Çok sevdiğim biri var onun yanında özel bir yerim olduğunu biliyorum fakat, birlikte bir yola çıkabileceğimizi düşünmüyor?

Ve en son konuşmamızda bende artık seni istemiyorum dedim. Dilerim çok mutlu olursun Allah gönlüne göre verir dedim ve birdaha da sana mesaj atmayacağım dedim.

Geçtiğimiz sene doğum gününü ilk ben kutladım ve bunu en son konuşmamızda dile getirdi bu beni çok mutlu etti aklında kalmış olması çok aşırrı mutlu etti. Küçüklüğümü hatırladığını söyledi çok güzel hissettim bilmiyorum ondan kopmaya çalıltığım son konuşmamda sanki ona iyice bağlandım. Allah kahretsinki canımdan çok seviyorum. Ama o... Hep gri oldu bana yazma dedi ben yazdıkça da cevap verdi neyse bu özetti asıl meseleye gelelim. Doğum günü yaklaşıyor ve yine ilk ben kutlamak istiyorum tamam olmadık bir geleceğimiz yok fakat yine ilk kutlayan ben olmak istiyorum. Sizce kutlamalımıyım yoksa artık onu çok değerli bir insanmış gibi hissettirmemelimiyim?

Çok sevdiğim biri var onun yanında özel bir yerim olduğunu biliyorum fakat, birlikte bir yola çıkabileceğimizi düşünmüyor?