İnternetten tanıştığım biri ile sesli konuşuyordum diyofon açıktı evde tektim annemin geleceği saat olduğu için konuşurken kalktım kapıyı kilitledim delikten baktım kimse yoktu geri döndüm sonra 15 20 sn sonra kapının önüne giderken "bizde seninle İnternette tanıştık" dedim o kişiye öylesine deliğe baktım bir baktım annem kapının dibinde bekliyor sesim yaklaştı diye mi anlamadım kapıyı çaldı ben uzaklaşıp telefonu kapattim sorna anahtarla açmaya çalışınca gittim açtım kimle konuşuyordun dedi arkadaşımla dedim sonra konuyu değiştim hicbisey sormadi şimdi söyleki annem şüphelinince telefonumu alıp bakar uzun süre göz teması kurar ama çok doğaldı normalde de kimle konuşuyorsun diye soruyor yani sizce anlamış mıdır yoksa sadece sesimi duyduğu için öylesine mi sormuştur çok gerginim.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Anlamamıştır merak etme. O kadar net duyamaz kapı kapalıyken
Ama kapıyla aramızda 15 20 cm vardı
Olsun dış kapı sonuçta odaların kapısı olsa neyse. Daha kalın ne dediğini seçememiştir.
Yani sesimi duymuştur ama ne dediğimi duymamıştır dimi
Evet büyük ihtimalle. Hem endişelenme kötü bi şey yapmadın sonuçta
Keşke bunu kötü bir şey olarak görmeyecek kadar algıları olsa
Yani eğer öğrenirse benim hayatım biter
Titrediğimi anlamasın diye hemen eğildim ayakkabıları içeri aldim ne yediniz vs diye konuşmaya başladım hemen gittim şu falan içtim
Anlıyorum zor bir durum ama yine de merak etme anlamamıştır dediğini
Allahtan belli etmedim titrediğimi
Kaç yaşındasın
20 sen
Aynı yaştayız
2003 lü müsün
Evet
Senin annen nasıl bu konularda açık mı kapalı sen böyle bisi yapsan annen napar sorun şu ki sınıftan ya da okuldan biri arasa bisi olmaz cunku aynı okuldayız mecbur yüz yüze bakıyoruz ama onlarla disarda görüşmeme isin vermez mecburieytten bir yerde konuşmak zorunda olduğum için bisey demez ama samimi olsam kızar hele tanımadığım biri ile konuştuğumu bilse öldürür beni senin annen nasıl?
Bu konuda şanslıyım annem öyle biri değil. Bu tarz şeylere kızmıyor sadece temkinli davranmamı sınırı aşmamamı söyler. Bende pek güvenini kıracak bi şey yapmadığım şuana kadar doğrusu.
Açık mı annen
Başörtü anlamında diyorsan kapalı. Olay onda değil zaten zihin yapısında bitiyor
Ama şöyle düşün bu siteden tanıştığın biri ile konuşuyorsun yani tanımadığın biri annen yinede tepki göstermez mi çünkü beni okulda erkek arkadaşlarım arıyor bazen ders için vs annem biliyor çünkü dediğim gibi bir noktadan sonra konuşmak zorunda kalıyorsun annen temkinli davranmanı ve sinir asmaman gerektiğini söylemiş tamam o kişi düzgün biri ama ne bileyim hiç tanımadığın biri bilgi vs veriyosun düzgün biri de olsa yinede annen bisi demez mi o kişinin yasida 25 26 olsa mesela
Şöyle ki ben erkek arkadaşımla İnternetten tanışmıştım şu an da aynı şehirdeyiz annem kendisi tanıştı onun için içi rahat kendi de güveniyor. Ama tabi başta nasıl oldu nasıl güvendin ya kötü bi şey olsaydı diye sorguladı anlattım durumu kendi de tanışınca sorun çözüldü. Ben normal zamanda da insanlara biraz zor güvenirim bundan da çok üstelememiş olabilir hani olaya atlamayacağımı biliyor. Bi de internetten birinin sana bi şey yapması daha zor yanında olsa daha fazla kötülük yapabilir.
Bende ayni senin gibiyim ne güzel ya annen tanışmış bile benim annem okuldan tanıştığım biri bile olsa sık konusmama kızardı bu arada burdan mi tanıştınız yoksa instadanmi
Sevgilisiniz dimi annen sevgili olarak biliyor arkadaş değil
Banada tam tersi burdan kötülük yapabilir gibi geliyor daha çok korkuyorum
Farklı bi ders grubundan tanışmıştık 2 yıl önce. Doğrusunu biliyor olduğu gibi. Annem genelde benden bi şey saklama gerisi çözülür der. Hani ne olduğunu bilmesi onun için yetiyor. Mantıklı bi düşünce aslında sonuçta engellese o bilmeden yine olacak. Sadece yalan dönecek bir sürü
Çok detaya girmediğin sürece bi şey yapamaz kimse. Hani ev adresidir kimlik numarasıdır yayılmasını istemediğin bi fotoğrafındır bu tarz özel şeyleri bilmediği sürece sorun olmaz
Bi de nerden tanıştınız siz
Yani güvendiğim kişiler adımı biliyorlar instagramimi biliyorlar bide hangi uni de hangi bölümü olduğumu biliyorlar ama öyle sapik degiller bende onların çalıştığı yerleri okuduğu yerleri biliyorum bu kadar
Normal sohbet ediyoruz düzgün kişiler öyle biri okusa utanacağım şeyler değil en fazla öpücük emojisi atmışızdir o kadar
Burdan tanıştık ama dediğim gibi düzgün biri
Annen çok olgun bir kadınmış çok şanslısın
Yani burada sorun olacak bi şey yok. Tabi bir de bu annenin internete bakış açısına da bağlı bi durum annem de internet sosyal medya kullanıyor yeni insanlarla tanışıyor (el işi yapan kadınlar falan) onun içinde kolay anlıyor olabilir beni
Peki annen giyimine karışıyor mu
Ha ona karışır işte.
Giyimde neye karışıyor mesela
Çok açık giyinen biri değilim öyle hoşuma gitmiyor açıklıkla dikkat çekmek. Ama bunu ailem de istemezdi karışırdı. Tabi insanın içinde olduktan sonra onu bi şekilde giyer.
Benim annem diz üstüne karışıyor crop omuz kol altı sirt diz kapağı falan asla izin vermez benimde içimde vat yani şöyle bende teşhirciligi sevmiyorum aklı başında biriyim senin gibi ama Bi mezuniyet vs olunca ya da günlük hayatta elbise etek veya crop giymek istiyorum çok sıkıldım tişört pantolon giymekten en son ki dediğine katılmıyorum benimde icimde var ama korkumdan yapamıyorum yakalanırim diye hayatım kayar ki elinde sonunda öğrenir bu hayatta hicbisey gizli kalmaz
Şimdi olmazsa ilerde giyersin anlamında dedim ya da bazıları üstünü evden çıktıktan sonra değiştiriyor falan yoksa tabi gizli kalmaz eninde sonunda çıkar ortaya. ama evet enim ailemde hoşlanmazdı crop kısa etek falan hani istediğin halde izin vermemeleri kötü
Onu düşündüm ama biri görür söyler falan çevremde sağlam değil büyüyünce giyebilir miyim bilmiyorum olmayanı eder bana gerçekten çok sansizim
Okuyor musun
Ya da ne okuyorsun
Knk burdan bilgi vermiyorum istersen özelden konuşalım
Olur
İstek attım
Gördüm mesaj atsana ilk ben atamıyorum
Bu üyeye mesaj göndermezsin diyor sen bana istek at bi
Attım
ayıp bişi mi konuşuyordun
Hayır çok düzgün biri normal konuşuyorduk ama annem geri ve cahil bir insan karşı cinsle konuşmama çok kizar
nerelisiniz ki
Bilgi veremem maalesef ama öyle güney Doğulu falan değiliz
konyaaaaa
Ben mi konyaliyim
civarı ya da evet
Bilgi veremem maalesef
kayıplardasın güzellik
🙈
şımarık ahahaha senin burcun ne
Hahqhqhqhqhqh boğa
belli belli valla belli ajajsjsjsj yaşın kaçtı
20 olacağım
mmm boyun da 163 müü
Birinden şüpheleniyorsun galiba
aa asla tamamen odağım sensin
Şu an korkuyorum tanış biri çıkcak diye
saçmalama zilli ahahah yaz olmadığımı gör aa djdjdjd
Zilli mi 😓
hıhı nedennki
şımarık bıcırıkkm
🙈 .
aa utandı kedicik agagaga
Hı hı
Tamam
Duymamıştır bence
Yok sesimi duydu çünkü kimle konuşuyorsun dedi ama ya sadece sesimi duydu öylesine sordu ya da konuştuklarımı duydu anladı bu arada annem böyle durumlarda hemen telefonuma bakar üsteler asla böyle birşeye izin vermez dobra biri
Sadece sesini duymuştur. Evde bi erkek mi var yoksa telefonda mi konuşuyor diye
Evde erkek olmasından şüphelenmez çünkü benim karakterimi biliyor ya sadece sesimi duydu ama ne dediğimi anlamadi ya da dediklerimi de duydu ama şüphelenmeye telefonuma bakar sorguya çeker tehdit eder öyle anlayışlı biri değil
Anlamıştır
Ama anlasa telefonuma bakardi ustelerdi böyle şeylere çok karışır asla izin vermez
Kime
Bana
Niye
Anlatmam lazım
Tc erkeği ile özelden iletişime geçmiyorum.
😄😄 TC erkeği değilim yanıldın maalesef, ön yargılar..
Anonim hesapla da konuşmuyorum.
Profilim bile var, anonim mi? 😃
Anonim olan sensin bu arada
Sizin gibi abaza değilim en azından.
Abaza mı hmm, hangi kelime tam olarak? 😆
Bu sitede alakasız bir şekilde bir erkek bir kızı neden özele çağırır?
Yazsan girecektin, hayır dediysen zaten ısrar etmem, in yargı ve cehalet taşıyorsun üzgünüm
Görecektin*
Öyle değil işte burada özele çağıran erkekten suphelenirim ben
O konuda haklısın doğrudur
Öyle işte
Tamam şüphe duymakta haklısın da bunu yaftalamadan yapman lazım
Haklısın
👍🙂