Ya çok yakınlaşıyoruz aramızda çok büyük bi çekim var her an tek bi bakışlla yükseltebiliyoruz birbirimizi ama sadece öpüşüyoruz bazen kıyafet üstünden minik dokunuşlar ama çok nadir. Ya ben bazı şeylerin özel olmasını istiyorum ve aramızda ki bu büyü de kaybolmasın istiyorum. evlenmeden önce yaşamak bişey istemediğimi de belirttim ona saygıyla karşıladı ama yine de sınırlarını çok zorluyomuş gibi hissettim (cidden zorlanıyo🙃) bi erkek bu durumda ne düşünür napar?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Eğer seviyorsa ve sana saygı duyuyorsa bişey yapmaz ama belli bi yerden sonra kendini tutamayıp ipleri kaçırabilir.😂😂
Ona güveniyorum ama benden önce bi hayatı vardı benle yapamıyor ya hani başka kızla yapmak ister mi diye düşünüyorum arada
Yani eğer sen izin vermiyorsan yapabilir çünkü sonuç olarak bu bi ihtiyaç ve bir kere tadını alan sürekli istiyor sana söylemesede illaki yapar yani ve belkide yapıyodur yoksa dayanmasıda güç biraz
Yaa ama hani sevgi hani sadakat? Hani irade yapmaması güç ne demek yaaaa
O anki durum çok farklı oluyor kuzum ya elinde olmayan şeyler yani sevgi sadakat ayrı bişey bu nefisle gelen bişey libido yükseldimi hiç bişeyi görmüyor erkeklerin gözü sonrasında pişman oluyorlar ama iş işten geçiyor kuzum
Ya Allah belnaızı versin Allah belanızı versin siz ne sevmekten anlarsınız ne sevilmekten (!) Ya bende bazen çok isityorum ama durabiliyorum ve sevgilim böyle bi durum olsa benden ayrılır aldatmaz diye düşünüyorum. Ha aslında sorunun amacı şuydu yani onu zorluyo gibiyim ya bu kadar yaklaşmasam mı kendimi dizginlesem mi daha mı iyi olur öyle
Ben ne yaptım da bana bela okuyorsun kızım sanki seni ben aldatmışım Allah Allah ya
Ha dizginlemeye gelince bencede zorlama zorlarsan o da farklı şeyler yapar yani ya zorlama ya da beraber ol ortada kalma
Ya replik o bilmiyo musun anla diye sonuna da ironi işareti "(!)" koydum hem son soruma cevap vermedin
Ne biliyim repliği anam ya jsjsksks
Cevap verdim de sen görmedin galiba
Hmm anladım teşekkürlerrr uzak durmaya çalışcaz bakalımm ama o zaman da beyefendi bişey mi oldu diyo mfskgkdkkf
Gördüm şimdii
İşte bide öyle bir durum var sen en iyisi telefondan yaptır bu işleri sanal seks denen bişey var haftada bir iki yapsanız o da rahatlamış olur çok zorlamaz seni sende rahatlamış olursun ikiniz içinde daha iyi olur bence jskskks
Ya yanlış anlaşılmasın muhafazakar ya da bağnaz değilim ama kendi doğrularıma göre yaşarım ve söylediğin şey bana doğru gelmiyo o yüzden yapmıyorum. Ya zaten bu yüzden aldatacaksa evliyken de ben hamileyken onunla olamiyacağım aldatır. Yani şimdiden öyle bişey olursa kurtulmuş olurum. Ama dediğim gibi güveniyorum
Güveniyorsan sorun yok ama dün burada bi kız sevgilimin konuşma detaylarına bakıcam çok güveniyorum ama bakmak istiyorum demişti sabahına mesaj atmış beni aldatıyormuş diye sjjsksks sende o duruma düşmede bu arada evliyken çok ayrı bi durum ve hamileyken son 2 haftaya kadar beraber olunuyor bi zararı yoktur
Ama riskli hamilelikler de falan hiç izin verilmiyo onun dışında da Dünya hali ya insanın başına her şey gelebilir. Yapacak olan da her zaman her durumda yapar. Güven konusuna gelince ya mesajlara bakmak kontrol etmek falan benlik değil kontrol etsen bile 40 takla atıp belli etmeyenler var. bişey olursa tavırlarından anlayacağımı düşünüyorum (anlarım, anlamıştım da)
Herkes öyle çaktırmıyor sen yine çok güvenme benden sana tavsiye ne insanlar gördük yapmaz dediğimizde sonra neleri çıkan hamilelikte riskli değil tatlım son 2 hafta riskli sadece onun dışında yanlış bilinçlenme var bi zararı yok ayrıca başka şeylerde yapılabilir yani boşaldıktan sonra ne yaptığı çok önemli değil bi süre öyle idare edersiniz
Amaaaan şimdiye kadar hiç bir erkeği elimde tutmaya çalışmadım bundan sonra da çalışmam diyip konuyu kapatıyoreee😌
Yaniii buda farklı bi bakış açısı erkekleri ne kadar umursamazsan o kadar severler seni buda bi gerçek konuyu kapatıyoreeeken söyleyeyim jsksksks
Sen devam ettir i zaman
Klavye düzeltmiş anlamadım hiç
Sıkıntı yok devam
Ya mesela benle yapamıyo ya başka bi kızla yapmak ister mi?
Herkesle yapmak ister imkan olsun yeter
Yaaaaa niye öyle diyosun kiii. Bu durum için mi söylüyosun genel erkekler mi böyle
Bu durum + genel
Üzdün #erkeklerkapatılsın
Hayallerde yaşama
Yaşamıyom ben hayallerde nereden çıkardın sen onu?
Öyle olduğunu düşündüm
Fazla genelleme yapıyorsun
Hayırlısı
Çekingen mi sevgilin
Hayır ama ne alaka anlamadım