl cezalandırim onu lütfen yardım edin hergün tövbe edip dua ediyorum namazda kılıyorum bazen ama korkuyorum da:(ailem benim için çok önemli duyarlar sa evde duramam
TERK ETTİĞİM TERK ETTİĞİM SEVGİLİM ALDIGI HEDİYELERİ İSTEDİ VE TEHDİT EDİYOR NE YAPICAM AİLEM DUYAR DİYE SAVCILIĞA VERMEDİM?