Nerden nasıl başlayacağımı bilemiyorum. Çok güzel giden mükemmel bir ilişkim vardı. Beni çok seviyor el üstünde tutuyordu. Mükemmel biriydi yaa ne desem ne yapsam az kalır yanındaa. Ara ara tartışmalarımız oluyordu. Sırf onu üzmek istemediğim için ara vermek istedim. Çünkü ailevi sorunları ona yansıtıyordum. Onu üzüp bunaltmak istemiyordum. Ama ara veremiyorduk o beni özlüyordu ben zaten berbat haldeydim. Psikolojik olarak bitik haldeydim. Arkadaşlarımla haber yolluyordu. onu çok özledim ben ne yapıcam diyordu ben de dayanamıyordum ona barışıyorduk. Benim sorunlarım giderek artıyorduve berbat haldeydim. Ben uzaktan ilişki yapamıyorum dedim tamam dedi sildi her yerden engelledi beni artık o gitmişti onunla iken önceden konuştuğum kişi istek atmıştı ben de hemen reddettim çünkü ona bunu yapamazdım. Sonra ara verince aklıma geldi çünkü asla istek atacak biri değildi merakıma yenik düştüm istek attım konuştuk sonra engelledim ve bitti. Klasik erkek amacı belli konu kapandı. Arkadaşlarım yapma dedi dinlemedim merakıma yenik düştüm kafama dank edicek yaa birşeyler sonraa bizi düşündüm. Ben onun değerini anladım ben çok pişman oldum hemen aradım dedim böyle böyle barıştık. Çünküü odaa bana ben de dayanamıyorduk. ben akılkanmıştım ilk defaa böyle bir hata yaptım. Sonra 24 saat geçmeden en yakın zannediğim arkadaşım gidip herşeyi anlatmış. Ben inanmam dedi senden duymadan inanmam dedi neden bize bunu yaptın dedi ben seni bu kadar saf severken neden bize yaptın dedi ne yapıcam ben şimdi sensiz dedi. Ben zaten anlatıcaktım ona ben çok pişman olmuştum zaten şu an çok sinirli öfkelii bana kırgın hayatında içki içmeyen çocuk benim yüzümden içkiye başladı. Ben çok pişmanım ben onu çok seviyorum. Bir anlık psikolojiyle yaptım. Hatamın farkındayım ama o gitti galiba ben hayatımdaki en doğru insana en büyük yanlışı yaptım 😔
Arkadaşım bir yanlış anlamaya benim hakkımı yedi ikimize de ceza kesti. şu an bütün yolları kapattım. Ben kendimi nasıl affettirebilirim. Onun güvenini kazanmak için elimden geleni yapıcam
Arkadaşım bir yanlış anlamaya benim hakkımı yedi ikimize de ceza kesti. şu an bütün yolları kapattım. Ben kendimi nasıl affettirebilirim. Onun güvenini kazanmak için elimden geleni yapıcam
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer