Sizce ilerde birlikte olabilir miyiz? benim için doğru kişi mi?

bahsettiğim kişiyle nerdeyse bir sene önce sosyal medyadan tanıştık, çok farklıydı herkesten farklıydı pandemiydi okuldu derken yanyana gelemeyeceğimizi anlayıp flörtleşmeyi kestik. ama birbirmizin hayatından hiç çıkmadık, ne zaman arar mısın desem aradı. normalde çok agresif kırılgan alıngan biriyim, bir kere kalbimi kırmadı. hep çok sakin mantıklı konuştu. ikimizin de hayatına hiç kimse girmedi, birbirimizi hiç görmeden sadece anlattıklarımızla bile birbirimizi kıskandık. bahsettiğim her erkek arkadaşıma lavuk demesi mesela ahahsh. insan bir insana bu kadar uzakken bu kadar iyi hissettirebilir mi bilemiyorum. onu tam göğsümde hissediyordum. geçen hafta aradı beni, az içmişti normalde çok şaka yapmayan biriyken gülerek hadi zayıflığımdan faydalan az eğlen benle dedi. sen neden bana gelmiyorsun dedim. gelemem dedi uzaksın dedi kem küm etti (dis hekimliği okuyor dersleri stajı vs ağır), cumartesi gelsene dedim, bilet almıs. o İzmir , ben muğla'dayım. cok uzak değildik ama yine de 3.5 saat mesafe. birbirmizi ilk defa gördük, kalbim yerinden çıkıyordu. otobüsten indi sarıldı. ben dünyada bu kadar güzel bir kokuyla karşılaşmamıştım. gidene kadar her şey çok güzeldi. ne çok mesafesini aştı ne çok mesafeli davrandı. donus yolunda sarıldım kokusunu çektim içime. seni arkamdan bakarken görmeyeyim git dedi. gitmeden beni uyarmıştı, takılıp dersleri aksatmak vs yok diye (sınava hazırlanıyorum). yolda mesaj atmış İzmir bana bomboş geliyor, sanki evimde değilim diye. cumartesinden bu güne çok bir şey değişmedi, yine eskisi gibiyiz. seviyor mu beni sevmiyor mu bana hiç net davranmıyor. ona deli oluyorum, içim gidiyor. çok başka, bambaşka bir şey. ne yapmalıyım bilmiyorum..
Sizce ilerde birlikte olabilir miyiz? benim için doğru kişi mi?