Değer verdiğim için 1.5 ay biriyle bir şey yaşamıyorum görüşmüyorum çünkü seninle olmak istiyorum ki ben rahat biriydim önceden. Ne diyorsunuz? Bunumla devam edeyim mi yani görüşeyim mi? Hala bir şey yaşamadık. İçim rahat değil, sanki yine bazen gidiyor başka kızlarla haberim olmadan :)
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Tırnak yerine boynuz törpülemek istiyosan sen bilirsin
Yok zaten güvenmedğim için hala görüşmedik ama neden konuşsun ki neden saatlerce açıllama yapsın
Aşkım çok ince düşünme yaaa valla bak erkekler o an öyle gerekiyordur öyle der sen de kalkıp bunu niye dedi diye 40 saat düşünür anlam yüklersin yükleme çünkü öyle gerekmiştir ok?
Benimle konuştuğu zamanda başka kızlarla konuşup görüşüyor mu anlamak istedim sadece, ona göre davranayim
s0ktuğumun erkeklerinde sınır yok biliyorsun beklenir yani her şey
Kendince bir şeyler kurmana gerek yok benim ilişkim de bu şekilde bitti bitirmak istememiştim ama çok zorladı
Nasıl ama biz yeni görüşeceğiz, yani öpüşme bile yok, 1.5 ay konuşuyoruz sadece
Benim durumumda aynıydı sevgili olduktan sonra araya mesafe girdi saçma bir şekilde tirip atmaya başladı alttan aldım en son ayrılmak istedi bitirme taraftarı değildim konuşalım yüz yüze geldiğimizde dedim 5 dakika sonrasında neden çabalıyorum dedim bende atrı bir şey yazdım ayrıldım
Tamam da sence sadece beni kullanmak mı istiyor?
Alakası yok bunu anlaman için yakın olmalısın sana sadece o yönden yaklaşıyorsa ve başka birileri ile beraberken kızlarla falan yazmıyosa bunu düşün
Konuşmaz ama sapik sa normaldir...
Kırıldığımda ya da öyle biriyle bir şey yaptığında zannedersem bir saat açıklama yapar neden yani
Sen vermezsen yine gidecek
Görüşüp öpüşmedik bile, bir şey yaşamadık konuşmaya başladık uzattı sevgili gibi olduk daha yeni görüşeceğiz ama içim rahat değil sanki başka kızlarla konuyor görüşüyor bir şey yapıyor
Evet sevgilim vardı eskiden ama pek yakınlaşamıyorum öyle çabuk güvenemiyorum ki içim böyle rahat değilse.. anlamıyorum
Evet
Değilim ne önemi var ki olmazsam da yavaş yavaş güvenmem ilişki yaşamam
İkinizden de koşarak uzaklaşdım
Anlamadım?
Ikinizden de koşarak uzaklaşmak istiyorum
Yorum yapamıyorsan uğraşma derim
Yalan söylüyor
Nerden anladın
Yani hangi gözle baksam neye odaklanayım
Ben anlarım
Beğeniyorsan ver gitsin beğenmiyorsan koyver gitsin
Ben nasıl anlasam?
Yani bilme ki
Pek güvenme derim
Neden tam olarak kafana ne geldi farklı düşünceler istiyorum, anlayamıyorum
Böyle diyen birine ben güvenmezdim. İlerde senden bu anlamda bi şey bekleyecek eğer yapmazsan onun yapacağı ilk şey senin k. cina tekmeyi basmak olur gibi geldi
Yani sevgili olsak bekler de ama neden uzun zaman açıklama yapsın gtisin arada konuşsun başka biryle rwhat rahat yatsın. Her gece niye konuşuyor ne ara görüşüyor başka kızlarla
🤷🏻♀️🤷🏻♀️ orasını bilmiyorum artik
evet
Benden ne istiyor peki neden sürkeli telefonda konuşsun
Sen yeticekmisin ona
Nasıl yani?