- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılTabire bak ya. Kendisi çok temiz anlaşılan ne aptal varlıklar var ya. Şerefsiz birisinden kurtulduğuna şükür et sen. Böyle kişiler için ağlamaya, gözyaşı dökmeye değmez.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıluslup yanlış ve ağır orada çizgiyi aşmış. ha hiç g*tünü yiyim ayağı yapmayayım bende geçmiş ilişkisi (en azından herhangi bir şekilde cinsel) olan biriyle olmak istemem kendimce de sebeplerim var başka bir görüşte belirtmiştim, ha ama herkes aynı değil bunu dert etmeyecek biri de vardır bir yerlerde, adam seçimini yapmış suçu kullandığı dil ve yaptığı muamele istememek hakkı ama kalp kırmak hakaret etmek yanlış.
00 Yorumla
+1 yılgittiği yerde mutlu olsun lafa bak 2 ci el eşya kullanmam ne kendi herşeyi rahat rahat yaşasın sonra hiç ilişki yaşamamış hiç erkek eli değmemiş kadın istesin ne ala memleket kadının namusu olduğu kadar erkeğinde namusu vardır hem seven insan sevdiği insanın kusurlarını görmez hem yalan da söylememişsin boş ver gittiği yeri mutlu etsin.
00 Yorumla
Ülkemizde kadının yeri belli gördüğünüz üzre. Hanımlar bizler bu tabuyu yıkacağız. Okuyarak sanata bilime insanlığa yararlı olarak. Mesela bu örnekte ki arkadaşın bu muameleyi gördüğü an kesip atması gerek hatta karşısındakine sen kaçıncı elsin kim bilir yok ol istemem ben demesi gerek ve asla takılmaması gerek💁🏼♀️🌹
014 Yorumla- +1 yıl
Bunun kadınlıkla alakası yok ahlak edep ile alakalı
- +1 yıl
Çoğu erkek sizden temiz,
- +1 yıl
Genelde kadınlar bozuk görüyoruz herseyi merak etme sen 🙂Kadıköy de çalışıyorum hergun hemcinslerin onla bunla
- +1 yıl
Gerçekler acıdır ablam🙂
- +1 yıl
Benim düşüncelerim benim hayatım benim kadına bakış açım en bunları konultun diye değişmez. Gerçek benim gerçeğim amcam. Mübarek gün çirkinleşmeyin. İnsanların hayatına saygı duyun. Erkek yapar kadın yapamaz algınız varsa bunu kendi içinizde yaşayın. Toksik hayatınızı enpoze etmeyin. Allah sabır versin yakınlarınıza çevrenize eşe dosta.
- +1 yıl
Banane ben sadece olanı söyledim yoksa senin hayatın beni ilgilendirmez başına bir iş gelse de bu benim sorunum değil beni alakadar etmez ben kimseyle tartışma peşinde değilim ablam Hemde böyle hayırlı gunde hiç düşünmem her 2 tarafta yapmasın tarafındayım ben yoksa sonu böyle hüsran olur ben kadin yapsın erkek yapmasın erkek yapsın kadın yapmasın diye birsey demedim hadi dedim diyelim sen benim bu sözüme bakarak mı yapacaksın yapacağını 😀
- +1 yıl
Şimdi güzel kardeşim şunun ayrımını bir yapalım. Kadın veya erkek günlük biriyle takılan aldatan kandıran para için yapanları savunmadım karşıyım Allah korusun. Fakat sevipte sevdiğine güvenmiş karşılıklı bişeyler yaşanmış. İlle evlilik olacak eyvah biterim 2. Elim algısı olamaz. Bu devirde olamaz. Evlilik alınabilecek sorumluluğun en zorudur herkesle yapılmaz. Evlilik yolunda kadına eşya muamelesi yapılamaz. Allahta istemez. Kula ne oluyor?
- +1 yıl
Onun ayrımını yapan ahlaksızın onde gidenidir ben açık konuşayım öyle sanıyordum baştan benim demek istediğim de bu sevmiş sonra terk edilmiş veya daha farklı sorun çıkmış bunlar çözülür bunlar dışında tabi yalandan bu tür şeyleri bahane edip yalan konuşanlar da oluyo buda var tabi örnek benim bir arkadaşımın sevgilisi şiddet gördüm dedi ayrıldık dedi halbuki öğrendik ki kız çocuğu aldatmış çocuk ayrılmış ondan
- +1 yıl
Amin inşallah 🤲🙁
- +1 yıl
Zinayı normal görmeyin ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
141Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılTam olarak neye ağlıyorsun anlamadım. Böyle bir hanzodan kurtulduğun için sevinmen lazım. Eğer gözyaşların mutluluktansa ona bir şey diyemem.
Bunun devri falan da yok yani sana kalkıp bu devirde zaten herkesin mutlaka geçmişte sevgilisi olmuştur, bu devirde böyle şeylere takılmamalı insan demeyeceğim. İnsan birini gerçekten seviyorsa geçmişini önemsemez en azından önemsiyorsa bile onu bu şekilde kırıp üzmez aşağılamaz gururuna laf etmez.
Sen de üzülüp ağlayacağın yerde kalk kendine gel elini yüzünü yıka böyle birinden kurtulduğuna sevin ve önüne bak. İnan dünyada erkek çok istediğin gibi erkek de bulursun fazla fazla bulursun. Kendi kendine triplere girme. Gitsin kendine mal olarak gördüğü biriyle beraber olsun.30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılİyi de ne bekliyordu bu devirde kim temiz ki
27 Yorumla- +1 yıl
Ben
- +1 yıl
Kendi adına konus lütfen
- +1 yıl
@Yapraksarmasi00 valla hic de öyle temiz namuslu kıza benzemiyorsun
+1 yılKim bilir kendisi kaçıncı el. İnsanların böyle saçma fikirleri olması beni delirtiyor. Burada kendini üzeceğin bir durum yok aslında. Kalpsiz birinden kurtulmuşsun.
180 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Valla bu devirde de erkekler eskortu onu bunu başka kızlar falan gezer tozar yatar. Ama kadına gelince 2. El sevmezmiş. Sen kimsin lan dümbelek. Terbiyesiz saygısız boş ver ya tamam üzülür insan haklisin ama böyle karaktersizle sevgili olucagina Allahin sevdigi kuluymussun kurtuldun. Sanki herkes rahip rahibe buzamanda da.
Namus ahlak denilince ilk aklina Kadın gelen Kadindan bahsedenler baş namussuzdur.
Üzülme kardeşim birdaha sevgilin hayatına kim girerse de anlatma bisi onlar sanki anlatıyor muş geçmişe bakacaksa defolsun. Sen değerlisin önemlisin üzülme lütfen biraz zaman geçince çünkü acın azalınca diceksin ki iyi ki böyle bi serefsizle olmamışım12 Yorumla- +1 yıl
Sen her erkeği abazan saniyon herhalde bu yazdığını git abazanlara göster.
+1 yılİlişkiden kasıt cinsel bir birliktelik ise buna dikkat ediyorsa o kişi kendini de öuhafa ettiyse kabul etmemesi çok normal. Ama üslup insan için çok önemlidir. Bu şekilde kalp kırmak çok yanlış günah da. Kendini kötü hissetme. Bu şekilde kolayca konuşabilen biriyse seni ileride de üzecekti zaten.
20 YorumlaAnlamadım kullanmak mı? Başkasının kullanımı da ne demek? Eşya olmak nedir? Bu ne biçim bir algı ve anlayış yahu? Karşında ki canlının insan türüne ait biri olduğuna emin misin? Sen baya baya çapı soyu belli olmayan bir biçimsizle takılıyormuşsun. Önce karşında ki canlıya bak insanlığı var mı diye, sonra ciddi şeyler bekle lütfen.
10 Yorumla
+1 yılBunların boyle pervasızca sızı ezıp hakeret etmelerının 1 numaralı sebebı yıne sızsınız. Neden dersen... Erkeklerın cogu karsı tarafı bakıre degılsın dıye reddedebılıyor ama ben sız kızlarda cok cok nadır gordum bır erkegı bakır olmadıgı ıcın reddeden...
Kendı dusen aglamaz kızlar00 Yorumla
+1 yılArkadaşlar görüşe düşünceye yaşam tarzına saygı beklerken bir başkasının isteklerine tercihlerine saygısızlık yapıyorsunuz. Söylem üslup yanlış fakat erkeklere ilişkiye girmiş kızları kabullendirme ya da normalleştirme cabanız tamamen saygısızlık. Herkes kendi tercihlerini yapmakta ve hayatını istediği gibi yaşamakta özgürdür.
00 Yorumla
+1 yılAğlamaya devam et...
Neden ağlamaya devam etmen gerekir biliyor musun?
Karşındaki insan seni eşya gibi görmüş, böyle göstermiş. Bunu anlarım.
Sen de bu görüşe katılmış ve sana eşya muamelesi yapmış birinin senin yaşam sahnendeki rolü son bulmuş diye oturup ağlamışsın ya!!!
İşte buna çok şaşırdım.
Sen de kendini eşya gibi görüp bu durumu kabullendiğin için ağlamaya devam etmelisin...00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 381 cevap paylaştı. Hayatım kurtulmuşsun öyle bir yobazdan ve sana bir şey diyimmi bir erkek sana zaten daha önce bir şeyler olup olmadığını soruyor ise sen direk terket o erkeği çünkü geçmiş geçmişte kalmıştır bu sığ düşüncedeki erkeklerin zaten çevresinde elinden geçmeyen kız kalmamıştır kişi kendinden bilir işi
01 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş bizim için çok önemli. Siz niye erkeklerin geçmişini onemsemiyorsunuz? Evlilik düşünseniz onemserdiniz
Gizli Üye(30-35)+1 yılilk önce, bu kisi kimse size asik degildi. bir maldan kurtuldunuz mutlu olun. yatakta istikrarsiz olanlar bu triplere giriyor. daha iyisinin nasil oldugunu biliyor olabilmenizin düsüncesi dahi, arkadasin egosunu incitiyor. hic üzülmeyin. ben acikcasi sevisemeyen biriyle birlikte olmak istemezdim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı.
+1 yılBunu sana söyleyince sen sadece tamam deyip ağlıyosun. Tam konuştuğu an bacak arasına tekmeyi koyacaktın sonra sırtına? sonra yere sonra yüzünü ayakkabınla ezecektin bir de tükürecektin. Içinde kalmasın. Ağla ağla aferin sana.
12 Yorumla- +1 yıl
+1 yılO zihniyette birisinden kurtulduğun için ağlamayı bırakıp mutlu olacaksın. Bu zihniyet yani kurduğu cümle ile demek istiyor ki kadınlar değersizdir. Kadınlar köledir. Bilinçaltı böyle kesinlikle. Ve bu ileride seni çok yıpratırdı 😂
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 757 cevap paylaştı.
+1 yılKendisi çok temiz olsaydı oda iliskiye başlamazdı. Görende sevgili olmadan dedi zanneder Demekki oda çok temiz değilmiş insanlar birileriyle sevgili olabiliyormuş bunda ne var ne s a l a k adammış
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılKurtulmuşsun işte kendisi sıfırmıymışki , tabire bak yaa ikinci el insan kavramı nedir ya insana insan oldugu için değer vermeyen insan müsveddelerinden uzak durun , kadın cinayeti okumaktan bunaldık artık
00 Yorumla
+1 yılKendisi 0 kilometre mi mala bak iyi olmuş defolsun gitsin sığ beyinli şerefiz sevin mutlu ol kurtulmuşsun böyle bir ithamda bulunandan bir cacık olmaz gider yatmadığı kişi kalmayan biri ile evlenir seni mumla arar
00 YorumlaKötü bişey mi yaşadın öncekiyle. Ha eğer sadece bi konuşmaysaaa yüzüne Bi tokat çarpaydın değermi be ağlamaya sakın bak it gibi koşar yakında peşinden sakın inanma sakın allahım ya bu nasıl bi çümledir ne ağlayıp kendini değersizleştiriyon
01 Yorumla- +1 yıl
Haa konuşma ha. Çok masumsun. İlişksii olmuş işte adam neden ikinci el diyo sence
+1 yılO mal kendine baksın hayret bişey ya insan hiç kendine bakmaz mı kendi kaç kişiyle olmuş acaba sevgi bu sevgi olmuş da sen mi istemişsin bitsin diye ne tuhaf insanlar varya sevgili buluyor diye sevinmiyor bide trip atıyor mal
01 Yorumla- +1 yıl
Seni istemeyen biri için ağlama değmez düşün bu kadar saçma bi sebepten ayrılan yarın daha farklı davranırdı
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılDefol git o zaman deseydin. Hanzonun kurduğu cümleye bak kim bilir kendinin yemediği halt kalmamıştır.
30 Yorumla
+1 yılCinsellik yaşaman benim için problem dese sorun yok herkesin kendi tercihi diyebilirdim ama o şekilde söylemesi kanka olduğunun göstergesi ikinci el nedir kendi gibi ml mı herkes.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılsana eşya gibi bakıyor farkında mısın? niye ağlıyorsun? o hayvan daha önce hiç kızla ilşki yaşamamış mı?
20 Yorumla
+1 yılBaşkasının kullandığı ne yaa? Adam resmen letgo ürünü muamelesi yapmış. Sanki şişme bebeksin 🤦♀️ boş ver iyi ki gitmiş.
20 Yorumlaseni her halinle kabul eden birisi ile olmanı söyleyim eminim ki kendisi her haltı yiyip eline erkek eli değmemiş kız istiyordur ( bir şey yaşamadı ise günahını almak istemem )
00 YorumlaSeni obje olarak gordugunu anlamadin mi neye agliuorsun. Abi nasil bu kadar gurursuz olabiliyorsunuz. Cocuk seni madde olarak goruyor. Daha ayrintili yazmama site izin vermiyor. Neye uzuluyorsun? Kurtuldum diye sevinmelisin. Ne meraklisiniz kendinizi kullandirtmaya. Of
00 Yorumla
+1 yılÇocuk haklı 😁😁😁😁 ben şahsen kimse ile bu zamana kadar ilişkim olmadı bunun sebebi sizsiniz çirkinim diye beni engelleyip durdular gururumu kırdılar sizin gururunuz kırılmis çok mu 😁😁😁😁😁
03 Yorumla- +1 yıl
ne saçma bir yorum
- +1 yıl
Bence dünyanın en güzel yorumu sana mı sorcam
- +1 yıl
Beğen beğenme
+1 yılAdamīn kendi kriterini diyiş şekli yanlış... Ben kadın olduğum halde ilk olma gibi bı talebim oluyodu ama gidip adama yok sen kimlerin neresinden çıktın geldin falan demedim... Başka şeyleri bahane ettim ailem onaylamiyo vs diyodumm.. Arkadaşının yaptığı görgüsüzlüğün en zirvesi böyle ayılık olmaz... (Allah herkesin kalbine göre veriyor.. oda belasını bulur... Belkide onun gibi kalp kirmadigim için eşimle birbirimizin ilki olduk ... Allah gönlüme göre verdi)
00 YorumlaLan bunu ben desem ağzıma sıcarlar yuh ya böyle bı hakareti kendine nasıl ettirdim o beyin yoksunu yarattıkta kendini ne zannediyor ki hem obje olarak görüp hemde kullanılmamış istiyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 644 cevap paylaştı. Böyle birisi ile birlikteliğin sonlandığı için sevinmelisin. Ağlamak şu an yapacağın son şey olmalı. Kendini yetiştirememiş insanlar sadece zaman kaybıdır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Bende göbek atmalısın ki böyle bir yobazdan kurtulmuşsun.
Ahlaki bacak arasında arayan bir tipten bir şey çıkmaz zaten. Gözün sydin kurtulduğun için diyorum.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim bana böyle deseydi ağzıyla gözü yer değiştirirdi herhalde iğrenç herif o nasıl söz öyle sakın affetme gururlu ol ikinci el eşyaymış kendisi ne haltmış acaba? Sinirim bozuldu gece gece
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı.
+1 yılKoy göte gitsin böyle şeylere takilan bir kardeşim hayatinda yeri yok zaten s*ktirsin gitsin sende hiç takipta üzülme böyle beyinsizin tekinden kurtulduguna sevin bile
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılAma senden sonra oda 2. ci el oldu,
o şapşalı kim ne yapsın bu saatten sonra😂
Sen hiç üzülme ve şükret o sálaktan kurtulduğuna😊👍🏻16 Yorumla- +1 yıl
Yağcı kamil
- +1 yıl
😀😀
- +1 yıl
Anlaşıldı sen japon malısın
- +1 yıl
😂😂🤣🤣
- +1 yıl
Sende gvşekkk malı 😀😀🤣🤣
- +1 yıl
Neyse ergenliğine veriyorum 😉
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. öyle demesi yanlış olmuş tabi ama. eğer kendisinin önceden ilişkisi olmamışsa. kendisi gibi bi kadın istemesi dolayısıyla seni terk etmesi normal
129 Yorumla- +1 yıl
@Haruna11 ben çocuğu söyle haklı buldum. Eğer kendisi yaşamamışsa kendisi gibi bir kız istemekte haklı. Bir tek bu konuda hak verdim şartlı hak verdim. Bunun dışında üslubuna yanlış dedim dile getirme yolu yanlış. Düzgün konuşarak bitirmeliydi. Istek farklı üslup farklı. Anlamadıysan bi daha anlatayım mala anlatır gibi
- +1 yıl
Haruna misin nesin haklı olan taraf savunulur her kız senin gibi feminist değil kudurma
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Çok belli ikiyüzlü edepsiz
- +1 yıl
Birde diyordun düzgün erkekleri seviyorum falan filan diye. Pp resmin belli ediyor ayrıca nasıl biri olduğunu
- +1 yıl
Ayn işte belli ne kendin düzgünsün ne de tercihlerin
- +1 yıl
tamam ağlamayın o zaman aldatilinca
- +1 yıl
Sarışın kızlar niye hep yollu olur acaba
- +1 yıl
Anan öğretmiştir sana *
- +1 yıl
Yollu kasar
- +1 yıl
Inşallah hep aldatilirsin
- +1 yıl
Senin gibi birine edilen beddua tutar. Asko kusko kız
+1 yılAllah kurtarmıs üzülme. Kendisi her skmi yesin sonra insanlara eşya gozuyle bakıp namus bekciligi yapsın.
10 Yorumla
+1 yılO sahsiyetin totune yildirim carpsin da 5. el olsun o zmn takma kurtulmussun 💩tan bir zihniyet icin degmez tatli canini skmaya
10 Yorumla
+1 yılBir kadın böyle bir soru sormaz! Erkeklerin iq ortalaması neden bu kadar düşük! 😑 kadınlık gururu nedir biraz bilipte trollük yapsaydın keşke...
11 Yorumla- +1 yıl
Üzülerek söylüyorum ki böyle düşünen kadınlar da var 😐
Söylediği cümleye bak mal mı bu ikinci eşya diyor böyle diyene bi bakmak gerek acaba onun kaç ilişkisi olmuş geçmişinde.
03 Yorumla- +1 yıl
Hic olmamıştır adam delikanlı adammış oh oluyor size
- +1 yıl
Bir daha gidip onla bunla olmayın
- +1 yıl
Sevgili😀
+1 yılPeki ya onun kullandıkları?
Onun profil fotoğrafı ile meşhur sarı sayfaya bir ilan aç da 2. el eşya neymiş görsün :)00 Yorumla
+1 yılSaçmalama neden ağlıyorsun? Böyle bir gerikafalı cahil canım medeniyyetsiz insandan kurtulduğun için çok şanslısın mutlu olmalısın.
00 YorumlaVar böyle tipler. Kim bilir kendisi kaç kızla birlikte olmuştur sorsan. İstemiyorsa da hal diliyle söylesin ikinci el eşya ne demek terbiyesiz şey !
04 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılAğır ş. erefsizmiş onun için ağlamaya değmez seni hak etmiyor.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAğlama değmez hayat bu göz yaşlarına kendi sanki sıfır canını sıkma
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalama bunun için ağlanır mı seni eşya yerine koymuş kurtulduğuna şükret
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Allah Allahh paşama bak sen :) sen değil s et o seni kaybetsin kendisi çokmu uslu kendisinin 2. el erkek olmadığını nerden biliyoruz
10 YorumlaBence o işine baksın neyi dert ediyorsun boş insanlar için
10 Yorumla
+1 yılNe kadar iğrenç bir söz o :/
boş ver iyi olmuş...10 Yorumlaben olsaydim aglamazdimda sinirime hakim olamayabilirdim heralde kufur ederdim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 720 cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar kaba ve insanlık dışı bir söylem. Bu kişi için ağladığına değer mi?
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Hani herkesin bir düşüncesi olabilir ilişki konusunda ama "ikinci el eşya " demiş sana. Sen hala kalkıp ne yapacağım diyorsun.
00 Yorumla
+1 yılaile terbiyesi alamamış beyin lopları mercimek tanesi kadar kalmış bir asalak kendisi
11 Yorumla- +1 yıl
Onla bunla olan aile terbiyesi almış mi oluyor
+1 yılUnut gitsin seni geçmişin ile yargılayan insandan hayır gelmez önüne bak boş ver
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. saçmalamış sanki kendisi sıfır otomobil eşeğe bile daha az binmişlerdir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSana bu hakareti yapıyor da Kendisi bakir miymiş arkadaş?
00 Yorumla Seni eşya olarak görenden sevgili olmaz zaten, koy G ne gitsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılAy totom deseydin boş ver bu kafada biriyle sevgili olma zaten
01 Yorumla- +1 yıl
Namussuz yollu kız mı sevelim?
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılay g**üm! yenilenmiş eşyaları sıfır zannederek kullanmasın sonra ilerde.
00 Yorumla Başka birini bulursun illaki ikinci el demiyecek biri çıkar 😂
00 Yorumla
+1 yılKurtulduğuna sevinmelisin. Böyle tipler her boku yiyip ahlak bekçiliği yapıyorlar.
00 Yorumla
+1 yılHayatına devam edeceksin kurtulduğun için de şükretmelisin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılKızım sen niye ağlıyorsun anlamadım bi geri kafalıdan kurtulmuşun
00 Yorumla - Devamını Gör (185)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne