1) Hero baby sütlü Ballı irmikli kilo aldırıyomus. Bu doğru mu?
2) En kalorili yiyecekler neler?
3) Nasıl kilo aldınız?
2) En kalorili yiyecekler neler?
3) Nasıl kilo aldınız?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selamlar, öncelikle kilo almak için günlük aldığın kalori miktarının yaktığından fazla olması gerekiyor. Günlük yaktığın kaloriyi internetten hesaplayabilirsin, bmr yazarsan çıkar. Aldığın kaloriyi de fatsecret gibi kalori sayaçlarıyla hesaplayabilirsin. Günlük 300-500 kalori senin için yeterli olacaktır.(Çok hareket ettiğin bir işin varsa biraz daha artırabilirsiniz.) Ancak kas olarak kilo almak istiyorsan direkt spor yaparak başlamanı tavsiye ederim.
Cevap
7Cevap
Ben 19 yaşında 184 boy 67 kiloydum kilo almaya çok çalıştım ve sonra önüne geçemedim şu an 184 boy 92 kiloyum
Açıkçasi kendimi seviyorum. Ama dinç olmak için kilo almak istiyorum. Nasıl desem insan zayıf olunca biraz güçsüz oluyo. Bi de kaslanmak istiyorum önce kilo almam gerek ama
bebek mamaları çok besleyicidir yani kalorilidr.
pizza, hamburger her türlü fast food, beyaz ekmek felan
pizza ye uyu bak nasıl kilo alıyosun
Tam buğday ekmeği yiyorum. Olur mu ki. Fast foodla pek aram yok. Ama yüksek kalorili pilav, et gibi besinleri tuketirim
pilavla eti beraber ye, tam buğday ekmeği yeme onun yerine beyaz ekmek ye kilo almak istiyosan tabi ama kilo almak için kan değerlerin normal olmalı özellikle hormonal dengen
O senin bağışıklık sistemin ve matebolizmanın çalışma sistemine bağlı iyi çalışıyorsa dana yesen yaramaz ama tembelse su içsen tavuk yesen yarar kendini iyi bilmesin ve yiyecek ve içeceklerine dikkat etmelisin
Cokmu zayıfsin
1 72 ve 55 kiloyum
Zayıfım evet
Yardım edebilirim
Tatlı ye tatlı 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?