Mesela gününün yarısını ona ayırır mı? 12 saat kadar. Sevmediği bir kızlada saatlercede konuşur mu? Bu arada mesaj atan kendi hergün düzenli. Ben hiç mesaj atmıyorum. Ama birşeyler karmakarışık kafamda çok soru işareti var. Onu deli gibi seviyorum ama soru işaretleri, Ve onun belirsiz davranışları bunlar canımı sıkıyor.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sadece seninle konuşması gördüğün gibi yetmiyo bazı şeylere kafanı kurcalayanlar neyse önce onları çözüme kavustur
Bunları nasıl öğrenebilirim? Onunla açıkça konuşmak iyi olur mu bilmiyorum. Gerçekten canımı sıkan durumlar var. O da seninle yaşıt. yani 31 yaşında. Ve bende 23 yaşındayım. Bu yüzden mi değişik davranıyor bilmiyorum. benden çok hoşlandığını söyledi. Bende ondan hoşlandığımı söyledim. bunu sık sık söyler. İltifatlar eder her gün. Ama sevgili değiliz çünkü ikimizde erken olduğunu düşünüyoruz. 6 aydır birbirimizi tanıyoruz. Ve birbirimizi aile kadar iyi tanırız. Neredeyse birbirimizin her hareketini , herşeyi biliriz. Ama bir sorun var ki bazen başka birini eklediğinde onu aşırı kıskanıyorum. Ve dayanamıyorum. sinirleniyorum. ama ona neden ekledin diyemiyorum hakkım yok ve kıskandığımı belli eden bir kız değilim. Benimle ilgileniyor hergün. beni çok beğeniyor. Beğendiği bir kızım. Ve benimleyken hep konuşmalarımız eglenceli geçer asla sıkılmayız. her gün düzenli mesajda atar. Günümün yarısı onunla zaten. Ama benimle sadece eğlence için mi konuşuyor kafamı o karıştırıyor. Beni gerçekten seviyor mu hep bir şüphe oluyor. ben sadece bir elde etme hırsı ya da vakit geçirmek için bir kız mıyım sence onun için? bunu nasıl anlarım?
Tek tek cevaplayayım yaşı nedeniyle mı öyle davraniyo diyosun alakası yok yaşla ama onu da tanıyan sensin düşünceli mi doğruyu yanlışı ayırt edebiliyorum vs vs yaşı onu ne kadar olgun düşünceli kiliyo bilemem
Bence bı çelişki de şu ki hoşlandığını iltifatlar ettiğinizi söylüyorsunuz ama sevgili değilsiniz. Siz herkezle böyle davranmiyosaniz özel kılan bı şeyler varki bu durumda da ne için erken diyosunuz? Birbirinize gayet olumlu şeyler söylüyorsunuz arkadaş ötesinde ki bu da senin neden başkasıni eklendiğinde hakkım yok diye dusunduruyo? Kendinde o hakkı gormuyosan neden bu kadar hoşlandığını söyleyip iltifatlar yagdiriyosunuz sonuçta sıradan biri de degil
Çünkü şu an onunla uzaktayız. Ve uzaktan sevgili olmak istemiyorum. o uzağa gitti. Yurtdışına. ve ben bir sene sonra yanına gidebilirim. o ise bir kaç ay sonra gelebilir. İş için döndü oraya çünkü. Onu seviyorum evet ondan başkasınıda gözüm görmüyor. Ve onun kız eklediği gibi, bende erkek eklemiyorum. Bu beni üzüyor. Uzakta değilde yakındayken tamamen bir arada olmak istiyorum. onunla sevgili olmak istemediğimden değil aslında. ve evet herkese öyle davranmıyorum tabiki. Sadece ona öyleyim. sıradan biri değil haklısın. ama mesafeler bir süre ikimize engel gibi geliyor... Onu gerçekten çok seviyorum.
Ne yapacağımı bilmiyorum kafam çok karışık.
Ben sana şunu diyim bir insanı bekarken uzakta evliyken yanında tanırsın. Belki biraz saçma bir cümle manasız gibi duruyo ama senin yanındayken zaten birini eklemez ilgilenmez bakmaz vs vs önemli olan senden uzakken sana sadık kalabilmek degilmi?
Çok haklısın. Çok güzel bir cümle olmuş. Ve yorumun için çok teşekkür ederim.
Rica ederim her daim aklımız yettiğince
Zaman geçsin diye konusada bilir hiç güvenme ümit baglama
12 saat?
@Mapustayım aynen
Ok
@Mapustayım Bilmiyorum. Umarım öyle değildir. Ümit etmiyorum zaten. Ve yorumun için teşekkür ederim.
Bizim müşterilerimiz her gün sabah seni görmekten bıktık diyorlar çünkü akşam ben geldiğimde onları yine ben gönderiyorum sen düşün yani...
Müşteriyle ne alaka? Ben müşteri falan değilim.
Kusura bakmayın lafım size değil benzetme üzerinize alinmayin..
Ama ben soruyla ilgili bir yanıt istemiştim. Keşke soruyla ilgili bir yorum yapsaydınız
Elbette insan sevmediği bir kişi ile bu kadar zaman geçirmez.
Eğer kafanızda soru işaretleri var ise onu alıp karşınıza konuşun sonuçta oda insan eğer bunları konuşmayıp yola devam edersen çok yıpranır ve çok yorulursun
Haklısın. Sanırım açık açık konuşmalıyım. Yoksa kuşkular beni bitirecek. Ve iletişim önemli. Çok teşekkür ederim yorumun için.
Rica ederim inşallah kafandaki sorulara yanıt bulur gönlün huzura kavuşur ondan sonra daha rahat adımlar atarsın
Güzel dilekleriniz için ve yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. Umarım rabbim sizinde gönlünüzce versin herşeyi. Çok saolun. Sizde huzurlu olun her zaman inşallah.
avını elinden kaçırmak istemiyor olabilir belki
Nasıl yani?
seni bağlamak için vaatlerde bulunup aklını çelip farklı emeller kurup kafasında falan diye düşündüm
Amacı cinsellik olsaydı eğer bunu anlardım. kesinlikle öyle değil. ama benim merak ettiğim şu onun için bir hırs, eğlence miyim? bunu nasıl anlarım?
neler konuştuğuna bağlı 😀
Konuşmalarımız kendimizle ilgili hep. Kötü seyler konuşmuyoruz.😅 Güzel oluyor konuşmalarımız ve eğlenceli oluyor. Bu yüzden bilmiyorum. Ikimizde espriliyiz. Ve her yönden birbirimizi tamamliyoruz. bilmiyorum bu yüzden mi konusuyor...
böyle başlar bu işler gece de bu şekilde devam ediyorsa..
Hayır öyle birsey yok...
tamam dediğin gibi olsun 🙂
Normal sohbetin iyidir konuşur
Evet sohbetim iyidir. Yani can sıkıntısı için konuşuyor diyorsun.
Tabiki gardaşım normal böyle şeyler
Pekala gardaşım. Yorum için teşekkür ederim
Konuşur
Neden?
Öyle kişiler görüyorum ki sanalda. Sırf konuşmak için her ilgiyi gösteririm diyenleri bile var. Boştur görmemiştir sorunları vardır hastadır bilinmez yani
Haklısın çok haklısın. Ama bu sanal falan değil. gerçek hayattan tanıdığım biri her neyse yinede haklısın. Ve yorumun için teşekkür ederim.
Hele gençse ohooo eli boş kalmasın aman. Rica ederim
Hayır o 31 yaşında. Ben ondan daha gencim. Ben 23 yaşındayım. Ama yaşı sorun değil benim için. Çünkü çok çok büyük değil bence. ve onu gerçekten seviyorum. ama bu düşünceler yüzünden ondan vazgeçmek zorundayım.
Zihnen olgunlaşmamış 40 yaşında insanlar da oluyor. Çok ciddi düşünmüyor iseniz zaten takma boşver
Haklısın öyle insanlarda var. Ama o zeki bir adam. Hayran olma ve sevme nedenimlerimden bunlardan biri. Herseyde mantıklı. ama anlam veremediğim şeyler var onunla konuşsam mi bilemedim bu yüzden bu saçma soruyu sordum. haklisin bosvermek gerekir.
Direk konuş , ne kadar Zeki olgunda olsa belki bazı travmaları bazı sorunları bazı sıkıntıları olabilir. Sana açılır mı pek sanmam ama dene şansını
Çok haklısın. Ve tekrardan çok teşekkür ederim.
Rica ederim
Hoşlanıyordur knk
Hoşlandığını söyledi kanka. bende ona söyledim. Ama sevgili değiliz.6 aydır birbirimizi tanıyoruz. Birbirimizin herşeyini biliriz. ama ben istemedim sevgili olmayı. birşey söylemek zorunda değilsin zamana bırakalım dedi. ve o da sevgili olmamızın erken olduğunu düşünüyor bana hak veriyor. Ama kafamda bir sürü soru işaretleri var. Benimle hırs için mi konuşuyor, sevdiği için mi bunu bilemiyorum. Tek bildiğim salak gibi onu sevdiğim.
Akışına bırak gerçekten seviyorsa
Belli eder ve sevdiğini hissedersin
Ama birden seni çok seviyorum falan deme götü kalkar 😂
Haklısın en iyisi öyle yapmak. Akışına bırakmak en iyisi. Ve bana seni çok seviyorum diye dediği için bende ona karşılık olarak dedim 😅😅sanırım havalara girdi belkide 😅
Konuşur
Neden?
Hoslaniyordur