Anneler cevaplasın 🙏?

2 çocuğum var,15 ve 12 yaşındalar,10 sene önce kocamdan ayrıldım, ayrılma sebebi de ben hastayken (kanser) beni bıraktı, bıraktı derken umursamayı bıraktı, ilgilenmeye bıraktı, yoruldum derdi, sürekli hastasın derdi... Hastalığımdan önce çok güzeldi aramız, ikimizde çalışıp çocuklara bakıyorduk, ailesi ile yaşıyorduk , çocuklarım da onun evinde büyüdü.. ayrılırken da kavgasız, anlaşarak ayrıldık. Sonra tedavi oldum, iyileştim, işe başladım, yeni hayat, yeni sorunlar , çocuklarımı tabiki yanıma aldım ama babaların mahalede tuttum evi, çocuklarım rahat gidip gelsin, bende işe giderken babaanelere geçsinler , okul değiştirmesinler diye...
Böyle yaşıyoruz, aynı mahalede...3 sene önce kocam tekrar evlendi , eşinle ayrı bir ev aldı, çocuk yaptı, ama sürekli bu evdeler, sadece cumartesi- pazar ve tatillerde, bayramlarda evlerine geçiyorlar, çocuk 1.6 yaşında, Problem şu ki , o çocuk doğurduktan sonra kızımı evde göremiyorum, sürekli gidip çocuğa bakacak, uyutecek, gezdirecek, yedirecek ve eve uyuku saatlere gelir. Yani sabahtan okula, okuldan o eve, ordan da buraya, sadece yatmadan önce ve sabah okula giderken görebiliyorum."Kardeşime gidiyorum anne " der gider, evet kızım da çocuk,12 yaşında, kardeşini sever tabiki ve tabiki ilgilenecek , hiç bir şekilde karşı değilim AMA bu çok fazla olmaya başladı, kendi hayatını yaşamıyor, kocam kızımdan kendi çocuğunun bakıcı yaptı , arkdaşlara gitmiyor kardeşi ile kalması için, eve gelmiyor... önceden evdeyidi, film izlerdik, oynardık, gezerdik, ama artık kızım sürekli meşgül. Çocuğunun annesi da babası çalışıyorlar, babaanesine de kızım kardeşini güvenmiyor, bütün sorumluluk kendi başına aldı.. Büyük bir kadın gibi çocuğa bakım ile ilgili her şey biliyor..
Bir şey dersem kıskanıyor musun diyorlar , yemin ederim kıskanmıyorum ama gerçekten anormal geliyor bu durum. Bunlara hariç kızımı omurga skolyozu var ve o çocuğu eline alıp taşyarak daha kötü duruma geliyor..
Lütfen tavsiye verin, Ne yapmalıyım? ?
Anneler cevaplasın 🙏?