Öyle güzel güzel havadan sudan konuşuyoruz. Dün iki saat konuştuk mesela. Özelini anlattı. Sizce bişeyler olabilir mi? Olsun lütfen. ☺️
Cevabın nedir?
Hoşlanıyor olabilir evet. Ama seninle konuşmak hosuna gittiği için yalnızca arkadaş olarak konuşuyor da olabilir. Bunu yapan çok var çünkü. Zaman geçirmek amaçlı konuşup konuşmadığına dikkat et. Konuşurken kullandığı kelimelere de dikkat et. Muhtemelen hoşuna gidiyorsun. Biraz daha konuşmaya devam edin bakalım varsa öyle bir şey cikar zaten ortaya, sen de anlarsın :)
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl kelimeler mesela? Canımlı cicimli kelimeler mi?
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun.
En İyi Cevaplar
Günaydın arkadaşım:)
Yüreğinde ne varsa senin için iyi olacaksa olsun, mutlu ol.
Tanımaya çalışıyor olabilir, sen de tanı. Yaşamın getirdikleri belli olmaz.
Dostça da olabilir. :)04 Yorumla- +1 yıl
Dostca olamaz cocuk hedefe kitlenmis
Soran+1 yılHadi bakalım inşallah :)
- +1 yıl
İnşallah Daima mutlu olursun hadi oruçlu oruçlu bir hayır duamı aldın yine iyisin :DFDasd
Soran+1 yılAllah razı olsun. Mesajın çok samimiydi. O yüzden en güzel cevap sectim ☺️
Sen onu konuşmalarından anlıcan benimde normal kız arkadaşım var gece 3 tede yazıyom 1 saat falan konuşuyoz hoslanmıyorum illa hoşlanmakmı gerekir ama olabilir genede gece sana vakit ayırması tabikide belirtisi olabilir sonuçta gece insan değer vermediği biriyle konusmaz heralde koyu muhabbet :)
03 Yorumla
Soran+1 yılYani. Uzaması bile güzel. Önceleri ben konu bulmaya çalışıyordum ama artık böyle bekliyorum yazmıyorum o saçma sapan da olsa bir konu bulup getiriyor önüme. Hayırlısı. Inşallah vardır bişeyler.
- +1 yıl
Demekki konu bulmaya calısması senle konusmak istediği anlamına geliyor yani saçmalasada senle konuşmak icin konu bulma cabası icindeyse hoşlanıyodur bence ama tabiki sormadan bilinmez sen hoşlanıyosan hoşlandığını söyleyebilirsin utangaç huylu olabilir hoşlanıyosada söyleyemeyen tiplerden ayrıca cok uzatırsanız sonradan cıkarsanız paylascak birseyiniz kalmazsa sıkılırsınız ve iliski yürümez yakın zamanda anlaman sorman gerekir bence
Soran+1 yılYok ya hoşlandığımı söyleyemem. O söylesin inşallah yaa. Benden yana hiç umut yok.
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Valla benimde sevmediğim bir kız vardı, arada arardı veya ben arardım kaynatırdım ne varsa konuşurdum ederdim herşeyimi anlatırdım. Büyütülecek birşey yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılYapma yaa. Erkekler bir garip gerçekten.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
37Cevap
+1 yılHer durumu düşün ona göre hareket et derim ben :) yani sadece cinsel açıdanda yaklaşıyor olabilir ya da gerçekten hoşlandı ya da seninle konuşmak hoşuna gidiyor. hangisi olduğunu hemen anlayamazsın zamana bırak gözlemle bu sıradada kendine dikkat et :)
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol yorumun için. Gerçekçiydi
hahahh sıkılıpta boşlukta olupta aramış olabilir ki buda zor gelir insanın başına bence seni feci felaket seviyor :D
12 Yorumla
Soran+1 yılPozitif konuşan herkese artı veriyorum ☺️
İnşallah öyledir. Çok isterim.
Sacmslama ben saatlerce gizli profillerle konusuyorum bazende gunlerce bu ilgili oldugumu gostermez kendi kendine gelin guvey olma uzulursun bosyere zaten sana ilgi duyuyorsa duygularini sana acar ama sen bu duygulara girme dusundugun gibi cikmazsa cok uzulursun benden soylemesi
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın galiba. Hayırlısı olsun. Inşallah olumlu olur sonucu. Peki benim bu süreçte yapmam gereken bişey var mıdır sizce?
+1 yılAdamına bağlı kaliteli adamsa her önüne gelenle muhattap olmaz, abazansa, ya da pasif asosyal bir insansa kız olsun yeterki hepsiyle konuşur, e diğer bir ihtimalde hoşlandığı için konuşuyor olma durumu tabiki
10 Yorumla
+1 yılvay aqq senle konuştu diye sana aşık oluyo olmuyo zavallı önce gerçekçi ol ki istediğini alasın aranızda bişeyler olabilirmi sorusuna gelicek olursak sana bir tavsiye dostum ileride onu seversen bunu ona sakın söyleme :) seviliyosun kendine iyi bak byüü
00 YorumlaÖzelini derken neyini anlatti? Annesini anlattiysa geç, cinsel problemlerini anlattiysa çelik donunu giy, eski kız arkadasini anlattiysa friend zone a yakinsin biraz geri cek kendini.
04 Yorumla
Soran+1 yılYa hiç birisi değil. Daha önce ailesinden babasından orta gelirli bir aile olmalarından falan bahsetmişti. Eskiden yaşadığı bir olayı anlattı. Kız meselesi değil. Öyle işte.
Soran+1 yılSon şans olarak falan bakmıyorum ama öyle bir insan değil. Hep neşelidir. Güldürür. Rahattır. Öyle dert etmez umursamazdır. Zaten anlatırken de bunları hiç anlatmadığını söyleyerek anlatmıştı
- +1 yıl
Öyle diycek tabi önüme gelene anlatirim diycek hali yok. Bu arada bazi erkek profili kadinlarin duygusalligindan faydalanir surekli, yok orta gelirliydik yok simit sattim, yok yalnizim. Bu konulara giren erkekten hep şüphelen sen bunu yetimhaneden evlatlik almiyorsun. Erkek dedigin mağdur edebiyati yapmaz. Bu memlekette orta gelirli 50 milyon insan var lafmi bu simdi. Simitse satmayan mi var. İsviçrede yaşamiyoruz neticede.
+1 yılRamazandayiz adam sahuru getirmek icin seninle vakit olduruyo olabilir bacim ben de bazi arkadaslarimla saatlerce telde istisare yapiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılHayırlısı bakalım
+1 yılYalniz gece ariyorsa ginduz aklina gelmiyorsan bilki yakinda senden ic camasirlarini falan sorcak
14 Yorumla
Soran+1 yılGündüz o da ben de çok yoğun çalışıyoruz. Iftardı çaydı derken saat 10 oluyo zaten.
- +1 yıl
N kadar yogun olursa olsun. bir mesaj yazmak sadece 1 dk. genede bekle istersen
Soran+1 yılSoramaz yaa tahmin etmiyorum. Hayırlısı olsun.
valla sohbet ediyorum ben de bazen havadan sudan ne var ki bunda ille hoşlanmak mı lazım sohbet için...
010 Yorumla
Soran+1 yılYok da yani olsa güzel olur yaa
Soran+1 yılEvet 😍
Soran+1 yılYo sosyal hayattan tanışıyoruz. Iş arkadaşım aynı zamanda.
Soran+1 yılHayırlısı olsun.
Soran+1 yılInşallah olumlu olur.
- Aşk İlişkileri konusunda 627 cevap paylaştı.
+1 yılbelli olmaz. ben gece 3ten sabah 6ya kadar konuşmuştum. arada birşeyler olacak gibiydi sonra ertesi gün başka kızla çıkmıştı:D:D:D:D
00 Yorumla
+1 yılCem yılmaz diyor ya :almış yanına 2 yaveri mesaj at sor bakalım uyumuş mu die :D onun hesptır belki de
10 Yorumla
+1 yılolmay yolundasınız. cocugun moralı bozuksada senınle kafa dağıtmak ıcın konusmus olabilir. gecenın bı satı ya kafası bozuktur, ya da nıyetı bozmustur senınle tatmın olmak ıcın :) gecmıs olsun
00 YorumlaUla Temel Reisi çağırun, safi-naz onu sorayi,
Not; Esasında Temel Karadeniz karakteri olsa da Temel Reis değildir hatta karadenizli bile değil seninkisi de o hesap oldu şimdi :D10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılBazıları için kız olsun sabaha kadar bile konuşu bacım :)))
03 Yorumla
Soran+1 yılYa peki özelini anlatır mı? Kimseye anlatmam dediği şeyleri.
- +1 yıl
O an samimi bulduysa ortamı ve muhabbet olsun diye anlatablr... bunu kızlarda yapar erkeklerde
Soran+1 yılBen yapmam yaa 😕
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkek bu a güven olmaz ki fotonu falan isterse sonra bu olmamış boydan yolla derse sonra da içim bir hoş oldu derse bil ki sıçtın niyet o tarafa kayıyodur :))
03 Yorumla
Soran+1 yılYok yaa günlük hayattan tanışıyoruz zaten. Iş arkadaşım
Cevap sahibi+1 yılhaaa öyle desene la hayırlı olsun ozamn yürüyo sana doğru herif nişan yakındır :)
Soran+1 yılİnşallah inşallah ☺️
Amac ciddide olabilir idareten birini bulmakda olabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılYa muhabbet ilerlerse idareten diye düşüneceğini sanmıyorum. Öyle bir kız olmadığımın farkındadır.
Soran+1 yılTavsiyene gerek yoktu ama yine de sağol.
Gizli Üye(36-45)+1 yılgecenin bir vakti 1 saat konuşan erkek eğer aşık değilse. sadece seks için konuşur güzelim gör bu gerçeği
02 Yorumla
Soran+1 yılYa benimle öyle bir konu açamaz.
Cevap sahibi+1 yılniye açamaz. ilerde gör bak devam ederseniz konuşmaya. kesin açar.
Kendini kandırma yakında karşı tarafta patlama olacak hazırlıklı ol 😊
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir patlama?
+1 yılSahura kadar zaman geçsin:) ya şaka bir yana bu hava ve su olmasa konu nerden açılacak acaba. 2 saate ne konuşulur bir türlü çözemedim...
00 Yorumlabencede gecenin o vaktinde sana zamanını ayırıyosa bir erkek illaki sana değer veriyodur sana karşı boş değildir yani
08 Yorumla
Soran+1 yılYa o da benim için çok kıymetli birisi. Arkadaş olarak da çok seviyorum ama sevgili olsak daha güzel olur elbet ☺️
Soran+1 yılÇok afaki beklentileri olan bir kız değilim zaten. Sonuçta bu yaşıma kadar sevgilim olmadı bir eksikliğini yaşamadım. Şimdiden sonra da sevgilimden çok bişey beklemem.
Soran+1 yılLisede kısa süreli birisi olmuştu. Kötü bitmişti sonu. Beni aldatmıştı. Ben de okul bitmeden işe başlamadan kimse olmayacak hayatımda dedim. Sevgiliyi bırak arkadaş olarak bile erkek barındırmadım hayatımda.
Soran+1 yılPişman değilim yaa. Böylesi daha hayırlı oldu. Gerçi yalnızlık falan güzel şeyler değil. Negatif yanı da oldukça fazla. Şimdi bir erkekle ne konuşsam garip kaçar düşüncesi oluyor sürekli. Bu da konuşmalarımıza bir kasıntılık veriyor ama napalım artık. Geçmişe bakıp pişmanlık duymak da bir çözüm değil.
konuşur neden konuşmasın
her konuştuğu kızı seviyor anlamına gelmez
konuşmaları çok önemli01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun aslında ama insan olumlu olsun istiyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılwalla ben sarhoşsam bir elim şeyimde diğer elim telefonda herhangi nefes alabilen bir kızla 1 saat konuşurum :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcan sıkıntısındandır belki çok heyecan yapma bence :D
02 Yorumla
Soran+1 yılYapmamaya çalışıyorum ama insan işte olumlu olsun istiyor.
Cevap sahibi+1 yılsende samimi davran biraz. canımlı falan konuş. belki olur :D olursa bir tatlı ısmarlarsın artık :)
+1 yılben hoşlanmadıysam 1 saat değil 1 sn bile konusmam
18 Yorumla
Soran+1 yılBurcun ne? Merak ettim
- +1 yıl
akrep
Soran+1 yılEvet çok net oldu :) o da oğlak burcu. Konuşmak istemese konuşmaz diye düşünüyorum. Ama sonradan hayal kırıklığı yaşamamak için umutlanmamaya çalışıyprım
- +1 yıl
aman kuzum benim aşıkmı oldun sen :)))) hayırlısı bakalım
Soran+1 yılAmim :) inşallah
- +1 yıl
amin de kız amim ne :)) sonra kabul olmaz bak öyle bakakalırsın çocuğa :D
Soran+1 yılAmin ☺️☺️
- +1 yıl
adamsın :D
Seni tanımaya çalışıyor ona yakınlaşırsan dost olursunuz
00 Yorumla
+1 yılhep aynı taktik artık yeniliyelim kendimizi ya üretken olalım :D anlıcaklar bizim dümenleri sonra. D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyakin zamanda üstünde ne var. şu anda yatagindamisin. immmm peki içinde ne var. yanında olmak isterdim vs derse. biseyler olabilir
00 Yorumla
+1 yıldemekki senden hoşlanıyor :D
11 Yorumla
Soran+1 yılINŞALLAH!!!☺️☺️
inşallah diyelim
12 Yorumla
Soran+1 yılArtını verdim kardeşim ☺️
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynısı benım basımdaydı sonra ummadıgım tas bas yardı :) İçindden farklı duygular cıktı.. Hepsi aynı dıye bı sey yok ama ıstedıgın gıbı olur umarım :)
00 Yorumla
+1 yılçok aşık bu sana çok
11 Yorumla
Soran+1 yılDalga mı geçtin anlamadım ama pozitif cevaplara artı veriyorum ☺️
+1 yılolmak uzeredir
12 Yorumla
Soran+1 yılInşallah inşallah ☺️
- +1 yıl
insallah :D
Hehe hoşlanıyor senden. Hadi şimdi B S G
11 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah öyledir de o kısaltmaya ne gerek vardı yaa. 😕
+1 yılBence kesin var
11 Yorumla
Soran+1 yılArtını verdim güzel kardeşim ☺️
bekar biriyse partner aradığı belli
01 Yorumla
Soran+1 yılbir yalnızlık var. Ama sadece yalnızlık giderilecek bir kız olmadığımın farkındadır diye düşünüyorum. Ya arkadaş olarak da çok sevdiğim bir insan. Daha fazlası olsa çok güzel olur.
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kanmayalım bunlara arkadaslar
00 Yorumla
+1 yılSesin hoşuna gidiyor olabilir.
00 YorumlaBelli olmaz arayabilir de aramayabilir de :)
00 YorumlaCanı sıkılıyorsa olabilir ya da yanlız ise?
04 Yorumla
Soran+1 yılYalnız biraz evet. Inşallah olumlu olur.
Soran+1 yılAmin sağolun ☺️
Cinsellik için olabilir
00 YorumlaKonuşması için illa hoşlanması gerekmez
00 Yorumla
+1 yılkonuşmaz ;)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılamacı farklı ise konuşur :D
00 Yorumla
+1 yılkonuşur elbette.
00 Yorumla
+1 yılkonuşur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılkanser olmayın da
00 Yorumla konuşur
00 YorumlaEvet
00 Yorumla
Devamını Gör(33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir erkek hoşlanmadığı bir kızla gecenin bir vakti 1 saat konuşur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım