KIZ BENİ ARKADAŞI OLARAK GÖRÜYORDU AYRILDIM AMA NEDENSE KENDİMİ SUÇLU HİSSEDİYORUM?

Gençler, valla yazım kuralları ve noktalama konusunda takılmayın şimdiden diyeyim. Öncelikle, bir kız vardı abi bana "Seninle uzun bir süre yaşamak istiyorum" gibi şeyler dedi. Bu arada kendisiyle flört ediyorum. Neyse sonra, "Beni seviyor musun?" diye sordu. Bende "Evet," dedi. O da, "Peki bana sormak istediğin bir soru var mı? Saat geç oldu yatıcam," dedi. Ben de, "Sen beni seviyor musun?" dedim.

Neyse, o ne dedi sizce? "Arkadaş olarak seviyorum." anasını ben bunu duydum yıkıldım. Nasıl oldu? Ne ara oldu anlamadım. Lan, ben seninle ne zaman arkadaş oldum? Neyse, sonraki gün 75km yol gittim. Yanına varınca işte bir iskeleye geçtik. Konuştuk falan. Sonra ben hediyesini verdim. Kendim de olan bir kolyeden ona vermiştim. Neyse, sonra konuştum ve en sonunda ayrılmak istediğimi böylesinin daha iyi olacağını söyledim. Sonra geri dönüyoz işte. Ben vapura bincem. Ve kızla biraz daha konuştum. Fakat gözleri dolmuş falan konuşmuyor. Ve o an ayrılırken bana el salladı. Ya, belki kafayı yiyen benim bilmiyorum ama sanki bir adım atsam bana sarılıcakmış gibi duruyordu. Ben se arkamı dönüp gittim. Anlamadığım bu kız neden bu kadar üzüldü? Hayır kendimi kötü hissediyorum. O kadar sırf o mutlu olsun diye yapmadığım kalmadı ayrılırken de böyle üzülmez sanıyordum. Neyse, işin özü kız sizce neden üzüldü?
KIZ BENİ ARKADAŞI OLARAK GÖRÜYORDU AYRILDIM AMA NEDENSE KENDİMİ SUÇLU HİSSEDİYORUM?