Bir erkek internetten tanıştığı bir kızla 3 aydır hergün gün içinde msjlaşıyorsa bu o kızdan hoşlandığı anlamına gelir mi?

Şimdi herkes, canım mısın tabiki hoşlanıyo falan diyecek olabilir ama durumu bilmediğiniz için biraz daha açıyorum:
Bahsettiğim arkadaşımla teknolojiden, gündemdeki ilginç konulardan falan konuşuyoruz, hiç aşk meşk konuları konuşmadık. Beni zeki bulduğunu çokca dile getirir, benden bu konuda çok şey öğreniyormuş, sohbetimiz hep komik, eğlenceli geçiyor, çok hayat dolu, konuşkan, öğrenmeyide öğretmeyide çok severim. Bana çok değer verdiğini söyler her fırsatta, tip olarakta çok tatlı buluyormuş, bide alışılmışın dışında bi tarzım var görüntü olarak.
Acaba ilginç biri olarak gördüğü için mi yoksa benden hoşlandığı için mi konuşuyor? Bu arada kendisi çok dikkat çekici, bi erkeğe göre çok güzel, yanından geçtiğinde mutlaka dikkatini çekip bakıcağın biri, yani kız konusunda kıtlıkta olabilicek biri değil 😃
Bir erkek internetten tanıştığı bir kızla 3 aydır hergün gün içinde msjlaşıyorsa bu o kızdan hoşlandığı anlamına gelir mi?