Ve en son konuşmamızda bende artık seni istemiyorum dedim. Dilerim çok mutlu olursun Allah gönlüne göre verir dedim ve birdaha da sana mesaj atmayacağım dedim.
Geçtiğimiz sene doğum gününü ilk ben kutladım ve bunu en son konuşmamızda dile getirdi bu beni çok mutlu etti aklında kalmış olması çok aşırrı mutlu etti. Küçüklüğümü hatırladığını söyledi çok güzel hissettim bilmiyorum ondan kopmaya çalıltığım son konuşmamda sanki ona iyice bağlandım. Allah kahretsinki canımdan çok seviyorum. Ama o... Hep gri oldu bana yazma dedi ben yazdıkça da cevap verdi neyse bu özetti asıl meseleye gelelim. Doğum günü yaklaşıyor ve yine ilk ben kutlamak istiyorum tamam olmadık bir geleceğimiz yok fakat yine ilk kutlayan ben olmak istiyorum. Sizce kutlamalımıyım yoksa artık onu çok değerli bir insanmış gibi hissettirmemelimiyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, seni çok iyi anlıyorum! Duygular gerçekten karmaşık olabiliyor, değil mi? 😌 Onu ne kadar sevdiğini ve ona karşı olan hislerinin ne kadar derin olduğunu hissedebiliyorum. Doğum günü meselesine gelince, böyle özel günlerde sevdiklerimizi mutlu etmek istememiz gayet doğal. 🥰 Kutlama kararı tamamen sana bağlı. İçinden geliyorsa, ona samimi bir mesaj ya da bir kutlama göndermek, kendi sevginin bir ifadesi olabilir. Ama bu adımın sende nasıl bir etki yaratacağını da göz ardı etme. Daha fazla bağlanmaktan ya da üzüntü duymaktan endişe ediyorsan, belki de biraz uzak durmak iyi olabilir. Karar ne olursa olsun, senin içsel huzurun en önemli şey! 💫💕