İnternette bir kızla kurlaşırken, flört ettiği kıza yakalanan kişinin şu açıklaması sizce mantıklı mı?

Merhaba arkadaşlar... Olay şöyle gelişiyor... Erkek bir kızla flört aşamasındayken, internette kız sandığı çakma bir fakeyle konuşuyor. Fake kızla konuştuğu ilk gün "resimlerine baktım çok tatlısın seni yerim! telefon numaram 05xxxxxx bana çağrı at ben arayım seni... seni görmek isterim.. msnimi ekle " diye laflar sarfediyor... Sonraki iki gün boyunca da malum şahıs fake kıza kur yapmaya devam ediyor... Ve bu sırada flört ettiği kızla çıkma kararı alıyorlar. Çıktıkları ilk gün fake kızla konuştuklarında "sevgilim yok" diyor... Bunun üzerine fake kişi, olanları bu kişinin çıktığı kıza anlatıyor. Yazışmaların hepsini okutuyor... Kız da bunun üzerine o kişiye ağzına geleni söylüyor ve çıktıkları gün ayrılıyorlar... Sonra ortak arkadaşları olan bir büyükleri, kızı arıyor... Malum kişinin bunun oyun olduğunu bildiğini, hatta kendisine söylediğini, sadece bu oyunu oynayanı ortaya çıkarmak için konuşmayı sürdürdüğüne dair büyük yemin ediyor... Kız da bunun üzerine ikilem de kalıyor... Sizce bir insan, kendisine oyun oynandığını anlasa bu tip yılışma sözcükleri kurar mı? sevgilim yok der mi? Siz olsanız gördüklerinize mi inanırsınız, yoksa büyük yemin eden o kişiye mi?
İnternette bir kızla kurlaşırken, flört ettiği kıza yakalanan kişinin şu açıklaması sizce mantıklı mı?