Galiba beni günden güne öldüren bir sır taşıyorum. Aslında sır değil kuşku. ANNEM. Çok tuhaf davranmaya başladı. Babam haziranin ortasında iş için şehir dışına gitti. O gün bugündür annem okeyden basini kaldirmio. Butun gun... İlk kuşkum şöyle başladı. Biz haticeyle odamdaydık. Annem kahkaha atmaya başladı. Bizde yanina gittik ilk söylemedi bende bilgisayara baktım. 4 kişilik okey masasinda tek kiz annem. Adamlarin söylediklerine guluo. Tabi adamlarin tek derdi yavsamak. Sonra annemin feysinde arama cubugunda bir erkek gördüm. Annemde benim bir ilgim yoj dedi. o aksam feys sifresini degistirdi. Gecen ocaklardan döndük profil fotografini degistircektim benim telefonumdan feysine girdi. Sonra acik kalmis arama cubuguna baktim. ocaklara gitmeden bir gün önce ayni adami gene aramis 😭 Az önce , 15 dakka olmadi kardesimle beni markete gönderdi neyse bende bisey unuttum annemi aradim biriyle konusuodu bekledim tekrar aradim neyse acmadi surekli aradim tam 23 kere hala biriyle konusuodu deli olucaktim neyse 10 dakka sonra o beni aradi kapatti 3 dakika gecmeden ben aradim gene mesguldu sonra o aradi kimle konusuosun dedim sananr dedi. Eve geldim gecmiste o saate konusulmus kimse yok yani silinmis. Ama konustu yanu 😭😭😭😭😭 Deliye dönücem anneme ne oluyo. 😭😭😭😭😭 YA O ANNE ONUN HAYATINDA ERKEK OLMAMSI LAZIM 😭
Not : babamla ayrı değiller. ve babam onu önceden aldatti
Not : babamla ayrı değiller. ve babam onu önceden aldatti
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar