Komşumdan hoşlanıyorum oda hoşlaniyordu küsüz ama annesini çok sevmeyi başladım anneme her gördüğümde çok tatlı çok seviyorum teyzeyi bir şey gönderelim diyorum annem anlar mi yoksa anlamaz mı oğlunu sevdiğimi 19 yaşındayım
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
komsuluk hakki ödenmez, bak ogluna kismet bile çıkıyor hemencecik...
Annemle babam disiplinli annesi kiz kardeşiyle küs ve o küsle annem daha yakin
annene soyle saflari değiştirsin
Babama ne der hem annem beni anlamaz sevgi filan işleri hiç anlamaz ben öyle duruyorum annem ikisiyle konuşuyorum diyor ama diğeriyle çok daha iyi
simdikac yaşındasın gec anlat annenene baskasindan duyacagina benden duy de
Hayır asla anlatamam 19 olacam hem çocuk benimle küs yazmiyor demem ben olamaz hic
nasil ya, o kadar ihtiyacini gor ve riske gir.. annesine tatli görünmeye çalış... daha bilmedigimiz neler vardir neler... bide sana küsmüş mü beyinsiz
Evet buluşacaktik gelmedi işi çıktı bir gün once söylemişti sonra bana özledim yüzünün fotoğrafını at dedi hayır dedim atmadım trip attı 1 aydır yazmiyor dibimde fotoğraf istiyor çocuk gibi davranıyor ailesinin en küçüğü annesi ona çok yüz vermiş belliki
oyle biri olma sende yat deyince yatan kalk deyince kalkan biri olmadigini ona goster
Öyleyim zaten inatçı birisiyim ama ne bileyik yazmiyor yani annesini görünce annem selam veriyor konuşuyor filan bende gülümsüyorum selam veriyorum
yabi olmasi gereken bu, inat herzaman iyi birsey olmasada bazen faydasini gorursun...
İnşallah diyelim urfalısınız sanırım bir sürü Urfalı arkadaşım oldu ve herkes birbirinden temiz kalpli teşekkür ederim yardımcı olduğun için🌻
yoo rizeliyim.. antep urfa gezdim bu sene.. sen nerelisin
Antalyalıyım Karadeniz'de de yaşadım ve bir sürü arkadaşım var
ben orada yaşamıyorum ama , istanbuldaydim dogma buyume.. aimdi düzce deyim.. karadeniz de neden yasadin
Zonguldak'ta yaşadım
duzce ye komşu;)
sen neden gizlisin, ozelden yazsana
Hayır yazmayı karşıyım iyi günler 🌸
baya karşısın birden kestirip attin.. yazmak istersen beklerim.. komşu kiziyim de anlarim :)
☺️🌸
beklemeye devam :)
Annenden neden saklıyorsun ki
Çünkü annem her şeye kızıyor
Bence bilmeli... ben herşeyi anlatırım anneme
Bende anlatmak çok isterim lakin çocukla konuşmuyorum üstelik annem beni çocuk görür çok disiplinli hemen edepsizsin der
Hmm çocukla konuşmuyorsan ayrı
Konuşurduk eskiden ama 1 aydır yazmiyoruz küs
Annesiyle güne git onun evine çaya git
Anneme ne diyecem?
Onu sen bulacan
Yo olmaz hem ben konuşmayı bilmiyorum ki annem olmasa onu görünce selam veriyor gülümsüyorum yeter hem annesi belki vermez çünkü annem kız kardeşiyle çok daha yakın ve kardeşler küs
Sen bu şekil devam edecen
Ee o çocuk yazmiyor bana sadece attığım storyleri izliyor
Sana karşı hissi yok o zaman
Var ama aklı karışık sanırım yüzyüze gelmiyoruz ona yüzümün fotoğrafını atmadım diye küs
Ben kızı sevdim 1 sene görmedim o gördüğümdeki halini yüzünü ezberledim aklıma getirdim fotoğraf atmadı diye küsmek bilmemde bana göre değil hatta sesini ezberledim sesini aklıma getiriyordum yanımda konuşmuş gibi oluyordu
🥺🥺🌻
Ben emojiden anlamıyom kelimelerle yaz
Sence ne yapmalıyım buna ben bende onu bir kigida çizdim telefonum olmadada onu bu kığıttan bakafım
Bizlerin sevdası fazla geliyor insanlara normal insanlar gibi sevecez ya ya da vazgeçecez
O zaman akışına bırakayım en iyisi
Su akar yolunu bulur bırak akışına suyun önüne sen set oluyon seni yıkacak su yakında akışına bırakmazsan
Aynen 🌻 teşekkürler
Komşuya diye git sürekli
He chfyifiyvoyfoycyic
Çok belli etme
Ama elimde değil yani saklayamiyorum belli etmem bugünden sonra
Anlasada annen bir şey diyemez büyük ihtimalle
Kızar annem her şeye
Hem çocuğu evli sanıyor
Nasıl evli sanıyor
Büyük duruyor uzun baya iri büyük o evlidir galiba dedi annem bana bende bilmiyorum dedim oysa herşeyini biliyorum
Kaç yaşında
25
Neden küstü
Buluşalım dedi buluşmanın bir gün öncesi arabamı abim alıcak gelemem baska zaman dedi tamam sorun değil dedim ama ozledim dedi yüzünü atmamı ve istedi atmam dedi trip attı yazmadı sadece attığım storyleri izliyor oda sadece gittiğim yerleri atıyorum
Yıllar önce benimde vardı komşu kızı 😃
Ne güzel ama kötü oluyor gidisini gelişini hep beklerim gece 2 de döner eve sabah 8 e gider işe hep pencerede beklerim zor gelmediği veya görmediğim zamanlar tedirgin oluyorum gün boyu
Fazla kaptırma kendini
Elimde olsa keşke 🥺🌸
Elindedir senin
Anenen soyle
Yo daha belli değil söylemem zaten çocuk benimle konuşmuyor
Valla anan anında anlar
Kızar annem her şeye çocukta konuşmuyor benle karışık yani