Aşk İlişkileri Erkek yakınlaşmak için 8 ay bir kızla konuşur mu? Bıktımarttık Takip Et Xper 1 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor 8 ay sanaldan yakınlaşmak için konuşur mu uğraşmaz mi? Güncellemeler+1 yıl 29 yaşında Erkek yakınlaşmak için 8 ay bir kızla konuşur mu? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Mes03bjk Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı. 8 ay ne aga, ay mı bu dünya yörüngesine yakınlaşıyo 1-2 hafta uğraşırsın olmadı mı geçersin başka kıza “hayatındaki ilk ve son kız bu aman oğlum kaçırma” falan mı dediler acaba :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 8 ay ise güzel birşey bence demekki beklentisi farklı şeyler değil , gerçekten seni tanımak istiyor 🤗 0 4 Yorumla Bıktımarttık +1 yıl Öyle mi diyorsun abla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yani ben öyle düşünüyorum yoksa sekiz ay neden seni beklesin vaktini sana ayirsin Yorumla Unisckazannn +1 yıl Uzman görüşü 😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Unisckazannn niye uzman oluyormuşum Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Erkek her zaman yakınlaşmanın hayalini kurar ama 8 ay sürdüyse baya sabıelıymış 1 6 Yorumla Bıktımarttık +1 yıl Amaç sadece yakınlaşmak olsaydı 8 ay uğraşır miydi Yorumla siyahcorap +1 yıl Sadece cinsellik için uğraşılmaz 8 ay Yorumla Bıktımarttık +1 yıl E derdi ne Yorumla siyahcorap +1 yıl Demekki cinsellik dışında bazı hisleride varmış Yorumla Bıktımarttık +1 yıl Vay be sanaldan duygu besler mi o yaşta bi erkek 😅 Yorumla siyahcorap +1 yıl Olabilir bazen kafa dengi olmak bile duygu yoğunluğu sağlayabilir. Hele ki dürüstlüğüne inandıysa Yorumla
BlackSwan0 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Uğraşabilecek psikopatlar vardır illa gözün açık olsun 0 0 Yorumla
Kominikeysinn Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl 8 ayda prematüre bebis bile doğar 0 2 Yorumla Bıktımarttık +1 yıl E o zaman amacı ne abi Yorumla Kominikeysinn +1 yıl Genelde reele dökme cesareti olmayanlar uzattıkça uzatır. Can sıkıntısı Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı. 29 yaşında 8 ay uğraşıyorsa gayet yetersiz biridir 0 2 Yorumla Bıktımarttık +1 yıl Amacım yakınlaşmak değil dedi Yorumla badarbungaa +1 yıl Bende o manada demedim zaten Yorumla
Toprak_-_Kokusu Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 67% +1 yıl Uğraşmaz icinde sevgi vardir muhakkak 0 3 Yorumla Bıktımarttık +1 yıl Öyle mi diyorsun abi Yorumla Toprak_-_Kokusu +1 yıl Aynen oyle Yorumla Toprak_-_Kokusu +1 yıl Tabiki aranizdaki samimiyeti bilemem gördünüz mu birbirinizi veya sadece konusmi tam bilemem sanal cunku ama 8 ay uzun bir zaman Yorumla
redork Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 91% +1 yıl Duruma göre konuşur illa bir beklenti şart değil 0 2 Yorumla Bıktımarttık +1 yıl Nasıl yani Yorumla redork +1 yıl Sevgi saygı olur ama beklenti olmaz. İlişki falan diyelim. Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı. Ben onun için sadece konuşmadım. 0 0 Yorumla
dogukan0001 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Seviyorsan yapar 0 6 Yorumla Bıktımarttık +1 yıl Nasıl yani Yorumla dogukan0001 +1 yıl Sevoyorsa yapar Yorumla Bıktımarttık +1 yıl Kıza duygu mı besliyordur Yorumla dogukan0001 +1 yıl Söylediklerine göre evet başka ne olabilir ki Yorumla Bıktımarttık +1 yıl Yakınlaşmak için 8 ay uğraşmaz mi Yorumla dogukan0001 +1 yıl Ben karismiyim en iyisi iyi günler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
8 ay ne aga,
ay mı bu dünya yörüngesine yakınlaşıyo
1-2 hafta uğraşırsın olmadı mı geçersin başka kıza
“hayatındaki ilk ve son kız bu aman oğlum kaçırma” falan mı dediler acaba :D
8 ay ise güzel birşey bence demekki beklentisi farklı şeyler değil , gerçekten seni tanımak istiyor 🤗
Öyle mi diyorsun abla
yani ben öyle düşünüyorum yoksa sekiz ay neden seni beklesin vaktini sana ayirsin
Uzman görüşü 😃
@Unisckazannn niye uzman oluyormuşum
Erkek her zaman yakınlaşmanın hayalini kurar ama 8 ay sürdüyse baya sabıelıymış
Amaç sadece yakınlaşmak olsaydı 8 ay uğraşır miydi
Sadece cinsellik için uğraşılmaz 8 ay
E derdi ne
Demekki cinsellik dışında bazı hisleride varmış
Vay be sanaldan duygu besler mi o yaşta bi erkek 😅
Olabilir bazen kafa dengi olmak bile duygu yoğunluğu sağlayabilir. Hele ki dürüstlüğüne inandıysa
Uğraşabilecek psikopatlar vardır illa gözün açık olsun
8 ayda prematüre bebis bile doğar
E o zaman amacı ne abi
Genelde reele dökme cesareti olmayanlar uzattıkça uzatır. Can sıkıntısı
29 yaşında 8 ay uğraşıyorsa gayet yetersiz biridir
Amacım yakınlaşmak değil dedi
Bende o manada demedim zaten
Uğraşmaz icinde sevgi vardir muhakkak
Öyle mi diyorsun abi
Aynen oyle
Tabiki aranizdaki samimiyeti bilemem gördünüz mu birbirinizi veya sadece konusmi tam bilemem sanal cunku ama 8 ay uzun bir zaman
Duruma göre konuşur illa bir beklenti şart değil
Nasıl yani
Sevgi saygı olur ama beklenti olmaz. İlişki falan diyelim.
Peki yakınlaşma oldumu hiç
Ben onun için sadece konuşmadım.
Uğraşmaz
Çok beceriksiz
Seviyorsan yapar
Nasıl yani
Sevoyorsa yapar
Kıza duygu mı besliyordur
Söylediklerine göre evet başka ne olabilir ki
Yakınlaşmak için 8 ay uğraşmaz mi
Ben karismiyim en iyisi iyi günler
Tabi ki